Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hipnoza

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
34 odpowiedzi w tym temacie

#1 kisiel17

kisiel17

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 8 postów
  • Imię:Kisiel

Napisano 21 lipca 2015 - 09:23

Miałam nerwice, tiki nerwowe przez 3 lata- udało mi się z nich wyleczyć za pomocą pracy z umysłem i nauki hipnozy ( programowania umysłu). Jeśli ktoś mieszka w Warszawie i chciałby doświadczyć działania hipnozy to zapraszam do kontaktu: [email protected]

Ważne :) :

- Hipnoza jest całkowicie bezpieczna- jesteś świadomy tego co się dzieje, a w najgorszym wypadku nie zauważysz zmian,

- To nie hipnotyzer "usuwa" Twoje problemy- to Ty sobie na to pozwalasz

#2 Gość_atamina_*

Gość_atamina_*
  • Gość

Napisano 21 lipca 2015 - 10:55

ha ha ha  :lol:  :lol:  :lol: większej głupoty nie słyszałam jak żyje  :angry:

• paulix19 lubi to

#3 Idealna

Idealna

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 50 postów

Napisano 21 lipca 2015 - 11:10

Jakieś naciągactwo...?

You don't get it.
No one does.

:( 

#4 Gość_Samolub_*

Gość_Samolub_*
  • Gość

Napisano 21 lipca 2015 - 11:31

Proponuje banana x P

#5 Gość_Samolub_*

Gość_Samolub_*
  • Gość

Napisano 21 lipca 2015 - 11:33

ha ha ha  :lol:  :lol:  :lol: większej głupoty nie słyszałam jak żyje  :angry:

To wejdz na czat onetu, interi czy wp, ewentualnie reklamy w internecie na odchudzanie lub mase miesniowa czytaj : P

#6 kisiel17

kisiel17

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 8 postów

Napisano 21 lipca 2015 - 12:23

Hipnoza działa :) Nasz umysł jest bardzo mądry i podświadomie wie jak najszybciej i najlepiej sobie pomóc- mi się udało i paru innym osobom.:) To, że leczenie trwa długo albo jest nieskuteczne często wynika z zakodowanych przekonań, które warto zmienić.  Zależy mi na tym aby pokazać, że pozytywna zmiana jest możliwa- jeśli ktoś faktycznie jest gotowy, żeby sobie pomóc i jest otwarty na taką formę wsparcia niech pisze- nie wezmę za to kasy :)

#7 paulix19

paulix19

Zadomowiony

• Bywalec
  • 4 370 postów

Napisano 21 lipca 2015 - 12:39

ja jeżdziłam na eeg dołanczam zdjecia

Załączone pliki

#8 paulix19

paulix19

Zadomowiony

• Bywalec
  • 4 370 postów

Napisano 21 lipca 2015 - 12:40

duzo kasy poszlo na to i nie przynioslo efektujednak polecam psychiatre i psycholog terapia i leki to duzo 

#9 Gość_Samolub_*

Gość_Samolub_*
  • Gość

Napisano 21 lipca 2015 - 12:42

Chodzi mi o Twoja bezczelna zarobkowa reklame : D

#10 kisiel17

kisiel17

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 8 postów

Napisano 21 lipca 2015 - 13:12

Już nie jest zarobkowa skoro za darmo :P . To  EEG BIOFEEDBACK jest czymś innym niż hipnoza. Depresja jest w przeważającej częściej formą obrony naszego umysłu   przed " czymś" (często nie zdajemy sobie sprawy z tego czego się boimy, albo przed czym się bronimy)- chodzi o to, żeby to poznać i zamienić - zaprogramować umysł, żeby nam pomagał a nie sabotował nasze działania. Z chęcią pomogę ale osobom, które mają chociaż nadzieję, że to może pomóc i nie doszukują się wszędzie przekrętu :P

• odczepSię lubi to

#11 Gość_atamina_*

Gość_atamina_*
  • Gość

Napisano 21 lipca 2015 - 13:15

Hipnoza działa :) Nasz umysł jest bardzo mądry i podświadomie wie jak najszybciej i najlepiej sobie pomóc- mi się udało i paru innym osobom. :) To, że leczenie trwa długo albo jest nieskuteczne często wynika z zakodowanych przekonań, które warto zmienić.  Zależy mi na tym aby pokazać, że pozytywna zmiana jest możliwa- jeśli ktoś faktycznie jest gotowy, żeby sobie pomóc i jest otwarty na taką formę wsparcia niech pisze- nie wezmę za to kasy :)

Jakie tiki konkretnie wyleczyłeś ?

#12 kisiel17

kisiel17

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 8 postów

Napisano 21 lipca 2015 - 13:23

tiki na szyi - połączone z ciągłym spięciem ramiom :)

#13 Gość_Samolub_*

Gość_Samolub_*
  • Gość

Napisano 21 lipca 2015 - 13:40

Alez zle mnie rozumiesz, pewna wiedza psychologiczna, ezoteryczna jest zawarta w prostych rzeczach. Tym bardziej wmawianie czegos, hipnoza czy programowanie mysli, jak to nie nazwiesz nawet wyciszenie na lace i popijanie herbatki, ogladanie baranow ma wplyw na organizm.

Niczego nie kwestionuje, wyczulem tylko checi zarobkowe, treningu nowych umiejetnosci, czy budowania bazy zarobkowej. A to jak dostosujesz sie do sytuacji nie ma wiekszego znaczenia bo cel jest jeden.

Milo ze chcesz pomoc ludziom, ale zeby komus pomoc trzeba chciec pomoc tej osobie a nie sobie.
Wchodzenie nachalne na fora i reklamowanie jakis uslug przy pierwszym poscie wydalo mi sie bezczelne. Ale nie birra tego do siebie : D

Użytkownik Samolub edytował ten post 21 lipca 2015 - 13:42

#14 incantation

incantation

Zadomowiony

• Bywalec
  • 16 559 postów

Napisano 21 lipca 2015 - 13:52

Hej.Hipnoza działa jak placebo. Dawniej psychiatrzy ją stosowali teraz już odchodza od tego.Klinicznie nie udowodniono żadnego działania.

Owszem nasz umysł jest bardzo mądry i bardzo ważny jest stan psychiczny,ale placebo jak uwierzysz też czyni cuda.

#15 Gość_Samolub_*

Gość_Samolub_*
  • Gość

Napisano 21 lipca 2015 - 14:00

Sluchajcie Inki, mojego malego puszystego ucznia : D hah

#16 incantation

incantation

Zadomowiony

• Bywalec
  • 16 559 postów

Napisano 21 lipca 2015 - 14:22

Hej Samolub mogę być twoim uczniem,ale dlaczego puszystym ;)

#17 kisiel17

kisiel17

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 8 postów

Napisano 21 lipca 2015 - 16:00

Depresja wynika przede wszystkim ze złego stanu umysłu :) Za pomocą hipnozy można wpływać na swoje ciało np. znieczulać się; ja przecież wyleczyłam się z tego  schorzenia psychosomatycznego. Faktem jest jednak, że jeśli Twój umysł nie dopuszcza myśli, że możesz sobie pomóc  to  raczej nie pomoże.- dlatego mój post jest do osób, które dopuszczają taką ewentualność i zdają sobie sprawe z tego, że depresja nie jest "karą od losu" itd.- tylko przyczyny mogą tkwić w ich umyśle. 

#18 Gość_atamina_*

Gość_atamina_*
  • Gość

Napisano 21 lipca 2015 - 16:03

To ja poproszę o hipnozę 24 na dobę  :D

#19 kisiel17

kisiel17

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 8 postów

Napisano 21 lipca 2015 - 16:03

http://pogromcymitowmedycznych.pl/myth/277/hipnoza-może-znosić-ból-i-może-zastąpić-leki-przeciwbólowe/

#20 incantation

incantation

Zadomowiony

• Bywalec
  • 16 559 postów

Napisano 21 lipca 2015 - 19:03

Atamina jak uwierzysz w placebo ,to i hipnoza Ci pomoże :)

Kisiel jak to by było takie panaceum,to nie byłoby tylu chorych,a jest ich coraz wiecej :(