A czy ktoś może łykał suplement o nazwie Revitasens? Będę wdzięczna za jakiekolwiek opinie- potrzebuję czegoś co pozwoli trzymac mi się w dni, kiedy mam wahania nastroju i nie mam ochoty wyjsc z lozka...

KILKA SŁÓW O LEKACH
Napisano 31 sierpień 2015 - 21:36
Napisano 22 wrzesień 2015 - 17:58
Napisano 25 wrzesień 2015 - 21:17
ja tak, nawet ze trzy opakowania kupilam łącznie, działa, na poprawę nastroju na pewno, czuć różnicę po zazyciu, to chyba zasługa l-tryptofanu, jesli te twoje wahania nastroju nie sa jakies permanentne, mysle ze mozesz sprobowac, wiesz nikt nie powiedzial, ze na ciebie rowniez zadziala, nie sprobujesz- to sie nie dowiesz, a nie jest jakis strasznie drogi, kilkanascie zlotych za opakowanie na miesiac
tak, wlasnie widzialam ze nie kosztuje zbyt wiele, wiec w razie czego nie strace duzo. Masz racje- na kazdego dziala cos innego, chociaz jak patrze na sklad tego revitasensu to wydaje sie byc sensownym suplementem.
Gość_toy__*
Napisano 04 czerwiec 2016 - 17:13
Napisano 14 lipiec 2016 - 10:25

- molenka lubi to
Napisano 11 sierpień 2016 - 19:59
Gość_toy__*
Napisano 11 sierpień 2016 - 20:07
Gość_Yann_*
Napisano 11 sierpień 2016 - 20:11
co to jest schizofrenia negatywna??
Może chodziło o schizofrenię prostą? Tą w której występują tylko objawy negatywne?
Gość_toy__*
Napisano 11 sierpień 2016 - 20:12

Napisano 11 sierpień 2016 - 20:45
Gość_Milkyway_*
Napisano 22 grudzień 2018 - 21:58
Od dłuższego czasu szukam w kopalni wiedzy(internecie)
Jak po odstawieniu mózg sam zaczyna produkować niedobór tych substancji które żeśmy dostarczali.. Jakieś dowody naukowe,coś te rzeczy?Nic na ten temat się nie doszukałam,jak narazie tylko same negatywne opinie na temat rzekomych psychotropów..
Wg mnie to jakby efekt placebo..
Owszem wyprodukuje tyle ile potrzebuje by uzupełnić braki,ale nie na tyle by człowiek czuł się tak dobrze jak podczas brania chemii
Stąd wnioskuje,że te leki działają dlatego,że jakiejkolwiek substancji jest ponad norma(stąd czujemy się dobrze) a nasz mózg ma neuroprzekaźnikowy haj..
Napisano 22 grudzień 2018 - 23:01
Od dłuższego czasu szukam w kopalni wiedzy(internecie)
Jak po odstawieniu mózg sam zaczyna produkować niedobór tych substancji które żeśmy dostarczali.. Jakieś dowody naukowe,coś te rzeczy?Nic na ten temat się nie doszukałam,jak narazie tylko same negatywne opinie na temat rzekomych psychotropów..
Wg mnie to jakby efekt placebo..
Owszem wyprodukuje tyle ile potrzebuje by uzupełnić braki,ale nie na tyle by człowiek czuł się tak dobrze jak podczas brania chemii
Stąd wnioskuje,że te leki działają dlatego,że jakiejkolwiek substancji jest ponad norma(stąd czujemy się dobrze) a nasz mózg ma neuroprzekaźnikowy haj..
Mi przynajmniej pasuje ta teoria, ze dzięki lekom jest odpowiednia komunikacja w mózgu. Ja przynajmniej dzięki lekom uzyskałem jasność myślenia. Wcześniej nawet proste sprawy wydawały mi się czasami bardzo skomplikowane. Leki zlikwidowały jakąś nieokreśloną blokadę w mojej głowie.
Napisano 13 styczeń 2019 - 10:24
Efekt placebo także się zdarza i skoro bywa efektywny to też myślę, że super