@hawwa
Bezpośredni objaw manii to raczej nie jest, ale czasem łapie się takie fazy, że bez powodu wszystko wkur.za, przeszkadza i człowiek staje się pobudzony i drażliwy. Może też chodzi o realną złość która jest tłumiona i wychodzi w takiej opryskliwości. Dobrze jakby znalazł się sposób na okazanie/ wyładowanie tej złości i nadmiaru energii. Może jakaś aktywność fizyczna(?) Worka bokserskiego nie proponuję bo jak się podszkoli to różnie może być 
u niego to jest raczej jakby jadłowstręt są produkty, których nie jadł ale uważa, że są bardzo paskudne... Ale niby jakim cudem?
Ale jest, że jest pobudzony i opryskliwy, mówi się do niego spokojnie a on odniesionym tonem odpowiada... Ostatnio czyli w niedzielę jak się popłakałam to podszedł i gadał " nie płacz mamo przepraszam, ale coś w głowie mi daje rozkazy, że mam być nerwusem", do tego ta jego fantazja, że będzie sławny, gdy wyłączę ruter wieczorem to mówi, że gdy będzie sławny to kupi swój internet by mógł po nocy siedzieć i tworzyć... Stwarza konta z obrazem ludków, podobnych do demonów, diabła... Sam mówi o sobie, że jest Lucyfer....
Kiedy dostane list z terminem wizyty u lekarza... Już mnie irytuje ta służba zdrowia...
gdy ma urodziny chce zawsze czarne torty z czerwoną polewą, która ma wyglądać jak krew i jakichś swoich dziwnych muzyków... zresztą on sam tworzy psychodeliczną muzykę
tort b.jpg 206,57 KB
0 Ilość pobrań
66194064_686367431810820_5954683873404125184_o.jpg 141,23 KB
0 Ilość pobrań
Użytkownik hawwa edytował ten post 14 styczeń 2020 - 12:58