Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

Macie jakąś (najmniej) ulubioną reklamę z tych na stronie? :P

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 elmatt

elmatt

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 24 postów
  • Imię:Leszek

Napisano 02 grudnia 2025 - 12:00

No i na youtube... Ci, którzy nie mają Premium. Jaki ma to na Was wpływ ogólnie..?

„Jeszcze raz przepraszam za wszystkie moje niedociągnięcia.” – Rhett Butler („Przeminęło z wiatrem”)

#2 NoHope

NoHope

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 66 postów
  • Imię:Kamil

Napisano 03 grudnia 2025 - 08:15

O tyle ciężki temat, że trudno wybrać tylko jedną... :lol:

#3 sai

sai

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 68 postów

Napisano 03 grudnia 2025 - 09:30

Nie widuję tu reklam, ani na yt, chociaż nie mam "premium". Są jakieś, he?

Użytkownik sai edytował ten post 03 grudnia 2025 - 09:35

#4 elmatt

elmatt

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 24 postów

Napisano 03 grudnia 2025 - 14:13

Są, są. To pewnie masz adblocka czy coś.. Już zapomniałem o tych rozwiązaniach, poddałem się...

„Jeszcze raz przepraszam za wszystkie moje niedociągnięcia.” – Rhett Butler („Przeminęło z wiatrem”)

#5 sai

sai

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 68 postów

Napisano 04 grudnia 2025 - 00:44

@elmatt, owszem, zablokowane. Nie mam tv, nie podziwiam reklam, w necie przymusu jak na razie nie ma, no może oprócz wupe.

#6 adresik

adresik

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 238 postów

Napisano 05 grudnia 2025 - 10:38

Adblock :) A na telefonie revanced

Użytkownik adresik edytował ten post 05 grudnia 2025 - 10:38

#7 sai

sai

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 68 postów

Napisano 06 grudnia 2025 - 13:56

@elmatt, przykładowo: https://www.reddit.c...vanced_youtube/

Nie instalowałbym revanced z niby "oficjalnych stron", tylko xda lub github. Między innymi jest jeszcze lżejszy newpipe/tubular, ale bez logowania do konta. Tubular ma dodatkowo wbudowaną opcję "sponsor block". Oba te programy po prostu nie posiadają api do reklam, więc ich nie wyświetlą.

Odnośnie blokowania reklam w innych aplikacjach, możesz użyć "adaway" (pobierzesz z fdroid). W androidzie bez roota działa całkiem ok w trybie vpn.

Przeglądarki na andka - brave, ff z wtyczką ublock, via browser z wbudowaną obsługą list. Via browser bazuje na webview lub na tym co aktualnie używane jest w systemie jako silnik webowy, więc zajmuje niewiele miejsca.

Jest tyle możliwości blokowania reklam, że nie warto poświęcać im uwagi i czasu.
  • elmatt lubi to

#8 elmatt

elmatt

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 24 postów

Napisano 10 grudnia 2025 - 11:21

@elmatt, przykładowo: https://www.reddit.c...vanced_youtube/

Nie instalowałbym revanced z niby "oficjalnych stron", tylko xda lub github. Między innymi jest jeszcze lżejszy newpipe/tubular, ale bez logowania do konta. Tubular ma dodatkowo wbudowaną opcję "sponsor block". Oba te programy po prostu nie posiadają api do reklam, więc ich nie wyświetlą.

Odnośnie blokowania reklam w innych aplikacjach, możesz użyć "adaway" (pobierzesz z fdroid). W androidzie bez roota działa całkiem ok w trybie vpn.

Przeglądarki na andka - brave, ff z wtyczką ublock, via browser z wbudowaną obsługą list. Via browser bazuje na webview lub na tym co aktualnie używane jest w systemie jako silnik webowy, więc zajmuje niewiele miejsca.

Jest tyle możliwości blokowania reklam, że nie warto poświęcać im uwagi i czasu.

Hej, dzięki za info. Coś z tego zastosuję. Sorry, ale czasem zapominam zajrzeć na forum..

#9 sai

sai

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 68 postów

Napisano 10 grudnia 2025 - 18:58

@elmatt, nie dziwne, bo to nudne forum.

#10 elmatt

elmatt

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 24 postów

Napisano 11 grudnia 2025 - 08:47

Trochę tak.