Znajduję się przed dylematem czy połknąć całą garść tabletek nasennych, mam już dość życia. Juz sobie nie radzę
Samotność mnie niszczy - nie chce żyć
Napisano 20 listopada 2025 - 17:57
Napisano 20 listopada 2025 - 19:35
Czego masz dosyć w tym życiu. Może istnieje jakaś szansa że się kiedyś poprawi.
Napisano 20 listopada 2025 - 19:37
A możesz swój problem jakoś tak chociaż ogólnie opisać?
Bo tabletki zawsze zdążysz połknąć...
Pamiętaj, że możesz zadzwonić na telefon wsparcia dla osób w kryzysie psychicznym..800 70 22 22. Centrum Wsparcia dla Osób Dorosłych w Kryzysie Psychicznym ; 22 594 91 00. Antydepresyjny Telefon Forum Przeciw Depresji ; 116 123. Całodobowy telefon dla każdego w zagrożeniu życia.....
No i możesz pisać tu.
.gif)
Odwaga to panowanie nad strachem a nie jego brak
Napisano 20 listopada 2025 - 19:50
Problem jest taki że jestem bezwartościowym śmieciem, nie mam nikogo ani niczego. Jutro będę miał większość ilość tabletek nasennych i się zabiję
Napisano 20 listopada 2025 - 20:03
Patryku a skąd takie przekonanie?
.gif)
Napisano 21 listopada 2025 - 08:15
Stąd że jestem sam, nie mam nikogo.
Wynajmuje pokój i już jest jestem skreślony jako sort niższej kategorii. Od ponad pół roku pracuje kogoś poznać na portalach randkowych ale bezskutecznie.
Leki brałem chyba niemal wszystkieg i nic nie pomogę. Każdy dzień to cierpienie, płacz i chce odebrania sobie życia co mam już zaplanowane 100x Ketrylu 100mg i chatgpt przypadkowo się wypatrywał że tego nie przeżyje
Napisano 21 listopada 2025 - 10:33
Napisano 21 listopada 2025 - 15:43
Samotność bywa nie do zniesienia. Wiem coś o tym. Ale portale randkowe to chyba najmniej odpowiednie źródło znalezienia towarzystwa. Co prawda z rankami online nie mam nic wspólnego, z randkami w realu też nie, bo mam rodzinę ale sporo znajomych korzysta z portali randkowych i właściwie każdy narzeka że nie da się tam spotkać nikogo właściwego. Nie jest to może to co byś chciał usłyszeć ale spróbuj może na siłowni, w pracy w kościele.......bo prędzej tam niż na portalach.
.gif)
Napisano 25 listopada 2025 - 23:19
Jak coś to 100 tabletek ketrylu po 100mg to za mało, odratowali mnie.
Wczoraj jeszcze ledwo mogłem chodzić przez zawroty głowy a dzisiaj pytają czy chce wypis do domu czy do psychiatryka.
Jutro zrobię sobię wycieczkę po torach z słuchawkami na uszach. Już przekroczyłem próg z "potrzebuję pomocy" na "chce się zabić"