Grupa wsparcia dla przegranych mężczyzn
Napisano 22 listopada 2025 - 19:58
- Tawak lubi to
Napisano 23 listopada 2025 - 01:58
Nie wiem jakiego typu wsparcie może być na tej grupie. Jestem arcyprzegrywem i niestety nie każdemu da się pomóc. Nie zawsze jest nad czym pracować. Są przypadki beznadziejne.
Zawsze można pomóc w pogodzeniu się z porażką.
Napisano 23 listopada 2025 - 02:42
Teoretycznie tak. A a w praktyce? Czy patrzący jak bardzo z różnych przyczyn, głównie niezależnychy ode mnie (wygląd) wypadłem poza margines społeczeństwa, będę w stanie pogodzić się z porażką?Zawsze można pomóc w pogodzeniu się z porażką.
Napisano 23 listopada 2025 - 17:06
Teoretycznie tak. A a w praktyce? Czy patrzący jak bardzo z różnych przyczyn, głównie niezależnychy ode mnie (wygląd) wypadłem poza margines społeczeństwa, będę w stanie pogodzić się z porażką?
Tego nie mogę zagwarantować. Ja z przegrywaniem się pogodziłem. Terapia pomogła. Jednakże nie mam tak wielkich potrzeb jak Ty, więc było mi łatwiej.
Napisano 24 listopada 2025 - 03:12
Fajnie że chociaż Tobie terapia pomogła.Tego nie mogę zagwarantować. Ja z przegrywaniem się pogodziłem. Terapia pomogła. Jednakże nie mam tak wielkich potrzeb jak Ty, więc było mi łatwiej.
Napisano 24 listopada 2025 - 11:49
Fajnie że chociaż Tobie terapia pomogła.
Pogodziłem się z porażką. Cała sfera wolicjonalne ograniczona jest do pracy, czytania i słuchania o historii starożytnej.
Żadnych ciekawych zainteresowań nie mam. Nie mam potrzeb. Przegrałem.
Napisano 10 grudnia 2025 - 21:20
Napisano 11 grudnia 2025 - 09:14
No tak, bycie incelem to już zaczyna być trochę jak z tą śmiercią i podatkami...
„Jeszcze raz przepraszam za wszystkie moje niedociągnięcia.” – Rhett Butler („Przeminęło z wiatrem”)
Napisano 12 grudnia 2025 - 08:24
Ja w sumie tez pogodzilem sie z porazka i zaczalem oszczedzac i inwestowac z mysla o emeryturze . Emerytura podstawowa bedzie u mnie za duza na to aby wrocic do polski i tam spokojnie zyc , po co mam placic podatki . Legalnie moglbym tam mieszkac gora do pol roku nie placac podatku . Jak dozyje emerytury to bede myslal na razie to tylko black pill i rock & roll na kamieniach .![]()