ten temat ma nie właściwą nazwę powinien nazywać się "dyskryminacja przegranych mężczyzn", bo mimo wszystko jest więcej mężczyzn którzy jakoś prowadzą według ich mniemania normalne życie i są zadowoleni, nie czują się dyskryminowani, nawet wstępują do wojska i służb mundurowych aby bronić odważnie resztę p0lek która i tak większość ucieknie za granicę a jeśli wróci to z jakimś obcokrajowcem za ramię, ja na przykład w razie W staję się dezerterem, nie będę niczego bronił bo nasze społeczeństwo rozpadło się, nie ma czego ani kogo bronić
Dyskryminacja mężczyzn a depresja
Napisano 17 maja 2024 - 16:58
- Tawak lubi to
Napisano 17 maja 2024 - 19:00
ten temat ma nie właściwą nazwę powinien nazywać się "dyskryminacja przegranych mężczyzn", bo mimo wszystko jest więcej mężczyzn którzy jakoś prowadzą według ich mniemania normalne życie i są zadowoleni, nie czują się dyskryminowani, nawet wstępują do wojska i służb mundurowych aby bronić odważnie resztę p0lek która i tak większość ucieknie za granicę a jeśli wróci to z jakimś obcokrajowcem za ramię, ja na przykład w razie W staję się dezerterem, nie będę niczego bronił bo nasze społeczeństwo rozpadło się, nie ma czego ani kogo bronić
Sa faceci spełnieni: dobra praca i płaca, dom czy mieszkanie, piękna żona i zdrowe dzieci. Aż tu pańcia oznajmia, że potrzebuje "przestrzeni" - zazwyczaj ta przestrzeń ma parę chromosomów XY a jeszcze częściej czarną skórę....Rozwód. Idzie ten spełniony męzczyzna do sądu rodzinnego i tutaj już jest dyskryminowany.
Ten który odmawia służby wojskowej tzw obdżektor. Dezerter to ktoś jest juz w wojsku i ucieka. Tu przybijam piątkę. Też nie zamierzam walczyć. Nie chodzi tylko o p0lki, ale o pewne zasady. Chociaż powoli się zaczynają dyskusje o obowiązkowej służbie wojskowej dla kobiet i dla mężczyzn. Tak jest już w Szwecji i Dani, ze względu na feministyczne równouprawnienie ("rewolucja zjada własne dzieci") Czy tak się stanie w PL? Wątpię acz chciałbym tego dożyć.
"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"
Napisano 17 maja 2024 - 19:49
- Tawak lubi to
Napisano 17 maja 2024 - 21:29
u mezczyzn nie toleruje sie slabosci a skoro depresja jest slaboscia jeszcze taka ktorej przyczyn nie widac problem staje sie powazny.
Generał L.Okulicki motywując do powstania warszawskiego powiedział coś takiego: "mury muszą się walić, krew musi się lać" No to niech tak będzie. Większość inceli/przegrywów się powiesi a niektórzy kupią czarnoprochowca albo kałacha na czarnym rynku i pójdzie do jakiego damskiego akademika czy innej dyskoteki i powystrzela ludzi. Tak jak każdy facet dostaje TYLKO dwa komplementy w życiu: 1.Jakie śliczne dziecko. 2.Dobry był z niego chłop za życia, tak o incelach/przegrywach się tylko wspomina wtedy, gdy albo rzmędzą jak im źle albo jak dopuszczaja się zbrodni. Skoro tak moze być, to niech będzie. Nie pochwalam, nie zachwalam i nie podpuszczam ale panta rei.....
"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"
Napisano 18 maja 2024 - 00:01
Sa faceci spełnieni: dobra praca i płaca, dom czy mieszkanie, piękna żona i zdrowe dzieci. Aż tu pańcia oznajmia, że potrzebuje "przestrzeni" - zazwyczaj ta przestrzeń ma parę chromosomów XY a jeszcze częściej czarną skórę....Rozwód. Idzie ten spełniony męzczyzna do sądu rodzinnego i tutaj już jest dyskryminowany.
Widziały gały, co brały. Piszę to jako przegryw, winny swojej klęski.
Ten który odmawia służby wojskowej tzw obdżektor. Dezerter to ktoś jest juz w wojsku i ucieka. Tu przybijam piątkę. Też nie zamierzam walczyć. Nie chodzi tylko o p0lki, ale o pewne zasady. Chociaż powoli się zaczynają dyskusje o obowiązkowej służbie wojskowej dla kobiet i dla mężczyzn. Tak jest już w Szwecji i Dani, ze względu na feministyczne równouprawnienie ("rewolucja zjada własne dzieci") Czy tak się stanie w PL? Wątpię acz chciałbym tego dożyć.
Jako ojciec jestem przeciw obowiązkowej służbie wojskowej dla kobiet. Niemcy i Amerykanie mają wystarczające zdolności kredytowe, aby przy użyciu własnych ludzi lub cudzoziemskich najemników bronić w Polsce interesów mężczyzn ze szczytu hierarchii dominacji świata zachodniego.
Użytkownik Tawak edytował ten post 18 maja 2024 - 00:02
Napisano 18 maja 2024 - 05:37
Generał L.Okulicki motywując do powstania warszawskiego powiedział coś takiego: "mury muszą się walić, krew musi się lać" No to niech tak będzie. Większość inceli/przegrywów się powiesi a niektórzy kupią czarnoprochowca albo kałacha na czarnym rynku i pójdzie do jakiego damskiego akademika czy innej dyskoteki i powystrzela ludzi. Tak jak każdy facet dostaje TYLKO dwa komplementy w życiu: 1.Jakie śliczne dziecko. 2.Dobry był z niego chłop za życia, tak o incelach/przegrywach się tylko wspomina wtedy, gdy albo rzmędzą jak im źle albo jak dopuszczaja się zbrodni. Skoro tak moze być, to niech będzie. Nie pochwalam, nie zachwalam i nie podpuszczam ale panta rei.....
mam lepszy pomysł, zebrać kapitał, kupić jakieś gospodarstwo na głębokiej prowincji, zgromadzić jak najwięcej przegranych inceli i popełnić zbiorowe samobójstwo, sygnał pójdzie w eter w jakim kierunku należy organizować się
terrorem niczego nie zwojujemy a ściągniemy tylko na siebie represje systemu
Użytkownik abnegat edytował ten post 18 maja 2024 - 05:39
Napisano 18 maja 2024 - 07:52
mam lepszy pomysł, zebrać kapitał, kupić jakieś gospodarstwo na głębokiej prowincji, zgromadzić jak najwięcej przegranych inceli i popełnić zbiorowe samobójstwo, sygnał pójdzie w eter w jakim kierunku należy organizować się
terrorem niczego nie zwojujemy a ściągniemy tylko na siebie represje systemu
Powtórka z Jamestown? Pewnie w towarzystwie równych sobie zaraz się zaczną podziały, walki o wpływy i o przywództwo, ale kto wie. Napisałbym coś więcej, ale wiem że na tym forum trzeba być ostrożnym rozprawiając o selbstmord....
A tutaj song, który mógłby być hymnem.
https://youtu.be/og6...ClopIxm28ufedaI
Użytkownik VvvV edytował ten post 18 maja 2024 - 07:53
Napisano 18 maja 2024 - 18:00
Powtórka z Jamestown? Pewnie w towarzystwie równych sobie zaraz się zaczną podziały, walki o wpływy i o przywództwo, ale kto wie. Napisałbym coś więcej, ale wiem że na tym forum trzeba być ostrożnym rozprawiając o selbstmord....
A tutaj song, który mógłby być hymnem.
https://youtu.be/og6...ClopIxm28ufedaI
Paradoks co nie, społeczeństwo nas potępiło ale żeby mieć możliwość zrzeszenia się i stworzenia na jakiś czas wspólnoty po to aby popełnić rytualne zbiorowe samobójstwo to system-służby nie chcą już na to pozwolić, traktują nas jak niewolników systemu, gardzą nami ale musicie egzystować, nie pozwolą nam na mass selbstmord, zgnoją i zduszą w zarodku
Powtórka a jakże moje ukryte marzenie żeby coś takiego stworzyć i uczestniczyć w czymś takim, jakbym miał poparcie kilku przegrywów którzy chcieliby wziąźć w czymś takim udział to może i mam możliwość zorganizowania czegoś takiego w przyszłości, niestety sam nie jestem skłonny do podejmowania takiego przedsięwzięcia
Marilyn Manson nie moja bajka
to bardziej pasuje
https://www.depresja...uzyka/?p=906802
Użytkownik abnegat edytował ten post 18 maja 2024 - 18:20
Napisano 19 maja 2024 - 01:03
Jestem za dopuszczalnością eutanazji dla przegrywów w depresji. To cywilizowana forma rozwiązania naszych problemów, lepsza od zbiorowego samobójstwa. W kilku krajach się to przyjęło.
Napisano 21 maja 2024 - 20:22
Jestem za dopuszczalnością eutanazji dla przegrywów w depresji. To cywilizowana forma rozwiązania naszych problemów, lepsza od zbiorowego samobójstwa. W kilku krajach się to przyjęło.
Ponoć jakaś panna w Holandii poddała sie eutanazji z powodu depresji. Ponoć nie chcieli jej killim z miejsca, to poszła do sądu wyjaśniła i sąd przyklepał.
Napisano 21 maja 2024 - 22:38
Ponoć jakaś panna w Holandii poddała sie eutanazji z powodu depresji. Ponoć nie chcieli jej killim z miejsca, to poszła do sądu wyjaśniła i sąd przyklepał.
To jest cywilizowany kraj.
Napisano 25 maja 2024 - 03:35
To jest cywilizowany kraj.
Dobrze, że świat jest różnorodny, a głupcy chcą go ujednolicić, a przy okazji skłócić. Chcesz eutanazji? Po co skoro możesz skoczyć z klifu gdzieś w Afryce lub Europie i przy okazji mieć dobre ostatnie wspomnienia A na serio mówiąc to nie rozumiem tego narzekania na kraj i tradycje. To nas wzmocniło i dalej wzmacnia, czysta magia
Napisano 25 maja 2024 - 06:00
Temat kontrowersyjny. Były ponoć przypadki, gdzie przychodził do klinki 89 latek i mówił że nie chce już żyć bo sił po prostu nie ma. Tak samo jak z tą depresją. Jednak gdy dla kogoś każdy oddech to ogromny ból i raczej jego egzystencja się nie zmieni to widzę powodu aby nie skorzystać z opcji takiej śmierci.
Napisano 25 maja 2024 - 07:00
U mnie myśli samobójcze są od wielu lat ale jeszcze kilka lat pożyję póki jestem silny i sprawny, później gdy stwierdzę że na mnie pora, wezmę sznur i sam na sobie zastosuję eutanazję, nie będę czekał czy system wprowadzi dobrowolną eutanazję dla mężczyzn chorych na depresję
trzeba wprowadzić nowy tag #piekłomężczyzn
Użytkownik abnegat edytował ten post 25 maja 2024 - 07:01
Napisano 25 maja 2024 - 08:50
U mnie myśli samobójcze są od wielu lat ale jeszcze kilka lat pożyję póki jestem silny i sprawny, później gdy stwierdzę że na mnie pora, wezmę sznur i sam na sobie zastosuję eutanazję, nie będę czekał czy system wprowadzi dobrowolną eutanazję dla mężczyzn chorych na depresję
trzeba wprowadzić nowy tag #piekłomężczyzn
Wątpię aby system kiedykolwiek wprowadził eutanazję dla osób z depresją, przegrywów itd itp Ten przypadek z Holandii to był wyjątek. Nawet w tak postępowym kraju jak Holandia, przypadek przeze mnie przytoczony był wyjątkiem od pewnej reguł. A i tak kwestia przeszła przez sąd i to chyba nie jeden. W Szwajcarii jest kapsuła. Wchodzisz, wciskasz start albo wciskają za Ciebie. Wpierw zasypiasz a potem śmierć.
Ja planuję samobójstwo gdy będę niedołężny. O ile dożyję takiego wieku. Jak się uda dotrwać do niedołęstwa to pewnie będę sam jak palec. Będzie łatwiej podjąć takową decyzje. Z różnych względów rozważam selbsmorda wcześniej z powodu przegrywpowego życia. Rozważam ale nie planuję. Zobaczymy.
Napisano 30 maja 2024 - 12:48
Dyskryminacja mężczyzn dotyczy chyba każdej sfery życia, tak wyglądają moje obserwacje od dosyć dawna, jednak w telewizji ani słowa o tym, a wręcz mamy inną mowe pt. dyskryminowane, krzywdzone kobiety. Jak to widzicie? No i co jest przyczyną samobójstw mężczyzn - około 6,5tys. mężczyzn rocznie.
Biedni mężczyźni nie radzą sobie z kobietami które wyszły z kuchni i spod "panowania" Pana i władcy. Pogubliście się panowie a Panie odzyskały pewność siebie i są świadome swojej wartości. Panowie popełniają z innych przyczyn samobójstwo raczej tych kulturowych właśnie pt. chłopaki nie płaczą itp itd. Panowie sami przed sobą mają trudność przyznać się, że sobie nie radzą dlatego sięgają po alkohol, który nie rozwiązuje problemów tylko jest przyczyną ich narastania. Dlatego też znajdują rozwiązanie problemów w samobójstwach zdecydowanych zamiast szukać pomocy i/lub psychologa, psychiatry.
Jestem przeciw. Depresja to uleczalna choroba a w chorobie chęć odejścia to powszechny objawi zafałszowany dlatego nie powinno być eutanazji z powodu depresji. Eutanazja dla osób cierpiących bez nadziei na lepsze jutro.
Użytkownik Lumina edytował ten post 30 maja 2024 - 12:39
Napisano 30 maja 2024 - 13:28
@Lumina my przegrani mężczyźni nie chodzimy do psychologów ponieważ psycholożki gardzą takimi jak my, dlatego lepszy jest alkohol lub samobójstwo
To, że trafiłeś na brak fachowej pomocy nie znaczy, że wszyscy tacy są. Zawsze możesz wybrać faceta. Osobiście wolę kobiety jako kobieta psychologa bo bałabym się, że zrodzi się u mnie jakaś wieź z facetem i jeszcze zacznę go oceniać jako mężczyznę
Napisano 30 maja 2024 - 13:33
To, że trafiłeś na brak fachowej pomocy nie znaczy, że wszyscy tacy są. Zawsze możesz wybrać faceta. Osobiście wolę kobiety jako kobieta psychologa bo bałabym się, że zrodzi się u mnie jakaś wieź z facetem i jeszcze zacznę go oceniać jako mężczyznę
nawet do faceta psychologa nie pójdę ponieważ nie jest on wstanie powiedzieć nic nowego czego ja nie wiem, widzę że nie rozumiesz kim jest przegrany mężczyzna, to ktoś taki który jest odrzucony przez społeczeństwo i ma tylko wybór albo pracować albo popełnić samobójstwo żadnej innej opcji nie ma
Napisano 30 maja 2024 - 13:37
nawet do faceta psychologa nie pójdę ponieważ nie jest on wstanie powiedzieć nic nowego czego ja nie wiem, widzę że nie rozumiesz kim jest przegrany mężczyzna, to ktoś taki który jest odrzucony przez społeczeństwo i ma tylko wybór albo pracować albo popełnić samobójstwo żadnej innej opcji nie ma
Rozumiem więcej niż ci się wydaje. Pracować trzeba ale można też prowadzić satysfakcjonujące życie. Odpowiednie spojrzenie na siebie, społeczeństwo dużo pomaga. Kiedyś wchodziłam do pokoju pełnego ludzi i zastanawiałam się czy mnie lubią a teraz wchodzę i zastanawiam się czy ja ich lubie. Rozumiesz???