Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

Czy chcielibyście mieć kogoś?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 po_prostu_jestem

po_prostu_jestem

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 202 postów

Napisano 07 lutego 2024 - 20:49

Ja jestem sama.
Nie mam przyjaciół, ze znajomymi się nie spotykam. A czy Wy jesteście w związku/małżeństwie lub czy chcielibyście być?

#2 PannaOla

PannaOla

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 261 postów
  • Imię:Aleksandra

Napisano 07 lutego 2024 - 23:34

Jestem w związku, ale nie mam znajomych a o przyjaciół to mogę w ogóle zapomnieć.

#3 VvvV

VvvV

Bywalec

• Bywalec
  • 807 postów
  • Imię:P.

Napisano 08 lutego 2024 - 09:23

Ja jestem sama.
Nie mam przyjaciół, ze znajomymi się nie spotykam. A czy Wy jesteście w związku/małżeństwie lub czy chcielibyście być?

Jestem przegrywem - to chyba wszystko wyjaśnia. Może i chciałbym być z kimś, ale ja wiem czy jest sens dostać nagrode pocieszenia, kiedy się nie ma doświadczeń.Wątpię.Zawszę będę tym na straconej pozycji...

Użytkownik VvvV edytował ten post 08 lutego 2024 - 09:57

"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"

#4 Nelyssa

Nelyssa

Czerwony Diament

• Bywalec
  • 4 460 postów
  • Imię:Karolcia

Napisano 11 lutego 2024 - 20:36

Ja bardzo bym chciała kogoś mieć - partnera i przyjaciół w realu :( Mam kilka kontaktów w necie, z niektórymi nawet codziennie. Ale chyba czegoś mi w nich brakuje. Nadal czuję się samotna :(
1648728050-U13301.jpg

Moje forum dla osób samotnych, lub nieśmiałych, lub pogubionych życiowo: www.dezidianate.com.pl

#5 K24

K24

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 470 postów
  • Imię:Bulbulator

Napisano 12 lutego 2024 - 20:46

Jasko że jestem Puchatkiem chętnie bym Prosiaczka przytulił.

#6 PiotrWill2

PiotrWill2

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 330 postów
  • Imię:Piotr

Napisano 13 lutego 2024 - 15:36

Co to znaczy mieć kogoś? Być w związku? Nie, nie chcę nie jest mi to do niczego potrzebne.

Es gibt nur eines, was schlimmer ist als Ungerechtigkeit, und das ist Ungerechtigkeit ohne Schwert in der Hand.

#7 VvvV

VvvV

Bywalec

• Bywalec
  • 807 postów
  • Imię:P.

Napisano 14 lutego 2024 - 08:13

Kiedyś jeden, chyba piłkarz powiedział: "jesteś z kimś już dosyć długo - chcesz samotności. jesteś samotny to po jakimś czasie pragniesz kogoś" w przełożeniu: z jednej strony 4 puste ściany - to dobija, z drugiej jakby człowiek miał teraz płacić alimenty, być izolowanym od dziecka i miał świadomość, ze w domu dziecka jest jakiś facet to też załamka. Tylko od drugiej strony 

"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"

#8 Fenix01

Fenix01

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 201 postów
  • Imię:Fenix01

Napisano 14 lutego 2024 - 14:52

Uważam,że każdy szuka osoby w życiu która ją zrozumie,nieważne czy jest kaleką,gruby,chudszy czy głupszy. Ja chciałbym mieć kogoś,choć z drugiej strony mam często momenty że mam na wszystko już totalnie wywalone i pragnę jedynie się odciąć od świata i robię to szczególnie ostatnio. Dzisiaj jest jeszcze świeto gdzie tylko chodzi po głowie coś by się odurzyć i choć na chwilę zapomnieć o tym świecie...

#9 EsimAysin

EsimAysin

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 49 postów
  • Imię:Esim

Napisano 08 lutego 2025 - 16:40

Białego szczura i białego kucyka albo czarnego. Kotka już białego miałam, drugiego nie chcę mieć. Może rudego, kiedyś.

Użytkownik EsimAysin edytował ten post 08 lutego 2025 - 20:41

#10 Barti22

Barti22

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 61 postów

Napisano 08 lutego 2025 - 18:15

Niby kiedyś w związku byłem, ale to była relacja dysfunkcyjna i w sumie wzięła się z niczego. Jej było smutno samej, a ja byłem ciekaw, jak to być w związku. Trochę mało, by zbudować coś sensownego.

Obecnie, nie potrafię sobie wyobrazić, jak moje bycie w związku mogłoby działać. Za bardzo przywykłem do bycia samemu. Urządziłem się w swojej emocjonalnej czarnej dziurze, zrobiłem z niej "strefę komfortu", i zaproszenie kogoś do niej (już abstrahując od tego, czy ktokolwiek by miał na to chęć) brzmi jak proszenie się o rozwalenie tego kruchego porządku.

Kiedy jestem sam, nikt mnie nie ocenia, nie osądza, nie oczekuje, nie rozczarowuje się mną, nie udaje, że rozumie cokolwiek z tego co myślę i czuję, nie nalega, nie robi fochów, awantur, nie próbuje urabiać na swoją modłę. Rzecz nieoceniona.

Użytkownik Barti22 edytował ten post 08 lutego 2025 - 18:22

• Tawak lubi to

#11 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 3 193 postów
  • Imię:Anon

Napisano 08 lutego 2025 - 20:52

A czy Wy jesteście w związku/małżeństwie lub czy chcielibyście być?

Jestem w związku małżeńskim.

Nie mam żadnych przyjaciół, ani nawet znajomych.

#12 Mezczyzna00

Mezczyzna00

Nowy uczestnik

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 08 lutego 2025 - 23:12

Czysto po marzycielsku tak, realnie patrząc już nie.

#13 Nelyssa

Nelyssa

Czerwony Diament

• Bywalec
  • 4 460 postów
  • Imię:Karolcia

Napisano 09 lutego 2025 - 00:01

Okrutnie mi brakuje drugiej połowy :(
1648728050-U13301.jpg

Moje forum dla osób samotnych, lub nieśmiałych, lub pogubionych życiowo: www.dezidianate.com.pl

#14 EsimAysin

EsimAysin

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 49 postów
  • Imię:Esim

Napisano 09 lutego 2025 - 00:28

Mnie brakuje najbardziej kotka i mojego ukochanego mentora. Kotek był ze mną przez wiele lat, non stop, spał ze mną więc brakuje mi Jego sierci najbardziej, pachnącej najpiękniej ze wszystkich zwierząt jakie w życiu wąchałam, dotykałam. Miał bardzo specyficzną, wyjątkową woń. Sierść mu się zmieniała, ale zapach zawsze był ten sam. A mojego ukochanego mentora, Jego aurę najpiękniejszą ze wszystkich ludzi, istot na świecie, czuję,widzę,żyję we mnie, podobnie jak mój kot, ale przez wstrętne stwory, nie mogę z Nim normalnie rozmawiać.

#15 Magd@

Magd@

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 200 postów
  • Imię:Magdalena

Napisano 09 lutego 2025 - 18:11

Ja bym chciała mieć przyjaciół, ale w moim wieku już się nie zmienię, już nie jestem taka elastyczna behawioralnie. Bardzo się wycofałam z życia towarzyskiego, poza tym na nowych znajomościach zawsze źle wychodziłam, więc na co mi jacyś frenemies.