Praca i brak docenienia
Napisano 14 grudnia 2023 - 20:33
Napisano 14 grudnia 2023 - 20:56
a czy w życiu chodzi tylko o pieniądze, sam na napisałeś że brygadzista ma więcej obowiązków, podczas gdy coś spieprzy się wina spada na brygadira, dlatego ja w swojej pracy wolę być od "łopaty" i mieć spokój ![]()
Użytkownik abnegat edytował ten post 14 grudnia 2023 - 20:57
Napisano 15 grudnia 2023 - 09:42
Napisano 15 grudnia 2023 - 14:44
Próbowałeś aplikować na brygadzistę? Może twój szef nie wie, że chciałbyś? Nie czyta ci przecież w myślach....
.gif)
Odwaga to panowanie nad strachem a nie jego brak
Napisano 15 grudnia 2023 - 15:56
Próbowałeś aplikować na brygadzistę? Może twój szef nie wie, że chciałbyś? Nie czyta ci przecież w myślach....
Nawet miesiąc chodziłem i uczyłem się po czym zrobił swoją znajomą, a ja poszedłem w odstawkę bez powodu.
Nawet większość ludzi z mojej zmiany dziwi się, że nie robi mnie na lidera tylko jakichś gamoni(aktualnie 2 nowe osoby).
Dzisiaj zaproponowano mi kontrolę jakości ale powiedziałem, że muszę się zastanowić i dam znać w poniedziałek.
Z jednej strony się cieszę, bo jakość lepsza od lidera, a z drugiej strony znając moje szczęście skończy się tak jak na liderowaniu
Użytkownik TakiJaki edytował ten post 15 grudnia 2023 - 16:05
Napisano 15 grudnia 2023 - 17:22
Rozumiem. Przemyśl sobie wszystkie za i przeciw, a w poniedzialek dokładnie wypytaj o warunki pracy. Czy zakres obowiązko1w i odpowiedzialności sie powiększy? jeśli tak to co z wynagrodzeniem albo innymi benefitami? Kto będzie sprawdzał ciebie? itp.
Napisałeś wyżej, że nie chcesz zmieniać pracy. To ustaw się tak, żeby ci było wygodnie tu gdzie jesteś.
.gif)
Odwaga to panowanie nad strachem a nie jego brak
Napisano 16 grudnia 2023 - 15:57
Napisano 08 grudnia 2024 - 11:21
Twoje ciało i umysł to fundamenty, na których budujesz swoje życie. Ćwicz regularnie – nawet 30 minut spaceru dziennie może znacząco poprawić nastrój. Zadbaj o zbilansowaną dietę – jedz więcej warzyw, owoców i zdrowych tłuszczów. Wysypiaj się – sen to regeneracja i energia do działania. Medytuj lub praktykuj mindfulness, aby zredukować stres.