Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

Najlepszy Psychiatra w Lublinie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 CzarnyKotu

CzarnyKotu

Nowy uczestnik

• Użytkownik
  • 1 postów
  • Imię:Gabriel

Napisano 02 sierpnia 2023 - 21:53

Witam, jestem nowy na tym forum chciałbym zapytać może czy ktoś wie jaki jest godny polecenia psychiatra w Lublinie

Dla 20 Latka Psychiatra najlepiej Pani której można zaufać 

Fobia Społeczna, Depresja, Nerwica Lękowa lęk ogólniony ataki paniki 

Leczone leki 

Citaxin (citalopram) 

Lamotrix (Lamotrygina)

Lexotan (Bromazepam) 

Bardzo prosze o pomoc 

#2 Mary Jane

Mary Jane

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 80 postów
  • Imię:Maria.

Napisano 05 sierpnia 2023 - 20:18

Grażyna Usar-Czerwiec, Lipowa 12/20.

#3 niektory

niektory

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 142 postów

Napisano 11 sierpnia 2023 - 21:00

Najlepszy Psychiatra w Lublinie

Jeśli najlepszy to zdecydowanie szukaj w Warszawie, a nie na prowincji! Teraz wielu specjalistów przyjmuje zdalnie, przemęczysz się, pojedziesz na pierwszą wizytę autobusem czy pociągiem, a kolejne będziesz odbywał zdalnie online. Myślę, że warto. 

Grażyna Usar-Czerwiec, Lipowa 12/20.

To ona jeszcze żyje?! Pani Usar-Czerwiec zmieniła mnie lekami w roślinkę, niczego nie wyleczyła, a co najgorsze przyjęła złą diagnozę, przez co straciłem wiele lat życia.

Ja polecam chodzić do młodszych, zdolnych lekarzy, którzy nie tak dawno ukończyli szkoły i są na bieżąco nie tylko z  realiami otaczającego świat ale i postępami w nauce. Szczyt możliwości intelektualnych człowieka przypada na wiek 30-50 lat. 

Użytkownik niektory edytował ten post 11 sierpnia 2023 - 21:03

#4 Mary Jane

Mary Jane

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 80 postów
  • Imię:Maria.

Napisano 15 sierpnia 2023 - 08:23

Toona jeszcze żyje?! Pani Usar-Czerwiec zmieniła mnie lekami w roślinkę, niczego nie wyleczyła, a co najgorsze przyjęła złą diagnozę, przez co straciłem wiele lat życia.

Ja polecam chodzić do młodszych, zdolnych lekarzy, którzy nie tak dawno ukończyli szkoły i są na bieżąco nie tylko z  realiami otaczającego świat ale i postępami w nauce. Szczyt możliwości intelektualnych człowieka przypada na wiek 30-50 lat.
[/quote]

Naftaliną jeszcze w gabinecie nie śmierdzi. Nie sądzę, by to akurat Warszawa była miejscem, gdzie psychiatria jest najbardziej rozwinięta. No bo że co? Że stolica? W Pciumiu Dolnym może być dobry specjalista. Co do wieku, to też nieprawda, że Ci mlodzi, to ci, którym się najbardziej chce. Doświadczony z racji wieku specjalista może mieć różne punkty widzenia na konkretny przypadek. Oczywiście juz darujmy sobie ślepych profesorków po 80-tce klepiących hajs na domy swoich wnuków.