zazdroszczą mi często ostatnio, że robię to i to,
czasem też podziwiają, a oni z braku laku marnują czas
niektórzy wyzywają, obgadują, obsmarowują gównem
szczerze? mam wywalone w to.
Napisano 28 grudnia 2025 - 16:25
zazdroszczą mi często ostatnio, że robię to i to,
czasem też podziwiają, a oni z braku laku marnują czas
niektórzy wyzywają, obgadują, obsmarowują gównem
szczerze? mam wywalone w to.
Napisano 30 grudnia 2025 - 10:25
Napisano 30 grudnia 2025 - 13:05
Zawsze byłem uważany za mężczyznę bez potencjału.
Tawaczku, jak miło, że żyjesz.
Napisano 30 grudnia 2025 - 15:09
Tawaczku, jak miło, że żyjesz.
Napisano 01 stycznia 2026 - 16:59
Ano, żyję. Zaglądam czasem na to forum.
Ja podobież, choć mnie tutaj za bardzo nie lubią.
"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"
Napisano 04 stycznia 2026 - 14:36
Napisano 10 stycznia 2026 - 23:32
Jako inna
Osoba o nieokreślonej osobowości
Wyborny trup za życia
Pośród ścięgien i kości.
platek na wietrze
Napisano 26 stycznia 2026 - 06:41
A ja nie sądzę, żeby ludzie mnie w ogóle widzieli, a co dopiero w jakikolwiek sposób postrzegali
Straszna jest wiedza, która nie przynosi korzyści mędrcowi
Napisano 29 stycznia 2026 - 19:35
Po co myśleć jak postrzegają mnie ludzie i tylko tracić na to energię.
Nikt życia za mnie nie przeżyje i nikomu do tego jak żyję. A ja jestem jaka jestem ![]()
Napisano 30 stycznia 2026 - 00:39
Otóż toPo co myśleć jak postrzegają mnie ludzie i tylko tracić na to energię.
Nikt życia za mnie nie przeżyje i nikomu do tego jak żyję. A ja jestem jaka jestem
Napisano wczoraj, 21:31
Odkąd pamiętam, zawsze byłem postrzegany jako "ten inny". Od wczesnego dzieciństwa, czyli na długo długo przed depre. Przyzwyczaiłem się.
Z biegiem lat natomiast nauczyłem się innego sposobu interakcji. A w zasadzie jakoś rozwinął się u mnie samoistnie. Mianowicie, zacząłem się prowadzić konwersacje w taki sposób, że subtelnie, z wyczuciem podrywam "normikom" naiwną wiarę w siebie, w słuszność decyzji i wyborów życiowych przez nich podejmowanych itd.
Nie przejmuję się nimi, bo i tak są nudni (większość nie ma nawet żadnych ciekawych zainteresowań tbh). Oczywiście oni do jakiegoś stopnia wyczuwają ten mój stosunek do nich i niespecjalnie mnie z tego powodu lubią.
I bardzo k**wa dobrze ![]()
Ja natomiast wiem doskonale, że nie zawsze podejmowałem słuszne decyzje - ale finalnie "wyszło na moje". W wymiarze materialnym żyje mi się całkiem dobrze, mam jakąś stabilność i poczucie bezpieczeństwa. Mam, bo *sam* sobie to wywalczyłem.
Napisano wczoraj, 21:50
Odkąd pamiętam, zawsze byłem postrzegany jako "ten inny". Od wczesnego dzieciństwa, czyli na długo długo przed depre. Przyzwyczaiłem się.
Z biegiem lat natomiast nauczyłem się innego sposobu interakcji. A w zasadzie jakoś rozwinął się u mnie samoistnie. Mianowicie, zacząłem się prowadzić konwersacje w taki sposób, że subtelnie, z wyczuciem podrywam "normikom" naiwną wiarę w siebie, w słuszność decyzji i wyborów życiowych przez nich podejmowanych itd.
Nie przejmuję się nimi, bo i tak są nudni (większość nie ma nawet żadnych ciekawych zainteresowań tbh). Oczywiście oni do jakiegoś stopnia wyczuwają ten mój stosunek do nich i niespecjalnie mnie z tego powodu lubią.
I bardzo k**wa dobrze
Ja natomiast wiem doskonale, że nie zawsze podejmowałem słuszne decyzje - ale finalnie "wyszło na moje". W wymiarze materialnym żyje mi się całkiem dobrze, mam jakąś stabilność i poczucie bezpieczeństwa. Mam, bo *sam* sobie to wywalczyłem.
Ciężko się czyta te wyznania. mam nadzieję, że to zgorzkniała reakcja na czyjeś trudne słowa a nie Twoje osobiste przekonania.
.gif)
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Podpięty Jak się czujesz?
|
Swobodnie, rozmownie | cactus |
|
|
|
Czy boicie się śmierci? |
Swobodnie, rozmownie | Mary Jane |
|