@PiotrWill2 Teraz nie przejmujesz się sprawami damsko-męskimi, też tak mówiłem, ale zapewniam ciebie, także na ciebie przyjdzie czas że sam zaczniesz szaleć na tym punkcie, bo sam zaczynam szaleć na tym punkcie a jest to spowodowane tym że biorę leki które przepisał mi psychiatra oraz niestety środowisko pracy w którym obracam się. Ty jako medyk powinieneś wiedzieć że popęd nie tylko siedzi w genitaliach ale także nawet bardziej w głowie, bo gdzie jest wydzielany testosteron studencie medycyny? także ja wolałbym obudzić się raczej bez głowy i na pewno wtedy nie miałbym problemu ze sprawami damsko-męskimi 
Taki czas już był i mi przeszło. Trochę wstyd się przyznać, ale kilka lat temu byłem trochę podobny pod względem zwariowania na tym punkcie do squarexa. Trudno natomiast liczyć, że ktoś kto nie ma ochoty żyć, będzie miał ochotę na inne rzeczy. Tak samo nie mam ochoty na pasję, na ruch (tak wiem że to niezdrowe), dosłownie na nic. Zmuszam się do każdego kroku i wstania z łóżka.
Testosteron w zdecydowanej większości produkują jądra, a konkretnie komórki śródmiąższowe Leydiga. Trochę też produkuje kora nadnerczy i jeszcze kilka innych narządów, ale to są śmieszne ilości. Popęd zależy od bardzo wielu czynników, a testosteron jest jednym z najważniejszych. Choć oczywiście nie jedynym.
Edit: Właśnie sobie sprawdziłem i to co napisałem jest też w Wikipedii, wystarczą 2 minuty i sprawna klawiatura aby to znaleźć...
Użytkownik PiotrWill2 edytował ten post 25 marca 2023 - 15:23