Skocz do zawartości

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

Pożeganie z anonkiem

przegyw blackpill

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
29 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 3 272 postów
  • Imię:Anon

Napisano 23 marca 2023 - 20:42

Kochani!

Chciałbym się z Wami pożegnać. Nie byłem tu mile widziany i rozumiem to całkowicie. Zarejestrowałem się dawno temu, a zaktywizowałem się, gdy forum było znacznie bardziej żywotne.

Życzę Wam, aby forum odżyło!

Nie proszę o likwidację konta i usunięcie wszelkich moich postów, to niecelowe.

Przegrany mężczyzna jest tu zbędny i wielokrotnie się o tym przekonałem, wzbudzać on musi odrazę, pogardę. Jak wszędzie.

Żegnajcie!

• Panoramix i Idę lubią to

#2 Panoramix

Panoramix

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 445 postów
  • Imię:Adrian

Napisano 23 marca 2023 - 21:01

Decyzję szanuję. Zatem powodzenia!

Użytkownik Panoramix edytował ten post 23 marca 2023 - 21:02

#3 Gość_anche_*

Gość_anche_*
  • Gość

Napisano 23 marca 2023 - 22:59

Jak czujesz Tawak, dzięki za rozmowy i próbę przybliżenia nam forumowiczom pewnego sposobu myślenia, pewnej subkultury, dla mnie osobiście to ważne, że mogłam dostrzec w ogóle problemy pewnej części mężczyzn.
A wiadomo, zawsze można wrócić. Powodzenia w leczeniu i zdrowia, 3maj się

#4 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 3 272 postów
  • Imię:Anon

Napisano 23 marca 2023 - 23:42

To już najwyższy czas opuścić forum dla depresantów, gdyż tak naprawdę od wielu lat nie mam depresji, a pogodziłem się z poniesioną klęską.

@233

Nikt nas nie traktuje jak mężczyzn. Nie udowodniliśmy tego, nie pokonaliśmy innych mężczyzn.

Zawsze będą zwycięzcy i przegrani. Nawet jeśli wszyscy pracowaliby po 80 tygodniowo, to ktoś pracowałby sto, a ktoś inny jeszcze więcej. Nawet jeśli wszyscy ćwiczyliby i mieliby wyrzeźbione ciała, to zawsze będą wyżsi, silniejsi i będą słabsi.

Kobiecy przegryw też istnieje i też zwycięzcy takich kobiet nie zauważają. 

Użytkownik Tawak edytował ten post 23 marca 2023 - 23:43

#5 Adram

Adram

Weteran forum

• Bywalec
  • 1 177 postów
  • Imię:Adam

Napisano 24 marca 2023 - 07:59

To już najwyższy czas opuścić forum dla depresantów, gdyż tak naprawdę od wielu lat nie mam depresji, a pogodziłem się z poniesioną klęską.

@233

Nikt nas nie traktuje jak mężczyzn. Nie udowodniliśmy tego, nie pokonaliśmy innych mężczyzn.

Zawsze będą zwycięzcy i przegrani. Nawet jeśli wszyscy pracowaliby po 80 tygodniowo, to ktoś pracowałby sto, a ktoś inny jeszcze więcej. Nawet jeśli wszyscy ćwiczyliby i mieliby wyrzeźbione ciała, to zawsze będą wyżsi, silniejsi i będą słabsi.

Co ?

• Willow47 lubi to

#6 VvvV

VvvV

Bywalec

• Bywalec
  • 948 postów
  • Imię:P.

Napisano 24 marca 2023 - 08:32

@233

Też nie mam depresji na tą chwilę, ale przebywam tutaj w różnych formach od 2008 r. Trzymaj się Tawak 

"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"

#7 hawwa

hawwa

jestem jaka jestem :O)

• Bywalec
  • 6 525 postów

Napisano 24 marca 2023 - 13:42

@Tawak witaj znowu :P

• Magd@ lubi to
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej." Paulo Coelho

#8 VvvV

VvvV

Bywalec

• Bywalec
  • 948 postów

Napisano 24 marca 2023 - 15:45

@233

Nikt nas tak nie traktuje bo nimi nie jesteśmy tak naprawdę. Kto wygrał na genetycznej ruletce i ma 180cm , wygląd, dobrą robotę i całą resztę ten ma baby a nawet może przebierać. Reszta albo idzie z desperacji w temat pt samotna matka, kobieta z problemami albo jest się samotnym do końca życia. 

"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"

#9 abnegat

abnegat

Bywalec

• Bywalec
  • 742 postów

Napisano 24 marca 2023 - 16:53

Kochani!

Chciałbym się z Wami pożegnać. Nie byłem tu mile widziany i rozumiem to całkowicie. Zarejestrowałem się dawno temu, a zaktywizowałem się, gdy forum było znacznie bardziej żywotne.

Życzę Wam, aby forum odżyło!

Nie proszę o likwidację konta i usunięcie wszelkich moich postów, to niecelowe.

Przegrany mężczyzna jest tu zbędny i wielokrotnie się o tym przekonałem, wzbudzać on musi odrazę, pogardę. Jak wszędzie.

Żegnajcie!

Tawak pamiętaj, że według mnie nie jesteś przegrany ponieważ masz dobrą pracę, żonę, studia, dziecko, pieniądze pamiętaj ja jestem bardziej przegrany bo nie mam żadnej z wymienionych cech i nie czuję się że wzbudzam u kogoś odrazę z tego powodu.

Użytkownik abnegat edytował ten post 24 marca 2023 - 16:53

#10 hawwa

hawwa

• Bywalec
  • 6 525 postów

Napisano 24 marca 2023 - 21:40

@abnegat przecież on tu ciągle jest... Głupia taktyka sprawdzenia kto bedzie pisał by został... 

• Magd@ lubi to
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej." Paulo Coelho

#11 PiotrWill2

PiotrWill2

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 341 postów
  • Imię:Piotr

Napisano 25 marca 2023 - 00:30

Tawak, śmieszy mnie trochę to podejście. Strasznie dużą wagę przywiązujesz do kwestii płciowo-dominacyjno-seksualnych. Może jestem nienormalny (na pewno jestem), ale osobiście mam takie rzeczy gdzieś. Nie mam za grosz zaufania do ludzi, nawet osoby które mi ufają nie wiedzą o mnie praktycznie nic, znają kogoś kogo udaję ale kim nie jestem. I na 99% nigdy nie będę z żadną kobietą w związku. Bo w ten sposób nie da się niczego stworzyć. To też mogłoby pokrzyżować moje plany zemsty, hormony wydzielane w trakcie zakochania dość mocno "ryją beret". Także podczas gdy narzekasz że jesteś nisko w hierarchii dominacji płciowej, ja bym się w ogóle nie przejął jakbym któregoś dnia się obudził i siłą magii by mi męskie narządy zniknęły. Serio, mam gdzieś te wszystkie dominacje, rywalizacje itd. W zasadzie to mam już prawie wszystko gdzieś, może jak sprawiedliwości się stanie zadość to coś się zmieni. Tylko ta nadzieja na wyrównanie rachunków sprawia że w ogóle wstaję, chodzę i coś robię. Kiedyś miałem taką motywację, że robiłem wszystko jak terminator normalnie. Miałem pewną okazję pokroju wygrania w totka. Okazję wygrania życia jakbyś to nazwał. Ale coś we mnie pękło. I wyszedłem z gry którą wygrałem i musiałem tylko kliknąć przejdź dalej na komunikacie że przeszedłem poziom. Nie kliknąłem, tylko zrobiłem coś analogicznego do rozwalenia komputera krzesłem. I od tamtej pory mam wszystko i wszystkich gdzieś. Możesz przede mną postawić zwyciężczynie konkursów piękności ostatnich lat oraz drzwi przez które przechodząc zniknę. Wybiorę drzwi. Jedynie ogromną ilość pieniędzy bym wybrał zamiast drzwi. Wyrównałbym za ich pomocą rachunki, a potem i tak kupił identyczne drzwi do znikania i w nie wszedł.

Es gibt nur eines, was schlimmer ist als Ungerechtigkeit, und das ist Ungerechtigkeit ohne Schwert in der Hand.

#12 abnegat

abnegat

Bywalec

• Bywalec
  • 742 postów

Napisano 25 marca 2023 - 06:33

@PiotrWill2 Teraz nie przejmujesz się sprawami damsko-męskimi, też tak mówiłem, ale zapewniam ciebie, także na ciebie przyjdzie czas  że sam zaczniesz szaleć na tym punkcie, bo sam zaczynam szaleć na tym punkcie a jest to spowodowane tym że biorę leki które przepisał mi psychiatra oraz niestety środowisko pracy w którym obracam się. Ty jako medyk powinieneś wiedzieć że popęd nie tylko siedzi w genitaliach ale także nawet bardziej w głowie, bo gdzie jest wydzielany testosteron studencie medycyny? także ja wolałbym obudzić się raczej bez głowy i na pewno wtedy nie miałbym problemu ze sprawami damsko-męskimi :lol:

Użytkownik abnegat edytował ten post 25 marca 2023 - 06:38

#13 PiotrWill2

PiotrWill2

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 341 postów

Napisano 25 marca 2023 - 15:22

@PiotrWill2 Teraz nie przejmujesz się sprawami damsko-męskimi, też tak mówiłem, ale zapewniam ciebie, także na ciebie przyjdzie czas  że sam zaczniesz szaleć na tym punkcie, bo sam zaczynam szaleć na tym punkcie a jest to spowodowane tym że biorę leki które przepisał mi psychiatra oraz niestety środowisko pracy w którym obracam się. Ty jako medyk powinieneś wiedzieć że popęd nie tylko siedzi w genitaliach ale także nawet bardziej w głowie, bo gdzie jest wydzielany testosteron studencie medycyny? także ja wolałbym obudzić się raczej bez głowy i na pewno wtedy nie miałbym problemu ze sprawami damsko-męskimi :lol:

Taki czas już był i mi przeszło. Trochę wstyd się przyznać, ale kilka lat temu byłem trochę podobny pod względem zwariowania na tym punkcie do squarexa. Trudno natomiast liczyć, że ktoś kto nie ma ochoty żyć, będzie miał ochotę na inne rzeczy. Tak samo nie mam ochoty na pasję, na ruch (tak wiem że to niezdrowe), dosłownie na nic. Zmuszam się do każdego kroku i wstania z łóżka. 

Testosteron w zdecydowanej większości produkują jądra, a konkretnie komórki śródmiąższowe Leydiga. Trochę też produkuje kora nadnerczy i jeszcze kilka innych narządów, ale to są śmieszne ilości. Popęd zależy od bardzo wielu czynników, a testosteron jest jednym z najważniejszych. Choć oczywiście nie jedynym. 

Edit: Właśnie sobie sprawdziłem i to co napisałem jest też w Wikipedii, wystarczą 2 minuty i sprawna klawiatura aby to znaleźć...

Użytkownik PiotrWill2 edytował ten post 25 marca 2023 - 15:23

Es gibt nur eines, was schlimmer ist als Ungerechtigkeit, und das ist Ungerechtigkeit ohne Schwert in der Hand.

#14 abnegat

abnegat

Bywalec

• Bywalec
  • 742 postów

Napisano 25 marca 2023 - 17:38

Taki czas już był i mi przeszło. Trochę wstyd się przyznać, ale kilka lat temu byłem trochę podobny pod względem zwariowania na tym punkcie do squarexa. Trudno natomiast liczyć, że ktoś kto nie ma ochoty żyć, będzie miał ochotę na inne rzeczy. Tak samo nie mam ochoty na pasję, na ruch (tak wiem że to niezdrowe), dosłownie na nic. Zmuszam się do każdego kroku i wstania z łóżka. 

Testosteron w zdecydowanej większości produkują jądra, a konkretnie komórki śródmiąższowe Leydiga. Trochę też produkuje kora nadnerczy i jeszcze kilka innych narządów, ale to są śmieszne ilości. Popęd zależy od bardzo wielu czynników, a testosteron jest jednym z najważniejszych. Choć oczywiście nie jedynym. 

Edit: Właśnie sobie sprawdziłem i to co napisałem jest też w Wikipedii, wystarczą 2 minuty i sprawna klawiatura aby to znaleźć...

Jeśli przeżyjesz kilkanaście lat w takim stanie, to w końcu zmienisz myślenie, koniec końców będzie to skutkowało zainteresowaniem sprawami damsko-męskimi nawet jeśli zaczniesz zażywać blackpill jak @Tawak będziesz podświadome tym fazował się jak on a wmawiać będziesz sobie co innego z tym nie da się wygrać.

Skorzystałem z wikipedii i wyczytałem że przysadka mózgowa produkuje hormon lutropinę która odpowiedzialna jest za funkcjonowanie komórek śródmiąższowych jąder, które z kolei produkują testosteron – wówczas nazywana jest hormonem stymulującym komórki śródmiąższowe.

#15 PiotrWill2

PiotrWill2

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 341 postów

Napisano 25 marca 2023 - 18:26

Jeśli przeżyjesz kilkanaście lat w takim stanie, to w końcu zmienisz myślenie, koniec końców będzie to skutkowało zainteresowaniem sprawami damsko-męskimi nawet jeśli zaczniesz zażywać blackpill jak @Tawak będziesz podświadome tym fazował się jak on a wmawiać będziesz sobie co innego z tym nie da się wygrać.

Skorzystałem z wikipedii i wyczytałem że przysadka mózgowa produkuje hormon lutropinę która odpowiedzialna jest za funkcjonowanie komórek śródmiąższowych jąder, które z kolei produkują testosteron – wówczas nazywana jest hormonem stymulującym komórki śródmiąższowe.

Ja nie mówię o przyszłości. Tylko o teraźniejszości. Chwyt erystyczny polegający na stworzeniu tzw. chochoła i wymierzaniu argumentacji w coś czego oponent nie powiedział jest mi dobrze znany i nie działa.

Nie mam pojęcia jak będzie wyglądać przyszłość. Założenie że w ogóle będę żyć za kilkanaście lat jest wyjątkowo pochopne i hojne. A co dopiero inne rzeczy. Napisz za kilkanaście lat to opowiem co u mnie słychać. Bardzo możliwe że tak będzie jak piszesz. Pewne sprawy zakończę w ciągu najbliższych kilku lat. I albo rozwiąże to niektóre moje problemy albo zupełnie mnie zniszczy. 

Moje życie w dniu dzisiejszym można pod pewnymi względami przyrównać do kraju w stanie wojny. To że dziś nie ma sensu rozpoczynać inwestycji w przykładowo nową elektrownię bo zaraz spadną na nią bomby nie znaczy że tak będzie zawsze. Każda wojna się kończy i kraj albo przegrywa i go nie ma albo zaczyna odbudowę. Ze mną będzie tak samo. A puki co-nie będę zawracał sobie głowy wybieraniem projektu willi jak nie mam butów. 

#16 hawwa

hawwa

• Bywalec
  • 6 525 postów

Napisano 26 marca 2023 - 22:03

@PiotrWill2 tak mi się z Tobą tekst skojarzył

• Adram lubi to

#17 PiotrWill2

PiotrWill2

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 341 postów

Napisano 26 marca 2023 - 22:14

@PiotrWill2 tak mi się z Tobą tekst skojarzył

To prawda. Co do słowa. 

• Adram lubi to

#18 VvvV

VvvV

Bywalec

• Bywalec
  • 948 postów

Napisano 27 marca 2023 - 15:36

Ja nie mówię o przyszłości. Tylko o teraźniejszości. Chwyt erystyczny polegający na stworzeniu tzw. chochoła i wymierzaniu argumentacji w coś czego oponent nie powiedział jest mi dobrze znany i nie działa.

Nie mam pojęcia jak będzie wyglądać przyszłość. Założenie że w ogóle będę żyć za kilkanaście lat jest wyjątkowo pochopne i hojne. A co dopiero inne rzeczy. Napisz za kilkanaście lat to opowiem co u mnie słychać. Bardzo możliwe że tak będzie jak piszesz. Pewne sprawy zakończę w ciągu najbliższych kilku lat. I albo rozwiąże to niektóre moje problemy albo zupełnie mnie zniszczy. 

Moje życie w dniu dzisiejszym można pod pewnymi względami przyrównać do kraju w stanie wojny. To że dziś nie ma sensu rozpoczynać inwestycji w przykładowo nową elektrownię bo zaraz spadną na nią bomby nie znaczy że tak będzie zawsze. Każda wojna się kończy i kraj albo przegrywa i go nie ma albo zaczyna odbudowę. Ze mną będzie tak samo. A puki co-nie będę zawracał sobie głowy wybieraniem projektu willi jak nie mam butów. 

Brzmi to optymistycznie. Chociaż konsekwencje II WŚ nasz kraj odczuwa nawet i do dzisiaj...

#19 PiotrWill2

PiotrWill2

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 341 postów

Napisano 27 marca 2023 - 21:56

Brzmi to optymistycznie. Chociaż konsekwencje II WŚ nasz kraj odczuwa nawet i do dzisiaj...

Ja też zawsze będę. 

#20 szklanka_w_polowie_pusta

szklanka_w_polowie_pusta

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 216 postów

Napisano 28 marca 2023 - 17:29

Gdyby to były z zasady takie śmieszne ilości, to nie byłoby kobiet z wyraźnie wyższym od innych poziomem tego hormonu.

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: przegyw, blackpill

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych