Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

Brak nadziei....nie wiem co będzie dalej

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 jakiejkolwiek nadziei brak

jakiejkolwiek nadziei brak

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 27 postów
  • Imię:Adam

Napisano 26 lutego 2023 - 15:22

Czy ktoś na forum choruję na mimowolne drżenie głównie głowy?ponieważ ja męczę się z tym już od kilkunastu lat i do dziś nie dobrano mi odpowiedniego leku,brałem już sporo leków po których zazwyczaj czułem się jeszcze gorzej,dodatkowo zmagam się z zaburzeniami lękowymi i depresją.Myślałem,że nowy rok przyniesie jakieś zmiany,ale niestety nic się nie zmienia leże cały czas w łóżku i nie mam siły wstać brak pracy,problemy finansowe tylko pogarszają ten stan,jestem na skraju rezygnacji ciągle myślę co będzie dalej i widzę tylko pustkę i brak jakiejkolwiek nadziei na lepsze

#2 Willow47

Willow47

Zadomowiony

• Junior Admin
  • 10 945 postów
  • Imię:Willow

Napisano 26 lutego 2023 - 16:11

Witaj, jest tu kilka osób z tikami, o mimowolnych drżeniach nie wiem. Ale tak czy inaczej mam nadzieję, że odnajdziesz tu spokój i dostaniesz wsparcie.

Depresja i zaburzenia lękowe to trudne do leczenia choroby, wymagają czasu i wysiłku ze strony pacjenta, lekarza i terapeuty. Ale to wszystko da się ogarnąć i życie wraca na właściwe tory. Trzymam kciuki i zapraszam do przeglądania forum, pisania.

Dołączona grafika

Odwaga to panowanie nad strachem a nie jego brak 

#3 anche

anche

anche

• Moderator
  • 7 385 postów

Napisano 26 lutego 2023 - 17:15

Polecam na pracę z symptomami terapię krótkoterminowa w nurcie psychologii procesu
Linia Wsparcia (24h) 800 70 2222

Kryzysowy Telefon Zaufania (pon-pt, 14-22) 116 123

ITAKA centrum wsparcia dla osób w stanie kryzysu psychicznego (24h) 22 484 88 01 

ITAKA antydepresyjny telefon zaufania (pon i czw, 17-20) 22 484 88 01

Telefon Zaufania Uzależnienia Behawioralne 801 889 880 (codziennie, 17-22 opłata tylko za pierwszą minutę)

#4 jakiejkolwiek nadziei brak

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 27 postów

Napisano 27 lutego 2023 - 18:19

Witaj, jest tu kilka osób z tikami, o mimowolnych drżeniach nie wiem. Ale tak czy inaczej mam nadzieję, że odnajdziesz tu spokój i dostaniesz wsparcie.

Depresja i zaburzenia lękowe to trudne do leczenia choroby, wymagają czasu i wysiłku ze strony pacjenta, lekarza i terapeuty. Ale to wszystko da się ogarnąć i życie wraca na właściwe tory. Trzymam kciuki i zapraszam do przeglądania forum, pisania.

Dziękuje za miłe i ciepłe słowa

#5 jakiejkolwiek nadziei brak

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 27 postów

Napisano 30 marca 2023 - 19:25

<div style="position: relative; width: 300px; height: 400px; overflow: hidden;"><iframe style="position: absolute; top:0; left: 0; bottom: 0; right: 0; width: 100%; height: 100%;" src="https://zrzutka.pl/5dhwvk/widget/13"frameborder="0" scrolling="no"></iframe></div>