właśnie co ma być to będzie, tak myślę że praca w sklepie spożywczym chyba nie jest mocno skomplikowana, ważne żeby nie pomylić się w rozliczeniach, raczej codziennie to samo, chociaż ja nie chciałbym w sklepie pracować ze względu na ludzi że codziennie przychodzą i mogą marudzić a ja nie lubię gdy ktoś marudzi, jeśli lubisz kontakt z ludźmi to pracuj dalej, ja wolę taką pracę gdzie jest mało ludzi czyli na budowie gdzie pracuję ale niestety wbrew pozorom tutaj trzeba dużo myśleć to nie jest praca dla każdego
Też wolę pracę spokojniejszą lub z ludźmi którzy naprawdę potrzebują pomocy. Zawsze to lubiłem i w tym chciałbym się specjalizować. Żałuje, że nie ukończyłem studiów w zakresie fizjoterapii. Robię teraz szkołę policealną technik masażysta i to dla mnie jest o wiele ciekawsze. Mnie praca na budowie nie ciekawiła jakoś, ale chciałbym kiedyś spróbować swoich sił jako brukarz.
Daj sobie czas żeby leki zadziałały. Te pierwsze dwa tygodnie pewnie będą trudne. Jakie masz relacje ze współpracownikami? Dogadujecie się? Możesz komuś powiedzieć o swoich problemach?
Staram się i zobaczę jak będą działać leki, biorę już trzy miesiące. Nie mam najlepszych i wolę się nie chwalić, że byłem od czegoś uzależniony. Nawet psychiatra mi mówił, że dał sugestię bym tego nie robił. Wziąłem L4 właśnie z powodu współpracowników. Jedna powiedziała do mnie, że mi upier**** łeb jak jeszcze raz jej tak kasę zostawię i to było przy wszystkich współpracownikach. Każdy to przyjął jako normę, później gdy poszedłem tylko pomóc do innego sklepu to była tam taka patologia i takie słowa, że masakra. Od razu poszedłem do psychiatry i chciałem zwolnienia, albo żeby w ogóle się zwolnić z pracy natychmiastowo. Na razie pójdę zobaczyć jak będzie i jak mnie będą traktować współpracownicy, a potem zobaczymy. Idę bardziej z zamiarem by zobaczyć jak będę teraz traktowany, niż żeby szukać przyjaciół. Skupię się tylko na pracy. Na pewno nie ufam im na tyle by się zwierzyć ze swoich problemów. Szefowi jednak wspomnę, że mam być traktowany z szacunkiem.
Użytkownik Fenix01 edytował ten post 25 lutego 2023 - 17:13