Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

Mój mężczyzna ma problem ze wzwodem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
182 odpowiedzi w tym temacie

#181 Momenta

Momenta

Nowy uczestnik

• Użytkownik
  • 8 postów
  • Imię:Patrycja

Napisano 16 luty 2023 - 12:00

Działa i to dobrze. Mój tż również jest zadowolony. Oczywiście na początku bylo marudzenie. Jak to nie chce. Jak to pewnie nie podziała i takie tam. Ale wziął bo go praktycznie do tego zmusiłam i tego dnia wieczorem mieliśmy taką pierwszą fajną noc od naprawdę dawna :) Tak wiec sama nie jestem już sfrustrowana. On również nie jest poddenerwowany swoja niemocą.
Ogólnie seks dla związku jest bardzo wazny. Nigdy nie sądziłam, że ma to aż takie znaczenie ale jeśli nie wychodzi w łózku to często przekłada się to równieżna inne sfery życia

• Willow47 lubi to

#182 sebastian86

sebastian86

Bywalec

• Bywalec
  • 757 postów
  • Imię:Sebek

Napisano 16 luty 2023 - 16:22

To zatem był jej problem, a nie twój.
Nie umiała Cię nakręcić, aby wszystkie mięśnie, w tym ten mięsień dla niej najważniejszy, były w stanie gotowości.
Mizianie, haha! A gdzie pożądanie okazywane przez gryzienie, ściskanie, drapanie?!
Nie przejmuj się przeszłością! Dąż do ideału!

to nie byla jej wina , niezaleznie co by nie robila ja i tak bym nie czuł podniecenia. to byla silna blokada.

#183 daleki

daleki

Zadomowiony

• Bywalec
  • 3026 postów
  • Imię:Daniel

Napisano 16 luty 2023 - 17:51

Działa i to dobrze. Mój tż również jest zadowolony. Oczywiście na początku bylo marudzenie. Jak to nie chce. Jak to pewnie nie podziała i takie tam. Ale wziął bo go praktycznie do tego zmusiłam i tego dnia wieczorem mieliśmy taką pierwszą fajną noc od naprawdę dawna :) Tak wiec sama nie jestem już sfrustrowana. On również nie jest poddenerwowany swoja niemocą.
Ogólnie seks dla związku jest bardzo wazny. Nigdy nie sądziłam, że ma to aż takie znaczenie ale jeśli nie wychodzi w łózku to często przekłada się to równieżna inne sfery życia

Seks pozwala się odprężyć. Mam nadzieję że pewność siebie twojego faceta ulegnie zwiększeniu i będziesz przeżywała wieczory pełne orgazmów, rozkoszy i może nawet krańcowej ekstazy, wiesz takiej typu ziemia się trzęsie....

Bycie starym głupcem jest proste: wystarczy się zestarzeć.