Co do długów, finansów - spróbuj lapać kontakt z anuluj-dlug.pl
Mnie pomogli w jednej sprawie, i właśnie dziś zwróciłem się do nich z innymi. Biorę byka za rogi, ty też możesz.
Nie rób nic, od czego nie będzie powrotu. Też tam byłem, ale w porę doszło do mnie że to nic nie zmieni. Masz żyć. Uwierz mi proszę, też idę przez piekło - ALE IDĘ! Jeżeli myślisz że jesteś sam i nie masz dla kogo żyć - mylisz się - masz żyć dla mnie, bo przysięgam Ci na wszystko - ZAWSZE JEST WYJŚCIE Z BEZNADZIEI. To nie są puste słowa pierwszego lepszego człowieka który przeczytał motywacyjne książki. Pisze Ci to 33.latek, który do niedawna był na początku piekła. Teraz widzę światło. Idę dalej, jestem zmęczony, ale nie poddam się. Umrzeć i tak umrę, ale BĘDĘ WALCZYŁ do końca!
Proszę, nie poddawaj się. Patrz ile osób już teraz chce Ci pomóc w jakikolwiek sposób. Finanse, paczki... Myślisz że to wstyd? Nie. A wiesz dlaczego? Bo za tydzień, miesiąc, kwartał, rok - będziesz w innym miejscu, w lepszej sytuacji, i będziesz odbijał się od dna.
I pamiętaj o jednym. Gdy dochodzisz do dna, jest tylko jedna droga - ODBITKA! Jestem z tobą chłopie, wierzę w Ciebie. Niedługo razem, na tym forum, będziesz ze łzami szczęścia w oczach czytał swojego dzisiejszego posta, dziękował ludziom za pomoc w tamtym momencie. A my będziemy razem z tobą świętować dobre momenty! OBIECUJĘ!
Wiedz też o tym, I MYŚL O TYM! że już niedługo twoja historia i twoje doświadczenie pomoże innej osobie, która będzie w potwornej sytuacji. I wtedy ty wyciągniesz od kogoś rękę. I zrozumiesz że było warto trwać i iść do przodu.