Zakładam ten wątek ponieważ zależy mi na wyzdrowieniu forumowiczów
i na merytorycznej debacie na poziomie,
więc proszę o wasze opinie ale bez obsceniczności.
Napisano 14 listopada 2022 - 22:08
Zakładam ten wątek ponieważ zależy mi na wyzdrowieniu forumowiczów
i na merytorycznej debacie na poziomie,
więc proszę o wasze opinie ale bez obsceniczności.
Napisano 15 listopada 2022 - 07:42
Zależy od przypadku. Na pewno w jakiś sposób pomaga.
"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"
Napisano 15 listopada 2022 - 09:34
Na depresję najlepszy jest makaron, a nie jakieś zegzy.
Napisano 15 listopada 2022 - 10:32
U niektórych alkohol (szczególnie piwo) do pewnego stopnia zmniejsza popęd, no tylko alko to taka nieprzewidywalna substancja, że u pana A zmniejszy chcicę, u pana B wręcz przeciwnie.
Niektóre SSRI też zmniejszają chuć.
@233, ale dlaczego ma zwiększać popęd, skoro upuszcza ciśnienie? Nie zależy to przypadkiem wyłącznie od indywidualnego poziomu libido, a ono zależy od wielu różnych czynników? Pomijam przypadki uzależnienia, ale to osobny temat. O tej tantrze nawet nie wiedziałem.
Napisano 15 listopada 2022 - 13:25
@233, nie znasz klasyka? ![]()
comment_LCeb9TelM4OHZHBTs0Itn3fWVSvLUls9,w1200h627f.jpg 109,72 KB
0 Ilość pobrań
Choć poniekąd coś w tym jest, jak się spojrzy na drugi klasyk.
bqai0g04q4k41.png 379,2 KB
0 Ilość pobrań
Napisano 15 listopada 2022 - 17:01
Napisano 16 listopada 2022 - 13:16
Napisano 16 listopada 2022 - 13:51
Po rozstaniu z żoną miałem ciężki epizod depresyjny. Kompletnie nie mogłem sobie znaleźć miejsca, wszystko mnie wkurzało.
Założyłem tinderka i poznałem tam sympatyczna dziewczynę, jak się okazało również depresyjna.
Szybko zostaliśmy kochankami, czy fwb jak to się teraz mówi, spotykamy się dosyć często i mogę powiedzieć może nie sam seks ale bliskość drugiej osoby z którą można pogadać, przytulić się - z pewnością pomaga. Zarówno mi jak i jej
Napisano 16 listopada 2022 - 14:09
Nie jest też tajemnicą, że niektóre leki przeciwdepresyjne obniżają libido, u niektórych mniej, u niektórych bardziej. Więc sama depresja robi swoje, a leki mogą co prawda wytłumić depresję, za to spowodować wtórne problemy z zegzem. Jeśli ktoś jest skazany na branie takich leków, to chyba faktycznie musi przerzucić się na makaron.
Napisano 16 listopada 2022 - 15:14
Nie jest też tajemnicą, że niektóre leki przeciwdepresyjne obniżają libido, u niektórych mniej, u niektórych bardziej. Więc sama depresja robi swoje, a leki mogą co prawda wytłumić depresję, za to spowodować wtórne problemy z zegzem. Jeśli ktoś jest skazany na branie takich leków, to chyba faktycznie musi przerzucić się na makaron.
Hahaha ten motyw makaronu mnie tak bawi ![]()
Prawda, bardzo różnie działają leki.
Napisano 16 listopada 2022 - 15:35
Hahaha ten motyw makaronu mnie tak bawi
Mi też się makaron kojarzy jednoznacznie dwuznacznie, o lie jest aldente. ![]()
Użytkownik newpokemon edytował ten post 16 listopada 2022 - 15:36
Napisano 16 listopada 2022 - 15:40
Napisano 16 listopada 2022 - 16:19
Hahaha ten motyw makaronu mnie tak bawi
To też jest "dobre".
Użytkownik szklanka_w_polowie_pusta edytował ten post 16 listopada 2022 - 16:20
Napisano 16 listopada 2022 - 17:05
Makaron w kształcie penisów. Penis pasta do kupienia na allegro:
https://allegro.pl/o...pene-7937550563
link do fotki:
https://www.etsy.com...er-shaped-pasta
Użytkownik newpokemon edytował ten post 16 listopada 2022 - 17:08
Napisano 16 listopada 2022 - 17:21
To też jest "dobre".
Napisano 16 listopada 2022 - 18:54
nie wiem czy seks leczy bo nigdy tego nie robiłem, ale świadomość że jakaś pani chce to zrobić ze mną dobrowolnie byłaby przyjemna
Napisano 16 listopada 2022 - 19:45
Seks wyzwala endorfiny, dodaje energii i poprawia humor. Czyli można powiedzieć, że w jakiś sposób "leczy". Ale.....seks za pieniądze to już nie będzie lekarstwo, bo po chwili emocji wpadniemy w większy dół. Seks dla samego zaspokojenia popędu, rozładowania napięcia też nie będzie "lekiem". Bo przyjdzie frustracja, że nie ma tu i teraz i klapa.
Natomiast seks w stałym związku, z partnerem rozumiejącym potrzeby drugiej strony, będzie doświadczeniem szczęścia i spełnienia. Tak to widzę.
.gif)
Napisano 16 listopada 2022 - 19:46
Gorzej jak się nigdy nie miało stałego związku...Korzystanie z usług prostytutek frustruje ale samotność zabija.
"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"
Napisano 16 listopada 2022 - 20:12
Gorzej jak się nigdy nie miało stałego związku...Korzystanie z usług prostytutek frustruje ale samotność zabija.
Napisano 16 listopada 2022 - 20:15
No i takie przypadkowe seksy mogą doprowadzić do złapania różnych choróbsk przenoszonych drogą płciową...
Pani Ewie się wydaje, że zna temat. Pragnę zauwazyć , że częściej łapie się takie choroby na dyskotekach niż w agencjach. Po za tym "cierp ciało jak żeś chciało".
Użytkownik VvvV edytował ten post 16 listopada 2022 - 21:41
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Czy ktoś tu maluje? |
Pokój zapoznawczy | elmatt |
|
|
|
Czy możliwym jest, że jesteście narcyzami? |
Depresja - pytania i rozmowy | po_prostu_jestem |
|
|
|