Skocz do zawartości

- - - - -

Najgorsza jest samotność.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
27 odpowiedzi w tym temacie

#21 Magd@

Magd@

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 349 postów
  • Imię:Magdalena

Napisano 30 maja 2025 - 18:27

Nie nienawidzę mężczyzn, to kolejne twoje chore urojenia. Natomiast nie ma mojej zgody na szerzenie poglądów poniżających kobiety, proste! Notoryczne wrzucanie przez ciebie jakichś skandalicznych prowokacyjnych wypowiedzi z internetu z dodatkowym uogólnieniem - WY TAKIE JESTEŚCIE, WY KOBIETY TO, WY TAMTO, mimo że wielokrotnie dostałeś wiele dowodów sympatii i zrozumienia od strony kobiet tu zgromadzonych, co ty myślisz? Że możezz sobie pluć na ogół kobiet i że to nie dotknoe kobiety?
  • Willow47 lubi to

#22 VvvV

VvvV

Bywalec

• Bywalec
  • 948 postów
  • Imię:P.

Napisano 30 maja 2025 - 18:35

Nie nienawidzę mężczyzn, to kolejne twoje chore urojenia. Natomiast nie ma mojej zgody na szerzenie poglądów poniżających kobiety, proste! Notoryczne wrzucanie przez ciebie jakichś skandalicznych prowokacyjnych wypowiedzi z internetu z dodatkowym uogólnieniem - WY TAKIE JESTEŚCIE, WY KOBIETY TO, WY TAMTO, mimo że wielokrotnie dostałeś wiele dowodów sympatii i zrozumienia od strony kobiet tu zgromadzonych, co ty myślisz? Że możezz sobie pluć na ogół kobiet i że to nie dotknoe kobiety?

Zaś twoje zdrowe urojenia przesłaniają Tobie prostą logikę.

Przeszkadza Ci to co wrzucam ? To czemu tego nie zgłosisz ? Nakręcasz aferę tylko. Sprytnie.

Dostałem wyrazy sympatii i współczucia od pań z forum, ale nie będziesz zaskoczona. Ja nie patrzyłem że to kobiety, tylko traktowałem je jako użytwkoników forum. Dostałem od nich też trochę hejtu i nie zrozumienia, zanim zacząłem wrzucać te wielce kontrwersyjne materiały.

Ja walczę z dyskryminacja męzczyzn i światem ginocentyczny. Jest to walka z wiatrakami. Natomiast to nie jest obrażanie kobiet, ani wszystkich, ani ogółu. Tylko walcze z SYSTEMEM. Z tym samym, który większosć kobiet wspiera i korzysta z niego. Chcesz moje męskie przywielje ? A które ? Dłuższy wiek emerytalny ? A może miejsce na pierwszej linii frontu ? 

Stwierdzenie że mamy do czynienia z niesprawiedliwościa to spotrzegawczośc. Walką z nią to cnota. 

W przeciwieństwie do Cb jestem obiekytwny. Nie macie wazektomii - to nasz przywilej, jedyny prawdziwy, acz płatny. Za to wam nie długo wprowadzą urlopy menstruacyjne.

Jeszcze raz ja walczę z systemem. Skoro system mnie dyskryminuje a kobietom robi dobrze to jak mam pisać ? Dla Ciebie stwierdzenie "kobiety mają lepiej" to pewnie przejaw mizoginizmu XD  

"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"

#23 Magd@

Magd@

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 349 postów
  • Imię:Magdalena

Napisano 30 maja 2025 - 18:44

Najlepszym dowodem twojej spaczonej wizji rzeczywistości jest to, jak zawistnie wypominasz moj lajk dla zartobliwego komentarza Willow o wyjezdzie do Arabii Saudyjskiej, ale juz nie pamietasz wielu lajkow ktore tobie dawalam :)
Ja również wielokrotnie wypowiadałam się przeciwko systemowej dyskryminacji mężczyzn, ale i tego nie widzisz, bo tak jesteś zaślepiony frustracją.

#24 VvvV

VvvV

Bywalec

• Bywalec
  • 948 postów

Napisano 30 maja 2025 - 18:50

Najlepszym dowodem twojej spaczonej wizji rzeczywistości jest to, jak zawistnie wypominasz moj lajk dla zartobliwego komentarza Willow o wyjezdzie do Arabii Saudyjskiej, ale juz nie pamietasz wielu lajkow ktore tobie dawalam :)

Słaba riposta.

Dla twej wiedzy i spłasczonej wizji rzeczywistosci pamiętam jak zalajkowałaś moją wypowiedz w sprawie samobójstwa, podczas zażartej dyskusji z jakąś taką....przepraszam jak za ostro...nawiedzoną. No i co ? 

Kręć aferę dalej niech na tym zdychającym powoli forum inni mają igrzyska i niechaj na mnie plują

Po za tym "śmiało szkaluj, na pewno coś przylgnie"  

Wypowiedź twego aniołka stróża forum nie brzmiała żartobliwie, acz przyznaje, może to kwestia mojej percepcji. Raz o tym wspomniałem a ty to traktujesz niby, że zawistnie. XD

Ty jesteś mistrzynią empatii i tolerancji pisząc do mnie i o mnie "twoje chore urojenia" , "spaczonej wizji" Chyba zapomniałaś że argumentum ad personam skreśla osobę uzywającą coś takiego ? No tak, ja bym zapomniał Ty kręcisz aferę tylko. Nie zacytowałaś moich "mizoginistcznych" wypowiedzi, jak prosiłem to o czym tu pisać.

Wytłumaczyłbym o co chodzi w tej wypowiedzi, która wkleiłem no ale ty pewnie wiesz lepiej....

"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"

#25 Willow47

Willow47

Zadomowiony

• Junior Admin
  • 11 095 postów
  • Imię:Willow

Napisano 05 czerwca 2025 - 09:19

@Magd@ @VvvV

To może ustalmy, żeby nie nakręcać sporów i niepotrzebnych kłótni. Atak był na sytuację nie na określoną osobę. Zamykamy temat sporu i wracamy do merytorycznych argumentów.

Każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Szanujmy się wzajemnie. Już wystarczy tego co nam real daje. Niech to forum będzie chwilą wytchnienia. 

Dołączona grafika

Odwaga to panowanie nad strachem a nie jego brak 

#26 VvvV

VvvV

Bywalec

• Bywalec
  • 948 postów

Napisano 05 czerwca 2025 - 09:25

@Magd@ @VvvV

To może ustalmy, żeby nie nakręcać sporów i niepotrzebnych kłótni. Atak był na sytuację nie na określoną osobę. Zamykamy temat sporu i wracamy do merytorycznych argumentów.

Każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Szanujmy się wzajemnie. Już wystarczy tego co nam real daje. Niech to forum będzie chwilą wytchnienia. 

Możecie mnie nieanwidzieć. Nie dbam o to, ale walcze o słuszną sprawę, nawet jeśli to walka z wiatrakami....

Będę się starał akceptować to co napisałaś. 

#27 Barti22

Barti22

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 108 postów

Napisano 14 czerwca 2025 - 22:03

Dla mnie przebywanie samemu kojarzy się nie z cierpieniem, a wytchnieniem.

Samotność najbardziej odczuwam w towarzystwie. To uczucie, kiedy człowiek pragnie więzi, ale nadaje na zupełnie innych falach niż pozostali. 

• hawwa lubi to

#28 hawwa

hawwa

jestem jaka jestem :O)

• Bywalec
  • 6 525 postów

Napisano 18 czerwca 2025 - 15:51

@Barti22 ja też lubię pobyć sama ze sobą.
  • Barti22 lubi to
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej." Paulo Coelho