Mam znajomych tylko z netu i są to przegrywi. Pomogło im leczenie psychiatryczne.

Psychoterapia dla mężczyzn
Napisano 26 grudnia 2022 - 22:59
Mam znajomych tylko z netu i są to przegrywi. Pomogło im leczenie psychiatryczne.
Napisano 27 grudnia 2022 - 00:35

Czyli bardziej z doświadczenia, fajnie, że się dzielisz tym.
Napisano 27 grudnia 2022 - 00:41
Ok, nie mam znajomych. Jak wielu przegranych.
Znam tylko relacje innych przegrywów, z jeszcze poważniejszymi problemami.
Napisano 29 grudnia 2022 - 22:11
@ anche
Ok, nie mam znajomych. Jak wielu przegranych.
Znam tylko relacje innych przegrywów, z jeszcze poważniejszymi problemami.
Ja pije z laptopem, ewentualnie mogę pić z żulami. Zbytt duże ryzyko.
"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"
Napisano 29 grudnia 2022 - 22:19
Różne się ma etapy w życiu, też miałam czas , że nie miałam żadnych znajomych, ale miałam tych tutaj na forum.
Napisano 29 grudnia 2022 - 22:25
Ja mam jeden etap - zasrane życie a z tego forum wylatywałem już , częścioowo nie sprawieldiwie. Bywa
"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"
Napisano 30 grudnia 2022 - 08:48
Różne się ma etapy w życiu, też miałam czas , że nie miałam żadnych znajomych, ale miałam tych tutaj na forum.
Ja miał.tylko jednego kolegę, ale wyjechał za granicę, ożenił się i kontakt musiał się urwać.
Z przegrywem nie warto się zadawać, to nie przynosi korzyści innym osobom.
Napisano 30 grudnia 2022 - 09:58
Ja miał.tylko jednego kolegę, ale wyjechał za granicę, ożenił się i kontakt musiał się urwać.
Z przegrywem nie warto się zadawać, to nie przynosi korzyści innym osobom.
Nudny się robisz. Zmień repertuar bo wszyscy już wiemy, że jesteś przegrywem.
opowieść o tym, że siła to również delikatność,
że można kiedy już nie można,
oraz o tym, że nigdy nie jest za późno
Napisano 30 grudnia 2022 - 10:45
Nudny się robisz. Zmień repertuar bo wszyscy już wiemy, że jesteś przegrywem.
A zatem potwierdzasz, że nie ma nic interesującego w przegrywie.
Napisano 30 grudnia 2022 - 11:49
Chętnie bym Cię poznała by sprawdzić Cię czy masz rację...
Napisano 30 grudnia 2022 - 12:29
Nie oczekuj "fajerwerków", gdyż nie jestem przegrywem omega z dziwacznymi zainteresowaniami. W zasadzie nie mam zainteresowań ciekawych dla innych. Wprawdzie z trudem patrzę na seriale z netflixa, z pięknymi aktorkami i fascynującymi widzki aktorami, ale nie interesują mnie jednak kryptowaluty, hentai, waifu, ani trapy (femboye).@ Tawak @ shadowsun
Chętnie bym Cię poznała by sprawdzić Cię czy masz rację...
A pomóc mi nie można, gdyż nie za bardzo cenię swoje życie i wiem, że rozstanie z żoną nie przyniesienie mi nic lepszego.
Użytkownik Tawak edytował ten post 30 grudnia 2022 - 12:35
Napisano 30 grudnia 2022 - 12:34
Napisano 30 grudnia 2022 - 12:39
@ Tawak lubisz czytać książki a to jest już zainteresowanie...
Te pisane przez przegranych mężczyzn to najlepsza rozrywka. Dużo ironii, czasem nawet humor, dystans do tzw. idei.
Lawrence'a Durella jednak nie przetrawię, zbyt to dla mnie abstrakcyjne te romanse. Żeromskiego też bym czytał z trudem, choć za incelskiej, bluepillowej młodości pochłonąłem "Popioły".
Napisano 30 grudnia 2022 - 12:51
Napisano 30 grudnia 2022 - 13:43

Napisano 30 grudnia 2022 - 16:16
A zatem potwierdzasz, że nie ma nic interesującego w przegrywie.
A co ma być interesującego w powtarzaniu w kółko tego samego? Nawet najbardziej interesująca rzecz na początku, powtarzana w kółko staje się nudna.
- hawwa lubi to
opowieść o tym, że siła to również delikatność,
że można kiedy już nie można,
oraz o tym, że nigdy nie jest za późno
Napisano 30 grudnia 2022 - 17:31
Laptop nie ocenia a pije ze mną
ja mógłbym pić z tobą, bo też nie mam z kim pić, picie samemu dużych ilości jest już nudne dla mnie, piję ale tak żeby nie upić się i szybko wytrzeźwieć i nie mieć strasznego kaca, ale mógłbym sobie znaleźć jakiegoś kompana do picia i ćpania, najlepiej takiego samego przegrywa, ale nie wiem gdzie go znaleźć?
- Tawak lubi to
Napisano 30 grudnia 2022 - 19:27
ja mógłbym pić z tobą, bo też nie mam z kim pić, picie samemu dużych ilości jest już nudne dla mnie, piję ale tak żeby nie upić się i szybko wytrzeźwieć i nie mieć strasznego kaca, ale mógłbym sobie znaleźć jakiegoś kompana do picia i ćpania, najlepiej takiego samego przegrywa, ale nie wiem gdzie go znaleźć?
Ja również jestem przegrywem, ale od wielu lat nie piję już alkoholu.
- abnegat lubi to
Napisano 31 grudnia 2022 - 10:39
Zapraszam do mnie. Z ćpaniem mam lekki problem. Jedna kreska i od razu krew z nosa - problemy z ciśnieniem chyba? Natomiast chlać mogę , mam swoje automatyzmy co do chlania, kaca i ogarniania tego życia przegranego na początku.
Napisano 31 grudnia 2022 - 17:34
Zapraszam do mnie. Z ćpaniem mam lekki problem. Jedna kreska i od razu krew z nosa - problemy z ciśnieniem chyba? Natomiast chlać mogę , mam swoje automatyzmy co do chlania, kaca i ogarniania tego życia przegranego na początku.
jakie są to automatyzmy wyjaśnij proszę, bardzo mnie to ciekawi