nienawidze siebie
Napisano 24 kwiecień 2022 - 15:07
- Mart lubi to
Napisano 24 kwiecień 2022 - 15:21
Piguły u lekarza, żeby być obojętnym na podłość ludzi.
Napisano 24 kwiecień 2022 - 15:44
Na polubienie siebie pomaga psycholog.
Napisano 24 kwiecień 2022 - 17:01
Napisano 24 kwiecień 2022 - 17:41
Na polubienie siebie pomaga psycholog.
Mnie nie pomógł. Nienawidzę śmiecia w lustrze z każdym dniem jeszcze bardziej.
Napisano 25 kwiecień 2022 - 07:17
Mnie nie pomógł. Nienawidzę śmiecia w lustrze z każdym dniem jeszcze bardziej.
To widocznie źle trafiłeś, trzeba wybrać się do innego.
Prochy też można zmienić, jeżeli nie pomagają.
Napisano 25 kwiecień 2022 - 11:02
Nic nie boli tak jak życie......
Najgorsze rany i traumy sprawiaja nam najbliżsi....znają nas najlepiej i wiedzą gdzie uderzyć, żeby zabolało.
Proponuję terapię. I wytrwałość w walce o siebie.
- hawwa i Unveiled lubią to
.gif)
Odwaga to panowanie nad strachem a nie jego brak
Napisano 25 kwiecień 2022 - 11:27
Jak dalej będziesz się w taki sposób sabotował to uruchomi się choroba autoimmunologiczna cytuję czym ona jest: "Niestety, zdarza się również, że w wyniku pewnych zaburzeń, układ immunologiczny traktuje komórki i tkanki własnego organizmu jako zagrożenie i rozpoczyna przeciwko nim atak, którego celem jest ich zniszczenie. Wykształcają się wówczas choroby z autoagresji, czyli inaczej choroby autoimmunologiczne." .
Trudno powiedzieć czy lobbysta lekarsko-farmaceutyczny dobrze radzi, ta branża jest efektywna biznesowo a nie leczniczo patrząc po proporcjach 13 relacji forumowych wyleczeń na 2000 wątków gdzie co trzeci z tych 2000 tematów jest obstawiony przez takie lobby.
Zrób jak powyżej radzi lobbysta i poobserwuj , jak nie będzie efektu to może jakieś alternatywne leczenie OBUDZIŁOBY w Tobie wolę pielęgnowania w sobie życia, np. Ayahuasca , niestety w naszej sferze kulturowej nie wykształciła się jakaś prestiżowa, wielopokoleniowa grupa tego typu terapeutów która jest dla większości niezbędna wraz z tym lekiem, w Czechach musisz szukać , w Polsce jest zdelegalizowana.
Wiesz, ja mu radzę, bo sam długo zwlekałem z pójściem do lekarza, może nie jest idealnie, ale jest lepiej i lżej mi się żyje. Czego też i jemu życzę.
Napisano 25 kwiecień 2022 - 11:48
Dlaczego unikasz cały czas ludzi? Ktoś kiedyś zrobił Ci krzywdę, a może to jakaś mała fobia społeczna? Czy nie czujesz potrzeby obcowania z innymi?
Nie trzeba mieć fobi. Mnie zrobiono krzywdę 1,5 roku nie wychodziłam sama z domu... Od września poczyniłam postęp i zaprowadzam dziecko do szkoły, na początku z psem, później sama. Byłam 4 razy sama dalej niż tylko dom i szkoła, nawet byłam w Polsce z synem. Robię postępy. O ile stany depresyjne mijają, myśli samobójcze zniknęły to nadal mam lęki przed ludźmi, nawet zaczyna chcieć mi się wychodzić z domu i czasem focham na męża, gdy w wolne dni próbuje pielęgnować ogród niż gdzieś pojechać.
Napisano 25 kwiecień 2022 - 15:25
Nie ma tutaj żadnej działalności ani przebiegłości z mojej strony. Nie znasz mnie a tworzysz jakieś teorie.
Tak, życzę ludziom dobrze. Spotykam się z ludźmi z tego forum w realu. Więc znów pudło.
Sam przez bardzo długi czas byłem przeciwny lekom ale faktycznie teraz czuję się lepiej.
Wiem też, że trzeba dobrać lek do człowieka, pierwszy pomagał mi przez około 2 miesiące, drugi nic, a trzecim lekarka trafiła w dziesiątkę.
Życie zmieniło się kolosalnie, wiadomo, że wszystkich problemów proszki nie rozwiążą, ale mogą dać siłę do dalszych zmian.
Użytkownik Marek123 edytował ten post 25 kwiecień 2022 - 15:47
- Tawak, hawwa i Unveiled lubią to
Napisano 25 kwiecień 2022 - 16:00
Spoko, wiem kim jestem i jaki jestem, w tym się sprowokować nie da
Może kiedyś, w czasach przed lekami, teraz elegancko się tym nie przejmuje
- Tawak i Unveiled lubią to
Napisano 25 kwiecień 2022 - 16:10
Spoko, wiem kim jestem i jaki jestem, w tym się sprowokować nie da
Może kiedyś, w czasach przed lekami, teraz elegancko się tym nie przejmuje
Tak trzymaj, kolego!
- Marek123 i Unveiled lubią to
Napisano 25 kwiecień 2022 - 16:13