Siema
Jak ja zazdroszczę wszystkim zdrowym facetom uprawiającym seks za free takim facetom, którzy są pożądani przez kobiety, mają długo wzwód i twardy sprzęt podczas kopulacji, który nie opada podczas penetracji. Mówi nam społeczeństwo, że seks wcale nie jest najważniejszy, a ja na to powiem niech pierwszy rzuci kamieniem, kto chciałby być volcelem, ale jest jeden warunek nigdy nie odbyłeś seksu i musisz nie być aseksualny i aromantyczny. Seks to jedna z potrzeb w piramidzie maslowa, seks to remedium na depresje i wiele jest korzyści płynących z seksu. Wyobrażacie sobie takie życie lukratywna praca, po pracy chwila na hobby gaming, siłownia (ja mam 2 km na siłkę spacer na siłkę i do domu z powrotem) i namiętna kopulacja wieczorem pewnie mnie wyśmiejecie teraz i pomyślicie "co Ty pierdolisz i do czego zmierzasz?" a ja wam powiem, że do tego zmierzam że to połączenie praca fizyczna, hobby (gaming to jako odskocznia raczej więc sorry bez hobby jednak) spacer na siłkę, siłownia, powrót z siłowni i spacer znowu + na koniec dnia seks namiętny wiecie jak człowiek ma po takim czymś dużo energii? i jest zadowolony z życia? jak u mnie by tak dzień wyglądał, a nie nerdzenie, fast foody, fajki, energetyki, cola, fapanie wieczorami to byłbym zadowolony. Nie wierzycie? daje wam filmik... Zapraszam do dyskusji.
Użytkownik Squarex8874 edytował ten post 30 marca 2022 - 11:25