Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

Jak ja zazdroszczę wszystkim co są ZDROWI i uprawiają ZDROWY i NORMALNY seks...

seks przegryw depresja asperger problemyzdrowotne otyłość smutek życiejestbrutalne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Squarex8874

Squarex8874

Nowy uczestnik

• Grupa z ograniczeniami
  • 141 postów
  • Imię:Damian

Napisano 30 marca 2022 - 11:23

Siema

Jak ja zazdroszczę wszystkim zdrowym facetom uprawiającym seks za free takim facetom, którzy są pożądani przez kobiety, mają długo wzwód i twardy sprzęt podczas kopulacji, który nie opada podczas penetracji. Mówi nam społeczeństwo, że seks wcale nie jest najważniejszy, a ja na to powiem niech pierwszy rzuci kamieniem, kto chciałby być volcelem, ale jest jeden warunek nigdy nie odbyłeś seksu i musisz nie być aseksualny i aromantyczny. Seks to jedna z potrzeb w piramidzie maslowa, seks to remedium na depresje i wiele jest korzyści płynących z seksu. Wyobrażacie sobie takie życie lukratywna praca, po pracy chwila na hobby gaming, siłownia (ja mam 2 km na siłkę spacer na siłkę i do domu z powrotem) i namiętna kopulacja wieczorem pewnie mnie wyśmiejecie teraz i pomyślicie "co Ty pierdolisz i do czego zmierzasz?" a ja wam powiem, że do tego zmierzam że to połączenie praca fizyczna, hobby (gaming to jako odskocznia raczej więc sorry bez hobby jednak) spacer na siłkę, siłownia, powrót z siłowni i spacer znowu + na koniec dnia seks namiętny wiecie jak człowiek ma po takim czymś dużo energii? i jest zadowolony z życia? jak u mnie by tak dzień wyglądał, a nie nerdzenie, fast foody, fajki, energetyki, cola, fapanie wieczorami to byłbym zadowolony. Nie wierzycie? daje wam filmik...  Zapraszam do dyskusji.

Użytkownik Squarex8874 edytował ten post 30 marca 2022 - 11:25

#2 anche

anche

anche

• Moderator
  • 7 334 postów

Napisano 30 marca 2022 - 12:05

A co robisz żeby samemu stać się zdrowym? Co mogłoby Ci pomóc?
Linia Wsparcia (24h) 800 70 2222

Kryzysowy Telefon Zaufania (pon-pt, 14-22) 116 123

ITAKA centrum wsparcia dla osób w stanie kryzysu psychicznego (24h) 22 484 88 01 

ITAKA antydepresyjny telefon zaufania (pon i czw, 17-20) 22 484 88 01

Telefon Zaufania Uzależnienia Behawioralne 801 889 880 (codziennie, 17-22 opłata tylko za pierwszą minutę)

#3 Squarex8874

Squarex8874

Nowy uczestnik

• Grupa z ograniczeniami
  • 141 postów
  • Imię:Damian

Napisano 30 marca 2022 - 12:19

A co robisz żeby samemu stać się zdrowym? Co mogłoby Ci pomóc?

Nic nie robię. Pomogłyby mi pieniądze, ale nie mam jaki ich zdobywać + 440 zł długu.

#4 Nann

Nann

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 275 postów

Napisano 30 marca 2022 - 13:05

Seks to jedna z potrzeb w piramidzie maslowa

Jedna z wielu potrzeb w tej piramidzie*

• Squarex8874 lubi to

#5 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 3 174 postów
  • Imię:Anon

Napisano 31 marca 2022 - 17:43

Jeśli chcesz dobrze wyglądać, ćwicz, biegaj!

Dla samego siebie i lepszego samopoczucia, nawet po niedobrze przespanej nocy. Warto.

• Willow47 lubi to