Skocz do zawartości

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

No i stało się skończyłem jako oficjalny 20 letni prawiczek ehhh.

przegryw prawiczek depresja seks 20urodzinysquarexa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
276 odpowiedzi w tym temacie

#21 Szakal

Szakal

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 164 postów

Napisano 08 kwietnia 2022 - 12:02

@Squarex8874 to jest problem tych kobuet a nie @Tawak a
chyba ze nasz kolega pragnie zaspokoic wszystkich
i am not greedy. dont blame me for what others did.

#22 Squarex8874

Squarex8874

Nowy uczestnik

• Grupa z ograniczeniami
  • 141 postów
  • Imię:Damian

Napisano 08 kwietnia 2022 - 12:04

@Squarex8874 to jest problem tych kobuet a nie @Tawak a
chyba ze nasz kolega pragnie zaspokoic wszystkich

Przez te problemy kobiet coraz więcej facetów nie rucha. Napisałbym coś, ale się powstrzymam. Napiszę Ci na pv.

• Tawak lubi to

#23 Szakal

Szakal

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 164 postów

Napisano 08 kwietnia 2022 - 13:26

@Squarex8874 ok

#24 anche

anche

anche

• Moderator
  • 7 334 postów

Napisano 12 kwietnia 2022 - 19:27

Może doświadczył ostracyzmu społecznego i kobiety go nawet nie traktują jak człowieka, bo każda chce dzisiaj gigachada i multimiliardera, i uznaje tylko 5% facetów na ziemi za prawdziwych mężczyzn. 

To ja nie wiem jak w ogóle cywilizacja przetrwała.

+ większość z tych 5% to dusze w układach z ciemną energią, żądne władzy i pieniędzy, a nie miłości i dla mnie to ani prawdziwi mężczyźni, ani interesujące osoby, a już na pewno nie kandydaci na towarzystwo nie mówiąc o relacji

• hawwa i Nann lubią to
Linia Wsparcia (24h) 800 70 2222

Kryzysowy Telefon Zaufania (pon-pt, 14-22) 116 123

ITAKA centrum wsparcia dla osób w stanie kryzysu psychicznego (24h) 22 484 88 01 

ITAKA antydepresyjny telefon zaufania (pon i czw, 17-20) 22 484 88 01

Telefon Zaufania Uzależnienia Behawioralne 801 889 880 (codziennie, 17-22 opłata tylko za pierwszą minutę)

#25 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 3 174 postów
  • Imię:Anon

Napisano 13 kwietnia 2022 - 01:33

To ja nie wiem jak w ogóle cywilizacja przetrwała.

W dawnych czasach poliginia była normą. Patriarchowie bliskowschodni, ojcowie słowiańskich rodów mieli oprócz żon nałożnice, a niewolnicy byli bezżenni.
Monogamia to był krótki przerywnik w dziejach ludzkiej seksualności. Marksizm antykulturowy i będąca jego dziełem rewolucja seksualna, zniszczyła instytucję małżeństwa i rodziny. Nie oceniam, czy to dobrze, bo sam pochodzę z rodziny dysfunkcyjnej. Nihilista nie ocenia faktów.

Powrót do przeszłości, gdy tylko niewielki odsetek mężczyzn przenosił swoje geny, jest nieunikniony. Problemem jest jednak to, że kraje poliginiczne (arabskie i afrykańskie) są najbardziej niebezpieczne, dochodzi tam do walk i krwawych rozruchów, a rywalizacja o dostęp do kobiet skłania samotników do zbrodni i angażowania się w ruchy fundamentalistyczne.
Reżimy autorytarne (ChRLD, ZSRR, PRL, DDR, reżim Franco) poprzez inżynierię społeczną próbowały nawet utrzymywać monogamię. Nieskutecznie, demokracja "wywraca stolik".

Użytkownik Tawak edytował ten post 13 kwietnia 2022 - 01:35

#26 Unveiled

Unveiled

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 246 postów
  • Imię:Unveiled

Napisano 21 kwietnia 2022 - 15:35

Obecnie w nic, ale najbardziej lubię: Serie GTA, Gothic 3, TF2, CS:GO, Clash Royale.

same fajności. miałam kiedyś ksywę san andreas (bo imię = sandra). gothic 2 jest nieśmiertelnie cudny, ostatni mój cs to 1.6. tf spoko, ale trochę za kolorowo, próbowałeś czegoś realistycznego jak escape from tarkov?

a może grasz w lolka czasami? 

keep It real

#27 hawwa

hawwa

jestem jaka jestem :O)

• Bywalec
  • 6 377 postów

Napisano 21 kwietnia 2022 - 15:55

Witam
No i cóż stało się dzisiaj jestem oficjalnie 20 letnim prawiczkiem. Jak się czuję? no jak totalny przegryw, nie uważam relacji z kobietami jako całościowy wyznacznik wartości faceta, lecz w jakimś stopniu to jak kobiety traktują faceta jest ważne, a czemu? a temu na przykład, że to jest jeśli źle traktują = słabe geny jak średnio = normik jeśli traktują jak boga to = samiec alfa i dobre predyspozycje genetyczne. Czy jest mi z tego powodu smutno, że mimo 4 lat (nie bez przerwy) zalotów nie udało mi się zaciągnąć żadnej dziewczyny do łóżka i przeżyć namiętny seks i wgl taki ogień, że na końcu bym ejakulował... Tak jest mi w cholerę smutno, tyle dorodnych, pięknych płodnych julencji, a żadna mnie nie zechciała, a wiele wyśmiało i patrzyło z pogardą na mój szpetny ryj. Czemu uważam się za prawiczka mimo, że uprawiałem seks 11 razy i z 5 kobietami (do kilku chodziłem kilka razy stąd 11 stosunków) a no dlatego, że incel z definicji jak wiemy nie rucha, a jak rucha to za kasę. Nie liczy się dla mnie seks za który płaciłem, a jedyne czemu poszedłem na takie coś to ciekawość i no chuć ogólnie tak. Przejebane jest życie, prawie wszyscy ruchają za darmo i się kochają, a ja muszę chodzić na kurwy, które nawet też mnie nie chcą niektóre. Jakie to wszystko frustrujące... ehhhh

Matko ... Chłopaku Ty jesteś tylko dwa lata starszy od mojego najstarszego syna i on ma dużo większą dojrzałość serio. Jeżeli Twój problem to to, że masz 20 lat i jesteś jeszcze prawiczkiem, bo geny to trzymajcie mnie... W tym wieku to chyba większą wartość ma wykształcenie, zdobycie doświadczenia zawodowego, stabilności finansowej, później miłość a na końcu seks, który jest dodatkiem do związku... Dobrze, że moje dziecko stawia na pierwszym miejscu edukację i kwalifikacje zawodowe... Jednak jestem z niego dumna i jego geny nie są kiepskie mimo, że jego ojcem był wiecznie bezrobotny alkoholik...

#Szakal mój mąż marzy o lodziku z polymiem hahaha... Dobrze, że za marzenia się nie płaci... A Tawaka nie zmienisz... Dla mnie to troll, który wiecznie marudzi już kilka lat...
  • Tawak i Szakal lubią to
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej." Paulo Coelho

#28 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 3 174 postów

Napisano 21 kwietnia 2022 - 18:31

@hawwa
Incelowi w wieku 20 lat mówi się, że ma jeszcze czas na seks.
Przegrywa w wieku 40 lat nazywa się trollem
No i jeszcze jedno, bardzo ważne teen love. Jeśli kogoś to ominęło, jest na straconej pozycji.
Nigdy nie nauczy się relacji z kobietami. Nigdy.
Będzie zawsze uważany z gorszego i przegranego. Nawet niektórzy geje mają dziewczyny i atrakcyjne partnerki w młodości. My, przegrywi, nie mieliśmy.

A Tawaka nie zmienisz... Dla mnie to troll, który wiecznie marudzi już kilka lat...

Po tylu dziesięcioleciach na karuzeli spierd..enia mogę śmiało przyznać, że przegrałem, a moje życie było i jest bezwartościowe.

#29 Szakal

Szakal

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 164 postów

Napisano 21 kwietnia 2022 - 23:39

@Tawak za bardzo zwracasz uwage na kto co myslu badz mowi
chyba ze jestes sfrustrowany tak jak ja brakiem wartosciowej relacji

#30 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 3 174 postów

Napisano 22 kwietnia 2022 - 00:55

@Tawak za bardzo zwracasz uwage na kto co myslu badz mowi
chyba ze jestes sfrustrowany tak jak ja brakiem wartosciowej relacji

Nie, już nie jestem sfrustrowany. Byłem jak miałem 24 lata i przegrywałem. Teraz widok szczęśliwych par i rodzin nie powoduje u mnie żadnych emocji.

Użytkownik Tawak edytował ten post 22 kwietnia 2022 - 00:56

#31 hawwa

hawwa

• Bywalec
  • 6 377 postów

Napisano 22 kwietnia 2022 - 03:11

@Tawak nie oznaczaj mnie... Od kilku lat mam blokadę na Twoje durne wypowiedzi...I nie czytam już twoich wywodów... Jesteś dwulicowym trollem, bywasz jak ten hejter z Sali samobójców... Może faktycznie jak to Oregano pisał jesteś jednym z tych psycholożków co testują ludzi... W necie w sumie też mogę pisać, że jestem radną, dyrektorem czy kierowcą busa jak ty że jesteś niby prawnikiem... A od kilku lat eksperymentować na psychice ludzkiej
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej." Paulo Coelho

#32 Szakal

Szakal

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 164 postów

Napisano 22 kwietnia 2022 - 03:24

@hawwa to tak jak z tym kawalem o lechu walesie
rozmawia dwoch politykow
ty wiesz ze lech walesa rozmawia z aniolami?
skad wiesz? moze cie oklamal?
no co ty. czlowiek ktory rozmawia z aniolami mialby klamac?

#33 hawwa

hawwa

• Bywalec
  • 6 377 postów

Napisano 22 kwietnia 2022 - 07:00

@Szakal nie znam dowcipów o politykach i nie bardzo mnie interesują...

Nie łamie mnie też to co pisze Tawak... a jeżeli jest jak pisze tzn że z biedy się wyrwał i jest prawnikiem to nazywając się przegrywem przeczy sam sobie... Ma córkę, którą kocha a to już jest coś wielkiego...

Ale ja użalać się nad nim nie będę.... 14 lat na forum i dużo widziałam...

#34 Szakal

Szakal

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 164 postów

Napisano 22 kwietnia 2022 - 07:22

@hawwa tawak moze czuc sie przegrywem niezaleznie od sytuacji finansowej
nie wiem tez czemu oskarzasz go o klamstwo
jest sympatyczny i wszyscy go tu lubia

#35 hawwa

hawwa

• Bywalec
  • 6 377 postów

Napisano 22 kwietnia 2022 - 07:51

@Szakal pokaż mi tych wszystkich

#36 Marek123

Marek123

Weteran forum

• Bywalec
  • 1 357 postów
  • Imię:Marek

Napisano 22 kwietnia 2022 - 08:30

Bo on tak chrzani po prostu, jeżeli faktycznie ma dobrą robotę i rodzinę, to czego chcieć więcej?

Może też siedzi tutaj, żeby się poczuć lepszym i poczytać sobie o czyichś niepowodzeniach.

Ale te pierdzielenie serio może być zaraźliwe.

#37 Szakal

Szakal

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 164 postów

Napisano 22 kwietnia 2022 - 08:35

@Marek123 a moze ma depresje i dlatego tu jest?
o tym nie pomyslales nie?
on ma przynajmniej jakis styl
a wiekszosc tu osob jest zjebanych i nie ma nic do powiedzenia

#38 Marek123

Marek123

Weteran forum

• Bywalec
  • 1 357 postów

Napisano 22 kwietnia 2022 - 08:51

Wiesz mi, że wiem co znaczy depresja. Nie wyśmiewam się z tego.

Jeżeli ma depresję naprawdę głęboką to niestety, ale tylko wizyta u lekarza może mu pomóc.

Nawet ostatnio mu pisałem, że nie ma powodu do nazywania się w ten sposób.

#39 Szakal

Szakal

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 164 postów

Napisano 22 kwietnia 2022 - 08:53

@Marek123 ja rozumiem ze masz dobre intencje
ale zadna z osob forum nie ma odpowiedniego podejscia
i nie jest to niczyja wina
  • Tawak lubi to

#40 Marek123

Marek123

Weteran forum

• Bywalec
  • 1 357 postów

Napisano 22 kwietnia 2022 - 08:57

Bo tu nie można mieć dobrego podejścia, ale utwierdzanie ludzi w błędnym mniemaniu o sobie nie pomaga. Może na chwilę, bo pomyślisz "ktoś mnie rozumie, wreszcie, nikt nie mówi, że gadam głupoty tylko przyznaje mi rację" , wiem, przerabiałem to.

• hawwa lubi to