chyba ze nasz kolega pragnie zaspokoic wszystkich
No i stało się skończyłem jako oficjalny 20 letni prawiczek ehhh.
Napisano 08 kwietnia 2022 - 12:02
Napisano 08 kwietnia 2022 - 12:04
@Squarex8874 to jest problem tych kobuet a nie @Tawak a
Przez te problemy kobiet coraz więcej facetów nie rucha. Napisałbym coś, ale się powstrzymam. Napiszę Ci na pv.
- Tawak lubi to
Napisano 08 kwietnia 2022 - 13:26
Napisano 12 kwietnia 2022 - 19:27
Może doświadczył ostracyzmu społecznego i kobiety go nawet nie traktują jak człowieka, bo każda chce dzisiaj gigachada i multimiliardera, i uznaje tylko 5% facetów na ziemi za prawdziwych mężczyzn.
To ja nie wiem jak w ogóle cywilizacja przetrwała.
+ większość z tych 5% to dusze w układach z ciemną energią, żądne władzy i pieniędzy, a nie miłości i dla mnie to ani prawdziwi mężczyźni, ani interesujące osoby, a już na pewno nie kandydaci na towarzystwo nie mówiąc o relacji
- hawwa i Nann lubią to
Napisano 13 kwietnia 2022 - 01:33
W dawnych czasach poliginia była normą. Patriarchowie bliskowschodni, ojcowie słowiańskich rodów mieli oprócz żon nałożnice, a niewolnicy byli bezżenni.To ja nie wiem jak w ogóle cywilizacja przetrwała.
Monogamia to był krótki przerywnik w dziejach ludzkiej seksualności. Marksizm antykulturowy i będąca jego dziełem rewolucja seksualna, zniszczyła instytucję małżeństwa i rodziny. Nie oceniam, czy to dobrze, bo sam pochodzę z rodziny dysfunkcyjnej. Nihilista nie ocenia faktów.
Powrót do przeszłości, gdy tylko niewielki odsetek mężczyzn przenosił swoje geny, jest nieunikniony. Problemem jest jednak to, że kraje poliginiczne (arabskie i afrykańskie) są najbardziej niebezpieczne, dochodzi tam do walk i krwawych rozruchów, a rywalizacja o dostęp do kobiet skłania samotników do zbrodni i angażowania się w ruchy fundamentalistyczne.
Reżimy autorytarne (ChRLD, ZSRR, PRL, DDR, reżim Franco) poprzez inżynierię społeczną próbowały nawet utrzymywać monogamię. Nieskutecznie, demokracja "wywraca stolik".
Użytkownik Tawak edytował ten post 13 kwietnia 2022 - 01:35
Napisano 21 kwietnia 2022 - 15:35
Obecnie w nic, ale najbardziej lubię: Serie GTA, Gothic 3, TF2, CS:GO, Clash Royale.
same fajności. miałam kiedyś ksywę san andreas (bo imię = sandra). gothic 2 jest nieśmiertelnie cudny, ostatni mój cs to 1.6. tf spoko, ale trochę za kolorowo, próbowałeś czegoś realistycznego jak escape from tarkov?
a może grasz w lolka czasami?
Napisano 21 kwietnia 2022 - 15:55
Witam
No i cóż stało się dzisiaj jestem oficjalnie 20 letnim prawiczkiem. Jak się czuję? no jak totalny przegryw, nie uważam relacji z kobietami jako całościowy wyznacznik wartości faceta, lecz w jakimś stopniu to jak kobiety traktują faceta jest ważne, a czemu? a temu na przykład, że to jest jeśli źle traktują = słabe geny jak średnio = normik jeśli traktują jak boga to = samiec alfa i dobre predyspozycje genetyczne. Czy jest mi z tego powodu smutno, że mimo 4 lat (nie bez przerwy) zalotów nie udało mi się zaciągnąć żadnej dziewczyny do łóżka i przeżyć namiętny seks i wgl taki ogień, że na końcu bym ejakulował... Tak jest mi w cholerę smutno, tyle dorodnych, pięknych płodnych julencji, a żadna mnie nie zechciała, a wiele wyśmiało i patrzyło z pogardą na mój szpetny ryj. Czemu uważam się za prawiczka mimo, że uprawiałem seks 11 razy i z 5 kobietami (do kilku chodziłem kilka razy stąd 11 stosunków) a no dlatego, że incel z definicji jak wiemy nie rucha, a jak rucha to za kasę. Nie liczy się dla mnie seks za który płaciłem, a jedyne czemu poszedłem na takie coś to ciekawość i no chuć ogólnie tak. Przejebane jest życie, prawie wszyscy ruchają za darmo i się kochają, a ja muszę chodzić na kurwy, które nawet też mnie nie chcą niektóre. Jakie to wszystko frustrujące... ehhhh
Matko ... Chłopaku Ty jesteś tylko dwa lata starszy od mojego najstarszego syna i on ma dużo większą dojrzałość serio. Jeżeli Twój problem to to, że masz 20 lat i jesteś jeszcze prawiczkiem, bo geny to trzymajcie mnie... W tym wieku to chyba większą wartość ma wykształcenie, zdobycie doświadczenia zawodowego, stabilności finansowej, później miłość a na końcu seks, który jest dodatkiem do związku... Dobrze, że moje dziecko stawia na pierwszym miejscu edukację i kwalifikacje zawodowe... Jednak jestem z niego dumna i jego geny nie są kiepskie mimo, że jego ojcem był wiecznie bezrobotny alkoholik...
#Szakal mój mąż marzy o lodziku z polymiem hahaha... Dobrze, że za marzenia się nie płaci... A Tawaka nie zmienisz... Dla mnie to troll, który wiecznie marudzi już kilka lat...
- Tawak i Szakal lubią to
Napisano 21 kwietnia 2022 - 18:31
Incelowi w wieku 20 lat mówi się, że ma jeszcze czas na seks.
Przegrywa w wieku 40 lat nazywa się trollem
No i jeszcze jedno, bardzo ważne teen love. Jeśli kogoś to ominęło, jest na straconej pozycji.
Nigdy nie nauczy się relacji z kobietami. Nigdy.
Będzie zawsze uważany z gorszego i przegranego. Nawet niektórzy geje mają dziewczyny i atrakcyjne partnerki w młodości. My, przegrywi, nie mieliśmy.
A Tawaka nie zmienisz... Dla mnie to troll, który wiecznie marudzi już kilka lat...
Po tylu dziesięcioleciach na karuzeli spierd..enia mogę śmiało przyznać, że przegrałem, a moje życie było i jest bezwartościowe.
Napisano 22 kwietnia 2022 - 00:55
Nie, już nie jestem sfrustrowany. Byłem jak miałem 24 lata i przegrywałem. Teraz widok szczęśliwych par i rodzin nie powoduje u mnie żadnych emocji.@Tawak za bardzo zwracasz uwage na kto co myslu badz mowi
chyba ze jestes sfrustrowany tak jak ja brakiem wartosciowej relacji
Użytkownik Tawak edytował ten post 22 kwietnia 2022 - 00:56
Napisano 22 kwietnia 2022 - 03:11
Napisano 22 kwietnia 2022 - 07:00
Nie łamie mnie też to co pisze Tawak... a jeżeli jest jak pisze tzn że z biedy się wyrwał i jest prawnikiem to nazywając się przegrywem przeczy sam sobie... Ma córkę, którą kocha a to już jest coś wielkiego...
Ale ja użalać się nad nim nie będę.... 14 lat na forum i dużo widziałam...
Napisano 22 kwietnia 2022 - 08:30
Bo on tak chrzani po prostu, jeżeli faktycznie ma dobrą robotę i rodzinę, to czego chcieć więcej?
Może też siedzi tutaj, żeby się poczuć lepszym i poczytać sobie o czyichś niepowodzeniach.
Ale te pierdzielenie serio może być zaraźliwe.
Napisano 22 kwietnia 2022 - 08:51
Wiesz mi, że wiem co znaczy depresja. Nie wyśmiewam się z tego.
Jeżeli ma depresję naprawdę głęboką to niestety, ale tylko wizyta u lekarza może mu pomóc.
Nawet ostatnio mu pisałem, że nie ma powodu do nazywania się w ten sposób.
Napisano 22 kwietnia 2022 - 08:57
Bo tu nie można mieć dobrego podejścia, ale utwierdzanie ludzi w błędnym mniemaniu o sobie nie pomaga. Może na chwilę, bo pomyślisz "ktoś mnie rozumie, wreszcie, nikt nie mówi, że gadam głupoty tylko przyznaje mi rację" , wiem, przerabiałem to.
- hawwa lubi to