ja jestem bogiem uświadomcie to sobie , sobie. a jak mówi pismo "zemsta należy do mnie" i tylko do mnie XD
No i stało się skończyłem jako oficjalny 20 letni prawiczek ehhh.
Napisano 10 stycznia 2023 - 21:18
"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"
Napisano 10 stycznia 2023 - 21:24
Zemsta na obojgu da mi satysfakcję.
Zemsta na kobicie jest niecelowa, bo ona kierowała się tylko i wyłącznie impulsami elektrycznymi z gadziego mózgu. Nie traktuj jej poważnie, bro!
Napisano 10 stycznia 2023 - 21:29
Tu się nie zgodzę. Bo to nie małpa bezmyślna tylko istota z rozumem, kręgosłupem moralnym i wyborem.
Po pierwsze to jest małpa kierująca się instynktami tak samo jak gorylica, a po wtóre wybór to ułuda.
Napisano 10 stycznia 2023 - 21:31
uga uga uga
ja myślę Tawak, że Ty byś bardzo chciał żeby to było takie proste i prymitywne, tylko no właśnie nie jest i może dlatego trudno Ci się odnaleźć wśród relacji z innymi.
sporo nowych wątków, ja już muszę się wyłączyć z dyskusji, bo to raczej dla mnie wyjątkowe mieć tak czas na dłuższe rozmowy, dziękuję za te wymianę zdań ile się udało
Napisano 10 stycznia 2023 - 21:42
To jest prostsze niż Ci się wydaje.
Adram dał wiele pannie, a dostał w zamian kopa. Bo ona miała "wybór" i włączył się u niej gadzi mózg.
Ja swojej żonie nie daję nawet atencji. I co? Nic. Ona nie ma wyboru.
Użytkownik Tawak edytował ten post 10 stycznia 2023 - 21:43
Napisano 10 stycznia 2023 - 21:47
No, jak się wyciąga wnioski na temat całego świata na podstawie pojedynczych historii i zakłada pewność własnych twierdzeń to na pewno jest bardzo proste
- hawwa lubi to
Napisano 10 stycznia 2023 - 21:49
Z grubsza racja.
W związku traci i cierpi zawsze bardziej ta strona, której bardziej zależy. Mnie nie zależy.
Napisano 10 stycznia 2023 - 21:56
No, jak się wyciąga wnioski na temat całego świata na podstawie pojedynczych historii i zakłada pewność własnych twierdzeń to na pewno jest bardzo proste
Moje życie to cały świat. Moje życie to tragedia. Nie zbawię reszty. Gdy zechcę zbawiać to mi powiecie ""zajmij się sobą" zaś gdy zajmę się tylko sobą nazwiecie mnie egoistą - taki jest świat.
"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"
Napisano 10 stycznia 2023 - 21:58
Moje życie to cały świat. Moje życie to tragedia. Nie zbawię reszty. Gdy zechcę zbawiać to mi powiecie ""zajmij się sobą" zaś gdy zajmę się tylko sobą nazwiecie mnie egoistą - taki jest świat.
Kto powiecie? Ja Ci tak powiem? Kto to ten "świat"? te "wy"
Napisano 11 stycznia 2023 - 18:00
Kto powiecie? Ja Ci tak powiem? Kto to ten "świat"? te "wy"
@anche on nie pisze o tobie tylko o innych ludziach, bo większość ludzi jest zajadliwa i wredna jeśli komuś nadepniesz na odcisk nawet niechcący, ludzie chętnie donosią na ciebie jeśli zobaczą w tym swój interes
Napisano 12 stycznia 2023 - 15:40
@anche on nie pisze o tobie tylko o innych ludziach, bo większość ludzi jest zajadliwa i wredna jeśli komuś nadepniesz na odcisk nawet niechcący, ludzie chętnie donosią na ciebie jeśli zobaczą w tym swój interes
Nie mam takich doświadczeń, choć nie neguje faktu, że istnieją.
Napisano 12 stycznia 2023 - 17:40
Nie mam takich doświadczeń, choć nie neguje faktu, że istnieją.
Masz bardzo pozytywne nastawienie do ludzi. Nawet rozmawiasz tu z przegrywami, nie odrzucając konwersacji z uwagi na nasze ułomności i odrazę, jaka wzbudzamy u innych kobiet.
Użytkownik Tawak edytował ten post 12 stycznia 2023 - 17:40
Napisano 12 stycznia 2023 - 18:42
Wręcz przeciwnie swoimi wpisami wzbudzasz we mnie ciekawość czy rzeczywiście jesteś taki jak opisujesz siebie...
Napisano 12 stycznia 2023 - 19:11
1. Jesteśmy tutaj anonimowi, nie widzisz jak się zachowujemy, jak wyglądamy. A zatem ocena jest niepełna i nie wyzwalamy emocji.
2. Poznanie przegrywa, anonka jest dla przeciętnej lub pięknej kobiety niecelowe, no chyba że w celach naukowych, praktyki terapeutycznej. Stąd też bierze się ignorowanie przegrywów w necie lub wrażanie przez kobiety niechęci do ich wypowiedzi, np. na twitterku i wykopie.
Napisano 12 stycznia 2023 - 19:17
Nie wiem jak jest na twitterku lub wykopie, internet to duży zjadacz czasu. Jak już mnie coś ma wciągnąć to tylko tematyka tego co mnie interesuje. Nawet Instagram i Tiktok są dla mnie nudne.