Skocz do zawartości

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

Narastająca frustracja przez brak seksu.

brak seksu incel depresja problem męski popęd seksualny dyskryminacjamężczyzn

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
54 odpowiedzi w tym temacie

#1 Squarex8874

Squarex8874

Nowy uczestnik

• Grupa z ograniczeniami
  • 141 postów
  • Imię:Damian

Napisano 25 marca 2022 - 18:54

Witam.

Na wstępie przepraszam, że 3 temat dzisiaj jednak uważam że to co tutaj napiszę nadaje się na osobny temat, ponieważ w poprzednim opisałem jak słabo z moim życiem, a tutaj o braku seksu i wynikającej z tego frustracji. Jestem incelem, jak uprawiam seks to tylko za pieniądze jak wiecie nigdy, ale to nigdy nie trzymałem dziewczyny za rękę krótko mówiąc nic z normalnymi kobietami. Boli mnie to i strasznie czuję się sfrustrowany, że przeciętni ludzie uprawiają seks, że ludzie co mają depresję też uprawiają seks i mówią jak to pozytywnie wpływa na walkę z tą chorobą. A ja nie mam seksu. Nie, że jestem szowinistą, ale proszę nie piszcie mi i szczególnie kobiety, że seks nie jest ważny, bo kobieta ma seks na pstryknięcie palcem, nawet śmiem powiedzieć, że brzydka kobieta ma łatwiej od przeciętnego aparycyjnie faceta. SEKS JEST WAŻNY jest w piramidzie potrzeb maslowa czy jak to tam było. Brak seksu źle wpływa na faceta a nawet rodzi depresję, rozgoryczenie. Nie jest to manifest tylko dzielę się z wami tym co mam w głowie... Jestem między redpillem a blackpillem nie należę do tych co gloryfikują kobiety, traktują jak święty graal i stawiają na piedestale, bo tacy faceci źle kończą są wyzyskiwani, bo kobiety po coś wmawiają te bzdury, że liczy się charakter by ci gorsi trochę od pożądanych elit genetycznych usługiwali, kupowali prezenty i żyli złudnymi nadziejami że doznają miłości i uciech łóżkowych jak będą mili będą usługiwać, simpić itd. Ale wracając do tematu. To jest strasznie frustrujące... Brak seksu, kobiety mają na pstryknięcie palcem niezależnie od tego czy ładna, średnia albo brzydka... Facet nieatrakcyjny ma przejebane totalnie zero lajków na portalach randkowych, zero relacji z kobietami, gorzej traktowany przez społeczeństwo, a kobieta? kobieta może być brzydka, a ma 1000 simpów na tinderze, badoo itd. To jest smutne już nawet nie wspomnę jakie okrutne potrafią być kobiety dla nieatrakcyjnych facetów... Ten świat jest zepsuty i ginocentryczny kraj taki jak Polska to niebo dla kobiet tutaj wszystko jest robione na korzyść kobiet, a na przekór facetom. 

• Tawak lubi to

#2 beatrycze

beatrycze

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 27 postów

Napisano 25 marca 2022 - 19:06

bo kobieta ma seks na pstryknięcie palcem

serio? nie wiedziałam.  :35_thinking@2x:

Chyba faktycznie czujesz coraz bardziej narastającą frustrację. Trochę co tutaj piszesz jest wyssane z palca. Traktujesz, jakby to kobiety były winne temu, że nie możesz spełniać swoich seksualnych potrzeb. Poszukaj problemu w sobie, a nie w innych dookoła, bo takie biadolenie i zrzucanie winy na wygląd i lajki na social mediach nie doprowadzi cię do orgazmu.

platek na wietrze 

#3 adresik

adresik

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 240 postów

Napisano 25 marca 2022 - 19:20

gifzjedzeniempopcornu

#4 Squarex8874

Squarex8874

Nowy uczestnik

• Grupa z ograniczeniami
  • 141 postów

Napisano 25 marca 2022 - 20:46

serio? nie wiedziałam.  :35_thinking@2x:

Chyba faktycznie czujesz coraz bardziej narastającą frustrację. Trochę co tutaj piszesz jest wyssane z palca. Traktujesz, jakby to kobiety były winne temu, że nie możesz spełniać swoich seksualnych potrzeb. Poszukaj problemu w sobie, a nie w innych dookoła, bo takie biadolenie i zrzucanie winy na wygląd i lajki na social mediach nie doprowadzi cię do orgazmu.

Przecież to napisałem... Nie to nie jest wyssane z palca.  To prawda tutaj się zgadzam to wina natury a nie kobiet że nie uprawiam seksu a dokładniej tego jak natura ukształtowała kobietę. Problem to słabe geny. Na prowokacje jedynie mogę odpowiedzieć tak że tych facetów świadomych co mówią prawdę kobiety nienawidzą.

A tak btw
>bądź kobietą
>zobacz że ogarnięty facet trzymający ramę wie jaka natura kobiet i jest świadom pewnych mechanizmów

>postaraj się mu dowalić prawiąc swoje wywody i sugerując by się wziął w garść kiedy wszystko na co on musi ciężko tyrać Ty masz za samo posiadanie sromu ew. danie uciech łóżkowych simpowi, który utrzymuje.
>pora na kafeterie

• Tawak lubi to

#5 shadowsun

shadowsun

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 423 postów
  • Imię:Agata

Napisano 25 marca 2022 - 22:50

Dawno mnie niczyja wypowiedź o kobietach tak nie rozbawiła  :D   Smutne musisz mieć życie, że zwalasz swoje niepowodzenia na innych.

opowieść o tym, że siła to również delikatność,

że można kiedy już nie można,

oraz o tym, że nigdy nie jest za późno

#6 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 3 226 postów
  • Imię:Anon

Napisano 26 marca 2022 - 03:59

Przyczyn niepowodzenia szukamy w sobie.
Przyczyną niepowodzenia Squarexa nie są kobiety, a fakt, że jest on dla nich mniej atrakcyjny od innych samców.
Jest na to jedna rada od starego przegrywa - Take a blackpill, bro!
Na słabe geny nie mamy wpływu. Trzeba się z tym pogodzić.
Ja już pogodziłem się z przegranym życiem. To wydobywa mnie z dołka psychicznego. Nigdy nie byłem normalny i nie oczekuję niczego dobrego, ani od siebie, ani od reszty mojego dalszego życia, mam nadzieję krótkiej i wypełnionej pracą.
  • Squarex8874 lubi to

#7 Squarex8874

Squarex8874

Nowy uczestnik

• Grupa z ograniczeniami
  • 141 postów

Napisano 26 marca 2022 - 11:13

Przyczyn niepowodzenia szukamy w sobie.
Przyczyną niepowodzenia Squarexa nie są kobiety, a fakt, że jest on dla nich mniej atrakcyjny od innych samców.
Jest na to jedna rada od starego przegrywa - Take a blackpill, bro!
Na słabe geny nie mamy wpływu. Trzeba się z tym pogodzić.
Ja już pogodziłem się z przegranym życiem. To wydobywa mnie z dołka psychicznego. Nigdy nie byłem normalny i nie oczekuję niczego dobrego, ani od siebie, ani od reszty mojego dalszego życia, mam nadzieję krótkiej i wypełnionej pracą.

Dobrze, że mam przynajmniej Ciebie tutaj heh cenię. Oni tego nie rozumieją, bo większość ludzi jest przeciętna i większość się śmieje z problemów inceli, a zobaczymy jak hipergamia która jest bezlitosna przybierze jeszcze bardziej na sile to kto będzie się śmiał... Już teraz przeciętny facet ma problemy w znalezieniu kobiety, a będzie coraz gorzej. A dla kobiet taki incel to śmieć ktoś kto nie powinien mieć praw człowieka nawet jakaś streamerka tak mówiła było o tym głośno, że faceci poniżej metr 70 nie powinni mieć prawa człowieka, a prawa człowieka to też życie. A jak napiszesz prawdę na temat kobiet to ludzie Cię znienawidzą, a czemu? bo kochają żyć w cukierkowym świecie gdzie są jednorożce i chmury z waty cukrowej, a nienawidzą prawdy. Chyba pogodzę się z tym, że jestem odpadem genetycznym i to dla mnie IT`S OVER. Tyle temat wyczerpany.

• Tawak lubi to

#8 adresik

adresik

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 240 postów

Napisano 26 marca 2022 - 16:42

Jak jesteś sfrustrowany seksualnie to sobie zwal albo odwiedź prostytutkę. 

Jeżeli chcesz mieć drugą połówkę, to niestety ale wygląda to bardziej na problem Twojego zachowania. 'Incele' często się denerwują, że dziewczyny wcale nie chcą dobrych i miłych chłopaków, tylko drani. Kwestia jest taka, że często te incele wcale nie są miłymi i dobrymi chłopakami, tylko toksykami. Przełóż swoje zachowania na zachowania swojej wyimaginowanej lubej i przemyśl, czy chciałbyś być z taką osobą. Bycie atrakcyjnym to nie tylko wygląd, ale też pewność siebie czy podejście.

Przede wszystkim popracuj najpierw nad tym, żeby być szczęśliwym ze sobą, albo przynajmniej się akceptować.

• Takase lubi to

#9 Gość_Oreganok_*

Gość_Oreganok_*
  • Gość

Napisano 26 marca 2022 - 21:20

Moderacja w osobach @Willow47 i @233 proszona jest o przeniesienie wątku do działu:

inne zaburzenia: borderline, schizofrenia, nerwica, bo IMO tak jaskrawego borderline to ze świecą szukać

I proszę  squatex nie  załamuj się i nie obrażaj na etykietkę: "borderline". Borderline  da się skutecznie  "wyterapeucić"

Użytkownik Oreganok edytował ten post 27 marca 2022 - 07:27

• Squarex8874 lubi to

#10 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 3 226 postów

Napisano 27 marca 2022 - 02:48

Dobrze, że mam przynajmniej Ciebie tutaj heh cenię. Oni tego nie rozumieją, bo większość ludzi jest przeciętna i większość się śmieje z problemów inceli, a zobaczymy jak hipergamia która jest bezlitosna przybierze jeszcze bardziej na sile to kto będzie się śmiał... Już teraz przeciętny facet ma problemy w znalezieniu kobiety, a będzie coraz gorzej.

Młodszemu pokoleniu chłopaków już nie jest do śmiechu.

Przełóż swoje zachowania na zachowania swojej wyimaginowanej lubej i przemyśl, czy chciałbyś być z taką osobą. Bycie atrakcyjnym to nie tylko wygląd, ale też pewność siebie czy podejście.

Tutaj jest sporo tematów, w których kobiety opisywały swoje związki z toksycznymi mężczyznami, więc chyba to im nie przeszkadza.  :lol:

Kobietom warto uświadamiać, że każdy jest kowalem własnego losu.

Cechy fizyczne są dla kobiet bardzo ważne. Sam z tego korzystałem w młodości, będąc na bardzo niskim poziomie.

Jak jesteś sfrustrowany seksualnie to sobie zwal albo odwiedź prostytutkę. 

Płacenie kobiecie za seks jest upokarzające bardziej niż homoseksualizm zastępczy.

Użytkownik Tawak edytował ten post 27 marca 2022 - 02:41

• Squarex8874 lubi to

#11 adresik

adresik

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 240 postów

Napisano 27 marca 2022 - 09:33

Sam siebie ogarniczasz pisząc o tym, że pójście na prostytutki jest upokarzające. Jest to zwykła usługa taka jak inne. Jesteśmy zwierzętami i mamy zwierzęce potrzeby. To tak jakby ktoś stwierdził, że chodzenie do restauracji jest upokarzające, bo pokazuje, że nie potrafisz gotować. Co za debilizm...

>Tutaj jest sporo tematów, w których kobiety opisywały swoje związki z toksycznymi mężczyznami, więc chyba to im nie przeszkadza.  :lol:

Tak, ale ci mężczyźni zwykle nie są ciepłymi kluchami jak większość black pillowców, które się nie potrafią zająć sobą. Toksyczność przedstawiona na forum zwykle objawia się np. w manipulowaniu. To całkowicie inna toksyczność. Przykładowo obniżanie poczucia wartości, aby uniezależnić od siebie, to praca ze skalpelem, a nie młotkiem jak u Squarexa.

>Kobietom warto uświadamiać, że każdy jest kowalem własnego losu.

Dokładnie, tak jak przegrywom jak Squarex. Zwalanie winy na kogoś innego za swoją nieudolność, to jest upokarzające.

A co do samego tematu przewagi kobiet w życiu. Tak, szybciej idą na emeryturę, dłużej żyją, lepsze warunki BHP etc etc. Tylko uwaga, nikt nie mówił, że życie będzie sprawiedliwe. Blondyni statystycznie zarabiają więcej od brunetów, tak samo wyżsi od niższych. Deal with it. Płakanie w kącie niczego nie zmieni.

• amino lubi to

#12 Squarex8874

Squarex8874

Nowy uczestnik

• Grupa z ograniczeniami
  • 141 postów

Napisano 27 marca 2022 - 12:03

Pójście na prostytutki nie zniszczy łatki incela, ponieważ incel nie ma seksu albo jedyny jaki ma to za kasę także ten. I zgadzam się z Tawakiem, że to upokarzające. Miałem akcje gdzie diva mi kazała *********ać po 5 minutach jak zapłaciłem jej 200 zł bo mi opadł, bo mam depresję. Tak jak pisałem ludzie neurotypowi, normiki itd nie rozumieją problemów takich autystycznych inceli jak ja i nie są w stanie zrozumieć tak samo jak kobieta nie pojmuje tego jak facet może być sfrustrowany brakiem seksu, bo dla normika seks to codzienność i coś normalnego łatwo dostępnego, a dla kobiety to już nie wspomnę kobieta ma seks na pstryknięcie palcem, 1000 simpów na tinderze absztyfikantów, desperatów, napaleńców. Urodzenie się kobietą życie na poziomie easy niezależnie czy piękna anastasia kvitko i ponętna, średnia czy brzydka, najbardziej przejebane ma incel, bo nienawidzi go społeczeństwo i kobiety, a śmiem nawet powiedzieć, że kobiety by obozy zagłady robiły dla takich podrzędnych genetycznie gości jak ja, bo nie uznają nas za ludzi nawet.

• Tawak lubi to

#13 Gość_Oreganok_*

Gość_Oreganok_*
  • Gość

Napisano 27 marca 2022 - 12:17

@ Squarex8874 to, że mnie wkurza forumowe  zachowanie squarexa nie zmienia faktu,

że generalnie jestem Mu/ Ci życzliwy i stąd film, z którego wynika m.in:
1. że to nie  do końca wina squatex’a, że tak się zachowuje,

bo to toksyczni rodzice naruszając granice swoich dzieci wywułują u dzieci zaburzenie borderline.
2. że dopóki przejawia cechy borderline to relacje między nim a światem będą trudne
3. że borderline da się skutecznie „wyterapeucić”. Powodzenia :)

Użytkownik Oreganok edytował ten post 27 marca 2022 - 14:09

• Squarex8874 lubi to

#14 adresik

adresik

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 240 postów

Napisano 27 marca 2022 - 13:20

Pójście na prostytutki nie zniszczy łatki incela, ponieważ incel nie ma seksu albo jedyny jaki ma to za kasę także ten. I zgadzam się z Tawakiem, że to upokarzające. Miałem akcje gdzie diva mi kazała *********ać po 5 minutach jak zapłaciłem jej 200 zł bo mi opadł, bo mam depresję. Tak jak pisałem ludzie neurotypowi, normiki itd nie rozumieją problemów takich autystycznych inceli jak ja i nie są w stanie zrozumieć tak samo jak kobieta nie pojmuje tego jak facet może być sfrustrowany brakiem seksu, bo dla normika seks to codzienność i coś normalnego łatwo dostępnego, a dla kobiety to już nie wspomnę kobieta ma seks na pstryknięcie palcem, 1000 simpów na tinderze absztyfikantów, desperatów, napaleńców. Urodzenie się kobietą życie na poziomie easy niezależnie czy piękna anastasia kvitko i ponętna, średnia czy brzydka, najbardziej przejebane ma incel, bo nienawidzi go społeczeństwo i kobiety, a śmiem nawet powiedzieć, że kobiety by obozy zagłady robiły dla takich podrzędnych genetycznie gości jak ja, bo nie uznają nas za ludzi nawet.

Politycy, sportowcy, celebryci chodzą na prostytutki, ale dla przegrywa to jest ujma.

Zdradzę Ci pewną tajemnicę, nikogo nie obchodzisz. To Ty siebie nienawidzisz. Społeczeństwo ma Cię gdzieś(i nie chodzi mi o obrażanie, społeczeństwo ma nas wszystkich gdzieś, nikogo nie obchodzi osoba, którą się mija na ulicy). Wyobrażanie sobie, że wszyscy Cię nienawidzą tylko Cię ogranicza.

• Squarex8874 lubi to

#15 Gość_Oreganok_*

Gość_Oreganok_*
  • Gość

Napisano 27 marca 2022 - 14:08

@ Squarex8874 Domyślam się, że czujesz się strasznie. Osamotniony, osaczony, wgardzony i wteptywany w ziemię przez świat zewnętrzny i na dodatek codziennie sam sobie dowalasz od środka. Toksyczne emocje miotają Tobą na lewo i prawo i nie masz kontroli nad życiem. Dlatego IMO teraz najważniejsze to zrozumieć i „wyterapeucić” zaburzenie borderline, pod którego wpływem IMO ( bardzo proszę nie obraź się za mocne słowa) zachowujesz się jak rozwydrzony przedszkolak, choć stać Cię na więcej.

masz tu link do strony z forum dla borderliner’ów https://www.pogranicza.pl/  dzięki czemu lepiej zrozumiesz w czym rzecz,

a może i poznasz tam kogoś  kto Cię zrozumie (?) Tylko błagam nie startuj tam na dzień dobry z mizoginicznymi tekstami.

A kiedy się "wyterapeucisz" i zaczniesz  funkcjonować jako 22 latek a nie jako 3 / 4-latek,

to zapewniam Cię, że możesz mieć piękne życie i tyle romantycznych relacji ile zapragniesz. Powodzenia.

Użytkownik Oreganok edytował ten post 27 marca 2022 - 14:14

• Squarex8874 lubi to

#16 Squarex8874

Squarex8874

Nowy uczestnik

• Grupa z ograniczeniami
  • 141 postów

Napisano 27 marca 2022 - 15:31

@ Squarex8874 to, że mnie wkurza forumowe  zachowanie squarexa nie zmienia faktu,

że generalnie jestem Mu/ Ci życzliwy i stąd film, z którego wynika m.in:
1. że to nie  do końca wina squatex’a, że tak się zachowuje,

bo to toksyczni rodzice naruszając granice swoich dzieci wywułują u dzieci zaburzenie borderline.
2. że dopóki przejawia cechy borderline to relacje między nim a światem będą trudne
3. że borderline da się skutecznie „wyterapeucić”. Powodzenia :)

Borderline z tego co wiem jest PRAWIE ŻE NIEULECZALNE. Podejrzewam u siebie następna rozmowa z psychologiem będzie w pełni poświęcona temu zaburzeniu, bo gadałem dużo o tym, że właśnie podejrzewam u siebie borderline.

Politycy, sportowcy, celebryci chodzą na prostytutki, ale dla przegrywa to jest ujma.

Zdradzę Ci pewną tajemnicę, nikogo nie obchodzisz. To Ty siebie nienawidzisz. Społeczeństwo ma Cię gdzieś(i nie chodzi mi o obrażanie, społeczeństwo ma nas wszystkich gdzieś, nikogo nie obchodzi osoba, którą się mija na ulicy). Wyobrażanie sobie, że wszyscy Cię nienawidzą tylko Cię ogranicza.

Ok mają na mnie wylane, ale w każdej szkole mnie gnębili, na osiedlu gdzie kiedyś mieszkałem i kobiety mi dopierdalają jaki ze mnie brzydal i odpad genetyczny heh.

@ Squarex8874 Domyślam się, że czujesz się strasznie. Osamotniony, osaczony, wgardzony i wteptywany w ziemię przez świat zewnętrzny i na dodatek codziennie sam sobie dowalasz od środka. Toksyczne emocje miotają Tobą na lewo i prawo i nie masz kontroli nad życiem. Dlatego IMO teraz najważniejsze to zrozumieć i „wyterapeucić” zaburzenie borderline, pod którego wpływem IMO ( bardzo proszę nie obraź się za mocne słowa) zachowujesz się jak rozwydrzony przedszkolak, choć stać Cię na więcej.

masz tu link do strony z forum dla borderliner’ów https://www.pogranicza.pl/  dzięki czemu lepiej zrozumiesz w czym rzecz,

a może i poznasz tam kogoś  kto Cię zrozumie (?) Tylko błagam nie startuj tam na dzień dobry z mizoginicznymi tekstami.

A kiedy się "wyterapeucisz" i zaczniesz  funkcjonować jako 22 latek a nie jako 3 / 4-latek,

to zapewniam Cię, że możesz mieć piękne życie i tyle romantycznych relacji ile zapragniesz. Powodzenia.

Dzięki, co do forum coś poczytam tam, ale z tego co widzę bardziej jest martwe niż to.

#17 Gość_SmacznyKeksik_*

Gość_SmacznyKeksik_*
  • Gość

Napisano 27 marca 2022 - 16:02

To zrozumiałe, że potrzebujesz bliskości i zainteresowania sobą, wszyscy tego potrzebujemy. Wiem, że chcesz seksu, za który nie musisz płacić tylko kobiety, która cię w tym zaakceptuje, to jest ważne. Zgadzam się też z tobą, że niektóre osoby mają trudniej z różnych względów, by zainteresować sobą drugą płeć. Ale przecież kobiety też nie mają w tej sferze tak cukierkowo, jak piszesz. Mężczyźni przecież też mają swoje oczekiwania i standardy, których wiele kobiet nie spełnia. Jest także dużo kobiet samotnych czy starych panien nie z wyboru (nie mówię tu oczywiście o kobietach, które są singielkami z własnego wyboru). Jak tak czytam posty panów, jak to kobiety mają zawsze i wszędzie cukierkowo, to przypomina mi się ten sucharek, ale przecież taki pożywny :P :

Do Goldberga czytającego na ulicy ”Der Sturmer” podchodzi Silberstein i mówi z niesmakiem:
- Izaak! Dziwię się, że czytasz tę szmatę!?!
Na co Golberg:
- Bo jak czytam nasze czasopisma, to tylko: tu pogrom, tam antysemityzm, tu zbezcześcili Synagogę... A jak czytam to - to od razu: Żydzi opanowali banki! Żydzi rządzą na rynku budowlanym! Żydzi rządzą światem! Aż przyjemnie się to czyta!

Wystarczy podmienić tylko Żydów na kobiety, a nazistowską gazetę na posty mężczyzn narzekających na mityczne kobiece eldorado :D

• Tawak i amino lubią to

#18 Gość_Oreganok_*

Gość_Oreganok_*
  • Gość

Napisano 27 marca 2022 - 16:55

@ Squarex8874 Piszesz, że „Nie da się wyleczyć…”. Po co ja linkowałem materiał filmowy, skoro go nie oglądnąłeś?

I skoro pomimo nie oglądnięcia Ty wiesz lepiej... :(

Po 39 minucie filmu pani mówi, że ponieważ borderline powstaje na wskutek traumy łamania granic dziecka

np. poprzez molestowanie seksualne, którą to traumę ofiary wypierają głęboko do podświadomości,

więc aby skutecznie wyleczyć borderline warto tą głęboko wypartą traumę przywołać i się z nią zmierzyć.

Że bardzo dobre efekty dawało przywoływanie tych traum i mierzenie się z nimi, gdy pacjent był pod wpływem serum prawdy

( jest kilka substancji o tym działaniu), ale ponieważ szprycowanie pacjentów serum prawdy i narkotykami

uznano za nieetyczne to oficjalnie zaprzestano tej formy terapii.  (A nieoficjalnie to inna sprawa – dopisek mój)

Na szczęście pani mówi, że dalej można dotrzeć do traum np. w hipnozie regresyjnej…

Wpisawszy w google:”jak wyleczyć borderline” jest kilka stron, gdzie autorzy twierdzą,

że da się i nawet polecają konkretne metody terapii. No ale Ty wiesz lepiej, że się nie da. :(

Ok. Szanuję Twoje podejście. Zmienisz się kiedy będziesz na to wewnętrznie gotowy

i nie mam prawa Cię poganiać ani niczego Ci narzucać. Powodzenia. :)

Użytkownik Oreganok edytował ten post 27 marca 2022 - 16:56

#19 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 3 226 postów

Napisano 27 marca 2022 - 19:33

Ale przecież kobiety też nie mają w tej sferze tak cukierkowo, jak piszesz. Mężczyźni przecież też mają swoje oczekiwania i standardy, których wiele kobiet nie spełnia. Jest także dużo kobiet samotnych czy starych panien nie z wyboru (nie mówię tu oczywiście o kobietach, które są singielkami z własnego wyboru). Jak tak czytam posty panów, jak to kobiety mają zawsze i wszędzie cukierkowo, to przypomina mi się ten sucharek, ale przecież taki pożywny

W pełni się zgadzam. Kobiety nieobdarzone urodą, biustem, nie mogą liczyć na simpów, kasę z onlyfans, szeroki wybór wysokich jakościowo mężczyzn. Pozostają im onsy z niższą kategorią mężczyzn albo związek ze stulejarze albo spierdoxem.
Jednakże kobiety obdarzone uroda i biustem, jeśli se czegoś nie popsują w swoim życiu mają szeroki wybór partnerów - onsy z wieloma osobnikami atrakcyjnymi, zabawy grupowe, otwarte i zamknięte związki, mogą też liczyć na simpów. A w razie wpadki - na beta-orbiterów.
Brak urody to dla kobiety tragedia, znacznie większy problem niż wzrost < 170 dla chłopaka.
  • Squarex8874 lubi to

#20 Squarex8874

Squarex8874

Nowy uczestnik

• Grupa z ograniczeniami
  • 141 postów

Napisano 28 marca 2022 - 08:09

W pełni się zgadzam. Kobiety nieobdarzone urodą, biustem, nie mogą liczyć na simpów, kasę z onlyfans, szeroki wybór wysokich jakościowo mężczyzn. Pozostają im onsy z niższą kategorią mężczyzn albo związek ze stulejarze albo spierdoxem.
Jednakże kobiety obdarzone uroda i biustem, jeśli se czegoś nie popsują w swoim życiu mają szeroki wybór partnerów - onsy z wieloma osobnikami atrakcyjnymi, zabawy grupowe, otwarte i zamknięte związki, mogą też liczyć na simpów. A w razie wpadki - na beta-orbiterów.
Brak urody to dla kobiety tragedia, znacznie większy problem niż wzrost < 170 dla chłopaka.

Każda potwora znajdzie amatora - to powiedzenie dotyczy TYLKO KOBIET
Każdy amator znajdzie pasożyta - Niestety nieprawdziwe.

Kobieta, której brakuje urody nawet jest hipergamiczna masz nieaktualne informacje. Żadna nie weźmie przegrywa jak już to beciaka z w miarę dobrymi predyspozycjami genetycznymi a jak nikt nie zechce to weźmie jak najlepszego się da z braku laku, ale no jak będzie chad chciał to wskoczy mu na bolca of kors i się z nim zwiąże, ale to abstrakcja chyba, że ten bazyl po prostu ma braki w urodzie przez zapuszczenie się, chudnie i jest fajną laską no to chyba że tak. Liczą się geny tylko geny. Reszta czyli hajs, pozycja, zaradność i silny charakter też, ale to dodatki wiadomo biedny chad to tylko na ONSa a bogaty do LTR, ale co chcę powiedzieć chad bogaty zatrzyma przy sobie każdą jak ma wszystkie cechy jeszcze czyli zaradność, pozycje i silny charakter, bo ma mocno wyjebane SMV jak Polki wymagania XD. Co z tego, że facet ma hajs, pozycje i inne cechy atrakcyjne dla kobiet poza wyglądem jak te geny są najważniejsze. Prawdziwego pożądania nie kupisz, nie wybłagasz płacząc na kolanach przed myszką itd. Tylko musisz mieć geny tyle koniec kropka. Btw widziałem gościa niedołężnego co laska niby go kocha i ma profity ze związku normalnie reklamują durexy, mają patronite itd skoro się kochają to po chuj tak wszystko ostentacyjnie i te patronite? XD. Już nie wspominając o filmie "dziewczyny z dubaju" ci araby i te dziewczyny dostały rolę życia XDDDDDD