@Lady in black Nawet w monotonnym życiu zdarzają się przypadki. Łap na początku takie małe chwilę, a potem nauczysz się dostrzegać te większe rzeczy. Nawet kawa zrobiona przez jedną szybką myśl może być takim przypadkiem, który trzeba docenić i jest ważny
Prysnął czar.... Ból i utrata nadziei
Napisano 30 września 2021 - 14:58
Napisano 30 września 2021 - 20:58
Cóż, nie za bardzo wiem, czemu miałby wątpić, jak przecież mówiłam mu, że nie mam nikogo i jestem typem samotniczki...
Bez urazy, ale rozbawiło mnie to.
Ciekawe jest to, że tak dość mocno przeżywasz internetową znajomość.
Napisano 30 września 2021 - 21:09
Ciekawe jest to, że tak dość mocno przeżywasz internetową znajomość.
uwierz mi że ludzie różnie to znoszą. Jak nie miałeś takiego doświadczenia to się nie wypowiadaj. Nie stoleruję już tego że ciebie to rozbawiło. To nie jest wcale śmieszne. Co ciebie w tym rozbawiło? no powiedz.
Napisano 30 września 2021 - 21:26
Napisałem tylko, że jest to dla mnie ciekawe, dlatego nie rozumiem zakazu wypowiadania się.
Co do rozbawienia... to cóż. Każdy może zakładać, że anonimowa osoba po drugiej stronie kabla kieruje się tymi samymi wartościami i ma ten sam sposób postrzegania rzeczywistości, ale dla mnie jest mocno infantylne. To się chyba doświadczenie nazywa. Twoje oburzenie też mnie trochę rozbawiło .
Napisano 30 września 2021 - 21:34
Napisałem tylko, że jest to dla mnie ciekawe, dlatego nie rozumiem zakazu wypowiadania się.
Co do rozbawienia... to cóż. Każdy może zakładać, że anonimowa osoba po drugiej stronie kabla kieruje się tymi samymi wartościami i ma ten sam sposób postrzegania rzeczywistości, ale dla mnie jest mocno infantylne. To się chyba doświadczenie nazywa. Twoje oburzenie też mnie trochę rozbawiło .
Ty cały czas widzę że jesteś rozbawiony ale ok rób co chcesz. nie wypowiadam się więcej bo mnie wkurzyłeś swoją postawą i tyle. ja to odebrałam obraźliwie i radykalnie. I tyle. Zobaczymy co powie @Lady in black na twoje wypowiedzi. Uwierz, że ludzie z internetu są okej. nie wszyscy ale większość. widzę że świetnie się bawisz z czyiś problemów. OK, to miłej zabawy ci życzę w takim razie, ale bez mojego udziału, bo wiedz, że gdybym była w twoim otoczeniu to nie było by wcale tak miło.
Użytkownik Moniko02 edytował ten post 30 września 2021 - 21:36
Napisano 30 września 2021 - 22:01
Jak dla mnie, to już teraz nie jest zbyt miło. Nie miałem zamiaru obrażać autorki posta. Wydaje mi się, że się nie dogadamy. Czasem dobrze się zdystansować i spojrzeć na sprawy bez zaangażowania emocjonalnego.
#27 Gość_splatterfest_*
Napisano 30 września 2021 - 22:43
z ludzmi z neta dogadywalem sie lepiej niz z kimkolwiek ze swojego otoczenia, poza tym po drugiej stronie monitora tez siedzi czlowiek a nie interaktywny bot wiec oczywiscie ze mozna z kims stworzyc wiez przez net i pozniej przezywac to jak sie posypie. ogolnie to nic nie wniosles swoim pierwszym postem poza proba podsmiechujki bez zadnego argumentu czy wyjasnienia czegokolwiek i dziwisz sie ze jest niemilo, nasrales to smierdzi
- Moniko02 lubi to
Napisano 30 września 2021 - 23:41
Skoro tak, to może nie warto się tak obrażać na panne, która w kusi w internetach zdjęciem swojego 'cyca', a później gwałtownie gasi podniecenie?
#29 Gość_splatterfest_*
Napisano 30 września 2021 - 23:48
no nie warto