Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

Wieczorne Rozmowy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
62 odpowiedzi w tym temacie

#41 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 2640 postów
  • Imię:Anon

Napisano 23 wrzesień 2022 - 22:24

@14349

Tak, tylko o czym?

I zapewne raczej nie ze mną.

#42 Gość_Dasbotu96_*

Gość_Dasbotu96_*
  • Gość

Napisano 24 wrzesień 2022 - 07:47

@Tawak ja niecierpliwa poszłam spać w końcu.🙂

#43 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 2640 postów

Napisano 24 wrzesień 2022 - 09:11

@Tawak ja niecierpliwa poszłam spać w końcu.

Ok, porozmawiajmy zatem o wpływie snu na urodę kobiet oraz na zdrowie mężczyzn, liliputów, osób niebinarnych i osób agender.

#44 Gość_Dasbotu96_*

Gość_Dasbotu96_*
  • Gość

Napisano 24 wrzesień 2022 - 09:17

@Tawak już ci mówię.
Kiedy jestem niewyspana to "bez kija nie podchodź".
Nie wiem jak to wpływa na moją urodę,bo rzadko patrzę w lustro.
Trochę się pogubiłam w pozostałych osobnikach.Eeee...strzelam że mogę cię przyporządkować do liliputów?
Natomiast myślę sobie, że ty całkiem dobrze znosisz bezsenność,wiem, że dużo ćwiczysz, również w nocy.

#45 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 2640 postów

Napisano 24 wrzesień 2022 - 11:21

@Tawak już ci mówię.
Kiedy jestem niewyspana to "bez kija nie podchodź".
Nie wiem jak to wpływa na moją urodę,bo rzadko patrzę w lustro.

Czyżby osoba w lustrze Ci się nie podobała?

@Tawak już ci mówię.
Trochę się pogubiłam w pozostałych osobnikach.Eeee...strzelam że mogę cię przyporządkować do liliputów?

Agender to osoba nieidentyfikująca się z żadną płcią. Osoba niebinarna nieidentyfikuje się z jedną płci rzeczywistych. Osoba agender jest jedną z niebinarnych.

Ponieważ nie mam cech typowo męskich (np. zarost na twarzy, plecach, brak większości czwartorzędnych, kulturowych cech płciowych) można by mnie zaliczyć do osoby agender. Ale to bez większego znaczenia.

Powyższe nie zmienia bowiem faktu, że mnie zalicza się przede wszystkim do kategorii podludzi, ze względu na wzrost sporo poniżej średniej i brak tych cech męskich.

@Tawak 
Natomiast myślę sobie, że ty całkiem dobrze znosisz bezsenność,wiem, że dużo ćwiczysz, również w nocy.

Ćwiczę w nocy, ale zaczynam bieg tak około 22.30. Brzuch ćwiczę, gdy jestem zmęczony, ale rzadko dłużej niż do 1 w nocy.

Bezsenność znoszę źle, leżę godzinę - dwie w łóżku i myślę o poniesionej na własne życzenie klęsce.

#46 Gość_Dasbotu96_*

Gość_Dasbotu96_*
  • Gość

Napisano 24 wrzesień 2022 - 12:11

Czyżby osoba w lustrze Ci się nie podobała?

Agender to osoba nieidentyfikująca się z żadną płcią. Osoba niebinarna nieidentyfikuje się z jedną płci rzeczywistych. Osoba agender jest jedną z niebinarnych.
Ponieważ nie mam cech typowo męskich (np. zarost na twarzy, plecach, brak większości czwartorzędnych, kulturowych cech płciowych) można by mnie zaliczyć do osoby agender. Ale to bez większego znaczenia.
Powyższe nie zmienia bowiem faktu, że mnie zalicza się przede wszystkim do kategorii podludzi, ze względu na wzrost sporo poniżej średniej i brak tych cech męskich.

Ćwiczę w nocy, ale zaczynam bieg tak około 22.30. Brzuch ćwiczę, gdy jestem zmęczony, ale rzadko dłużej niż do 1 w nocy.
Bezsenność znoszę źle, leżę godzinę - dwie w łóżku i myślę o poniesionej na własne życzenie klęsce.

To w sumie nie wiadomo jak by można się do ciebie zwracać, żeby oddawało to stan faktyczny
Podczłowieku-Tawaku,albo Agenderze Czwartorzędny.Sztuczne to.Imię byś chociaż podał swoje...
Fajnie że dużo ćwiczysz, będziesz długo żył.Ale palnęłam😨

#47 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 2640 postów

Napisano 24 wrzesień 2022 - 12:24

To w sumie nie wiadomo jak by można się do ciebie zwracać, żeby oddawało to stan faktyczny
Podczłowieku-Tawaku,albo Agenderze Czwartorzędny.Sztuczne to.

Imię nadano mi męskie.
Zaimki są ważne dla osób niebinarnych w języku angielskim, gdyż współcześnie rzeczowniki i czasowniki nie mają rodzaju. W języku polskim mamy trzy rodzaje. Teoretycznie do podludzi należałoby używać rodzaju nijakiego (to/tego), np. jesteś pracowite. Stwarzać to mogłoby jednak trudności.

Fajnie że dużo ćwiczysz, będziesz długo żył.Ale palnęłam

Nadaktywność to w moim przypadku copium. Mało śpię, palę. Muszę jeszcze kilka tygodni dożyć celem odrzucenia spadku po matce. Potem mógłbym umrzeć. Spadek po babci w imieniu mojej córki może odrzucić jej matka. Niemniej śmierć w depresyjnym okresie wiosenno-letnim byłaby bardziej wesoła dla mnie.

Użytkownik Tawak edytował ten post 24 wrzesień 2022 - 12:26

#48 Gość_Dasbotu96_*

Gość_Dasbotu96_*
  • Gość

Napisano 24 wrzesień 2022 - 13:03

Aha...
No cóż,osobniku rodzaju męskiego rzeczownika osobowego żywotnego @Tawaku,nie odchodź jeszcze w zaświaty.Pracuj, ćwicz,jedz, żyj,pisz z nami!

#49 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 2640 postów

Napisano 24 wrzesień 2022 - 14:08

@14349

Niestety nie mogę jeszcze umrzeć.

#50 Gość_Dasbotu96_*

Gość_Dasbotu96_*
  • Gość

Napisano 24 wrzesień 2022 - 19:16

@Tawak,ja też nie mogę,a nawet nie chcę.
Żyjmy więc.Może się jeszcze na coś przydamy.🙂

#51 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 2640 postów

Napisano 24 wrzesień 2022 - 20:59

@Tawak
Żyjmy więc.Może się jeszcze na coś przydamy.

Żyjcie! Może się jeszcze na coś przydacie.

#52 Podwójny

Podwójny

Nowy uczestnik

• Użytkownik
  • 15 postów
  • Imię:Tony

Napisano 29 wrzesień 2022 - 17:08

Ja wieczorem czy nocą robię się jakoś bardziej otwarty. Bywały dni, że budziłem się z poczuciem zażenowania, iż za dużo komuś powiedziałem albo napisałem ;-)

#53 Gość_PiotrWill_*

Gość_PiotrWill_*
  • Gość

Napisano 29 wrzesień 2022 - 22:47

Ja wieczorem czy nocą robię się jakoś bardziej otwarty. Bywały dni, że budziłem się z poczuciem zażenowania, iż za dużo komuś powiedziałem albo napisałem ;-)

Polecam bycie mniej otwartym-spróbowałem i to bardzo dobra decyzja. Pomijając brak kaca zażenowaniowego to co do zasady wiedzenie mniej o Tobie przynosi wymierne pozytywne skutki.

#54 Jakub83

Jakub83

Nowy uczestnik

• Użytkownik
  • 5 postów
  • Imię:Jakub

Napisano 29 wrzesień 2022 - 22:48

W sumie to nie odpowiedź ale skoro to wieczorne rozmowy o relacjach międzyludzkich to napiszę..... Wiem i mam na to niezbite dowody, że mnie zdradza żona, co najmniej raz fizycznie, teraz na messengerze prowadzi dość ożywioną i obrazową rozmowę również video, zdjęcia w bieliźnie i chyba też bez, ogólnie cyberseks pełną parą i tylko że względu na odległość, myślę że gdyby nie to, już by doszło do spotkania.... Piszą o różnych swoich fantazjach, czasem aż mnie mdli, ale co najlepsze później że mną je odgrywa mając pod powiekami obraz całkiem innej osoby..... Na Razie nie chcę jej o tym mówić chociaż dyskretnie daje jej znaki że wiem o czym pisze, a tak otwarcie, że uważam że z kimś flirtuje... A ona bez mrugnięcia powieką prosto w oczy mi kłamie.... Taka historia na dobranoc....

#55 daleki

daleki

Zadomowiony

• Bywalec
  • 3022 postów
  • Imię:Daniel

Napisano 29 wrzesień 2022 - 23:28

@Jakub83 niekoniecznie, czasem zazdrość i wyobraźnia tworzą iluzję która zdaje się być rzeczywistością. Nie wiem co ci doradzić, rozmowy i dużo bliskości.

Bycie starym głupcem jest proste: wystarczy się zestarzeć.

#56 Gość_newpokemon_*

Gość_newpokemon_*
  • Gość

Napisano 29 wrzesień 2022 - 23:38

@Jakub83 – Straszna sprawa.  Kurcze, no wie wiem, co ja bym zrobił na Twoim miejscu..

Czy jesteś  tą zdradą  szszokowany?

Pewnie sam  teraz nie wiesz co czuć, jak się w tej sytuacji zachować, co?

Użytkownik newpokemon edytował ten post 29 wrzesień 2022 - 23:39

#57 Jakub83

Jakub83

Nowy uczestnik

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 29 wrzesień 2022 - 23:43

Mam dostęp do jej messenger a tam jest wszystko czarno na białym.... Dodam że ona nie wie że znam hasło do jej laotopa... Dlatego tam nie ma ukrywania.. Przykład koleś wysyła zdjęcie członka w zwodzie a jej komentarz Cudowny itd itp...
Już mam nerwicę lękową i ogólnie obrzydzenie do niej a jednak ją kocham i kocham się z nią wiedząc że nie o mnie marzy...

#58 Gość_newpokemon_*

Gość_newpokemon_*
  • Gość

Napisano 29 wrzesień 2022 - 23:47

@Jakub83  To wygląda trochę jakby nie liczyła z Twoimi uczuciami.

Kurcze nie chcę oceniać postępowania Twojej żony, ale...hm, brak słow

Trzymaj się chlopie.

#59 Jakub83

Jakub83

Nowy uczestnik

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 30 wrzesień 2022 - 00:12

Na razie wszystko to muszę jakoś poskładać siebie też później będę musiał jakoś rozwiązać .... Na razie jest wielka czarna plama i udawanie szczęścia

#60 Gość_newpokemon_*

Gość_newpokemon_*
  • Gość

Napisano 30 wrzesień 2022 - 08:46

@Jakub83 Wybacz bracie, że poszedłem do łóżka zamiast Cię wspierać.

Tu jest temat,"zdrada żony" gdzie możesz się dopisać

https://www.depresja...zony/?hl=zdrada

- ktoś kompetentniejszy ode mnie w emocjach  wtedy da Ci wsparcie

Użytkownik newpokemon edytował ten post 30 wrzesień 2022 - 08:46