@14349
Tak, tylko o czym?
I zapewne raczej nie ze mną.
Napisano 23 wrzesień 2022 - 22:24
@14349
Tak, tylko o czym?
I zapewne raczej nie ze mną.
Napisano 24 wrzesień 2022 - 09:17
Napisano 24 wrzesień 2022 - 11:21
@Tawak już ci mówię.
Kiedy jestem niewyspana to "bez kija nie podchodź".
Nie wiem jak to wpływa na moją urodę,bo rzadko patrzę w lustro.
Czyżby osoba w lustrze Ci się nie podobała?
@Tawak już ci mówię.
Trochę się pogubiłam w pozostałych osobnikach.Eeee...strzelam że mogę cię przyporządkować do liliputów?
Agender to osoba nieidentyfikująca się z żadną płcią. Osoba niebinarna nieidentyfikuje się z jedną płci rzeczywistych. Osoba agender jest jedną z niebinarnych.
Ponieważ nie mam cech typowo męskich (np. zarost na twarzy, plecach, brak większości czwartorzędnych, kulturowych cech płciowych) można by mnie zaliczyć do osoby agender. Ale to bez większego znaczenia.
Powyższe nie zmienia bowiem faktu, że mnie zalicza się przede wszystkim do kategorii podludzi, ze względu na wzrost sporo poniżej średniej i brak tych cech męskich.
@Tawak
Natomiast myślę sobie, że ty całkiem dobrze znosisz bezsenność,wiem, że dużo ćwiczysz, również w nocy.
Ćwiczę w nocy, ale zaczynam bieg tak około 22.30. Brzuch ćwiczę, gdy jestem zmęczony, ale rzadko dłużej niż do 1 w nocy.
Bezsenność znoszę źle, leżę godzinę - dwie w łóżku i myślę o poniesionej na własne życzenie klęsce.
Napisano 24 wrzesień 2022 - 12:11
Czyżby osoba w lustrze Ci się nie podobała?
Agender to osoba nieidentyfikująca się z żadną płcią. Osoba niebinarna nieidentyfikuje się z jedną płci rzeczywistych. Osoba agender jest jedną z niebinarnych.
Ponieważ nie mam cech typowo męskich (np. zarost na twarzy, plecach, brak większości czwartorzędnych, kulturowych cech płciowych) można by mnie zaliczyć do osoby agender. Ale to bez większego znaczenia.
Powyższe nie zmienia bowiem faktu, że mnie zalicza się przede wszystkim do kategorii podludzi, ze względu na wzrost sporo poniżej średniej i brak tych cech męskich.
Ćwiczę w nocy, ale zaczynam bieg tak około 22.30. Brzuch ćwiczę, gdy jestem zmęczony, ale rzadko dłużej niż do 1 w nocy.
Bezsenność znoszę źle, leżę godzinę - dwie w łóżku i myślę o poniesionej na własne życzenie klęsce.
Napisano 24 wrzesień 2022 - 12:24
Imię nadano mi męskie.To w sumie nie wiadomo jak by można się do ciebie zwracać, żeby oddawało to stan faktyczny
Podczłowieku-Tawaku,albo Agenderze Czwartorzędny.Sztuczne to.
Nadaktywność to w moim przypadku copium. Mało śpię, palę. Muszę jeszcze kilka tygodni dożyć celem odrzucenia spadku po matce. Potem mógłbym umrzeć. Spadek po babci w imieniu mojej córki może odrzucić jej matka. Niemniej śmierć w depresyjnym okresie wiosenno-letnim byłaby bardziej wesoła dla mnie.Fajnie że dużo ćwiczysz, będziesz długo żył.Ale palnęłam
Użytkownik Tawak edytował ten post 24 wrzesień 2022 - 12:26
Napisano 24 wrzesień 2022 - 13:03
Napisano 24 wrzesień 2022 - 14:08
@14349
Niestety nie mogę jeszcze umrzeć.
Napisano 29 wrzesień 2022 - 17:08
Ja wieczorem czy nocą robię się jakoś bardziej otwarty. Bywały dni, że budziłem się z poczuciem zażenowania, iż za dużo komuś powiedziałem albo napisałem ;-)
Napisano 29 wrzesień 2022 - 22:47
Ja wieczorem czy nocą robię się jakoś bardziej otwarty. Bywały dni, że budziłem się z poczuciem zażenowania, iż za dużo komuś powiedziałem albo napisałem ;-)
Polecam bycie mniej otwartym-spróbowałem i to bardzo dobra decyzja. Pomijając brak kaca zażenowaniowego to co do zasady wiedzenie mniej o Tobie przynosi wymierne pozytywne skutki.
Napisano 29 wrzesień 2022 - 22:48
Napisano 29 wrzesień 2022 - 23:38
@Jakub83 – Straszna sprawa. Kurcze, no wie wiem, co ja bym zrobił na Twoim miejscu..
Czy jesteś tą zdradą szszokowany?
Pewnie sam teraz nie wiesz co czuć, jak się w tej sytuacji zachować, co?
Użytkownik newpokemon edytował ten post 29 wrzesień 2022 - 23:39
Napisano 29 wrzesień 2022 - 23:43
Napisano 30 wrzesień 2022 - 00:12
Napisano 30 wrzesień 2022 - 08:46
@Jakub83 Wybacz bracie, że poszedłem do łóżka zamiast Cię wspierać.
Tu jest temat,"zdrada żony" gdzie możesz się dopisać
https://www.depresja...zony/?hl=zdrada
- ktoś kompetentniejszy ode mnie w emocjach wtedy da Ci wsparcie
Użytkownik newpokemon edytował ten post 30 wrzesień 2022 - 08:46
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Rozmowy o nihilizmie![]() |
Rozwój osobisty | Tawak |
|
![]()
|
|