Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

Szukam kogoś komu mógłbym się wyżalić, bo nie mam już nikogo.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kosmopolita

Kosmopolita

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 22 postów
  • Imię:Sergiusz

Napisano 20 kwietnia 2021 - 16:15

Witam, nie mam już chyba nikogo z kim mógłbym porozmawiać o moich problemach. Ponieważ czuje że jak tego nie zrobię nic się nie zmieni w moim życiu, lecz nie mam nikogo. Więc jakby jakaś dobra dusza chciała mi pomóc niech się odezwie. 

#2 DontForget

DontForget

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 424 postów

Napisano 20 kwietnia 2021 - 18:23

Rozważałeś terapeutę?

maybe we feel empty because we leave pieces of ourselves in everything we used to love

#3 Gość_AdAm._*

Gość_AdAm._*
  • Gość

Napisano 20 kwietnia 2021 - 18:26

Witaj. Pisz jak będziesz miał taką potrzebę.

#4 Kosmopolita

Kosmopolita

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 22 postów
  • Imię:Sergiusz

Napisano 20 kwietnia 2021 - 19:20

Rozważałeś terapeutę?

Rozważałem ale aktualnie jest to poza moim zasięgiem

#5 Gość_Oreganok_*

Gość_Oreganok_*
  • Gość

Napisano 20 kwietnia 2021 - 19:57

Przecież możesz pisać o Swoich  problemach w dowolnym wątku. Podobno samo napisanie co nam leży na sercu na kartce papieru

pozwala nam spojrzeć na tę kwestię pod innym kątem i znaleźć rozwiązanie.

Forum to nie kartka papieru, ale  może samo zwerbalizowanie problemu via forum okaże się pomocne. :)

• "beatka" lubi to

#6 harah

harah

Nowy uczestnik

• Użytkownik
  • 2 postów
  • Imię:Ewa

Napisano 26 kwietnia 2021 - 17:27

Witam, nie mam już chyba nikogo z kim mógłbym porozmawiać o moich problemach. Ponieważ czuje że jak tego nie zrobię nic się nie zmieni w moim życiu, lecz nie mam nikogo. Więc jakby jakaś dobra dusza chciała mi pomóc niech się odezwie. 

Napisz co Cię boli, dlaczego terapia jest poza zasięgiem? Chodzi o kasę? Masz wszystkiego dość i nic Ci się nie chce? Wiesz, ze musisz coś zmienić ale nie masz na to siły? Tak objawia się depresja. Spróbuj obejrzeć te filmy: https://sekielscy.pl...rbowanie-zycia/- być może mówią o Tobie, jeśli tak, to idź do psychiatry i się nie bój. Napisz skąd jesteś, może społeczność pomoże Ci znaleźć bezpłatną pomoc w Twoim mieście. Pisz też na prv, jeśli potrzebujesz się wygadać mniej publicznie. Nie jesteś sam.

• Leśnik lubi to