Witam, nie mam już chyba nikogo z kim mógłbym porozmawiać o moich problemach. Ponieważ czuje że jak tego nie zrobię nic się nie zmieni w moim życiu, lecz nie mam nikogo. Więc jakby jakaś dobra dusza chciała mi pomóc niech się odezwie.
Szukam kogoś komu mógłbym się wyżalić, bo nie mam już nikogo.
Napisano 20 kwietnia 2021 - 16:15
Napisano 20 kwietnia 2021 - 18:23
Rozważałeś terapeutę?
Gość_AdAm._*
Napisano 20 kwietnia 2021 - 18:26
Witaj. Pisz jak będziesz miał taką potrzebę.
Napisano 20 kwietnia 2021 - 19:20
Rozważałeś terapeutę?
Rozważałem ale aktualnie jest to poza moim zasięgiem
Gość_Oreganok_*
Napisano 20 kwietnia 2021 - 19:57
Przecież możesz pisać o Swoich problemach w dowolnym wątku. Podobno samo napisanie co nam leży na sercu na kartce papieru
pozwala nam spojrzeć na tę kwestię pod innym kątem i znaleźć rozwiązanie.
Forum to nie kartka papieru, ale może samo zwerbalizowanie problemu via forum okaże się pomocne. ![]()
- "beatka" lubi to
Napisano 26 kwietnia 2021 - 17:27
Witam, nie mam już chyba nikogo z kim mógłbym porozmawiać o moich problemach. Ponieważ czuje że jak tego nie zrobię nic się nie zmieni w moim życiu, lecz nie mam nikogo. Więc jakby jakaś dobra dusza chciała mi pomóc niech się odezwie.
Napisz co Cię boli, dlaczego terapia jest poza zasięgiem? Chodzi o kasę? Masz wszystkiego dość i nic Ci się nie chce? Wiesz, ze musisz coś zmienić ale nie masz na to siły? Tak objawia się depresja. Spróbuj obejrzeć te filmy: https://sekielscy.pl...rbowanie-zycia/- być może mówią o Tobie, jeśli tak, to idź do psychiatry i się nie bój. Napisz skąd jesteś, może społeczność pomoże Ci znaleźć bezpłatną pomoc w Twoim mieście. Pisz też na prv, jeśli potrzebujesz się wygadać mniej publicznie. Nie jesteś sam.
- Leśnik lubi to