nie wiem czy odpowiedni dział forum wybrałem.. ale myślałem o tym od dawna by wam przedstawić moje plany co zamierzam nagrać/napisać
i cóż...
moje plany są takie:
z albumów to:
2020:
95-25 (od 2012 do obecnego roku pisałem - będzie 11 kawałków opowiadających o moim życiu - nagram w obecnym roku - nagram do listopada)
4 Lata po 2016 (sierpień obecnego roku pisałem - 4 kawałki - nagram chyba w październiku)
Wersy Pisane Życiem (2019-2020 - pisałem - nagram do grudnia - będzie 25 kawałków - nawiązanie do mojego wieku bo w październiku kończę 25 lat)
2021:
Na Nowo (2017-2020 - pisałem nagram w 2021 - będzie 17 utworów)
Moja Droga Przez Cierpienie Do Zbawienia (pisałem od 2012 do 2016 + dopiszę jeszcze 4 kawałki w tym roku jeszcze)
beat tape'y i tutaj cóż obecny rok.. daje sobie spokój ale od 2021 roku.. zaskoczę was będzie około 170 bitów..
i tak:
Vape Tape vol.1 (50 bitów)
Rats&Rabbits vol.1 (50 bitów)
Jazzowo i Klasycznie vol. 4 (20 bitów)
Relax Tape vol. 4: Radio Cafee (16 bitów)
Psychodelic Tapes Vol.2 (10 bitów)
Romantic Tapes (10 bitów)
3Mo-x-7raPWorld vol.2 (10 bitów)
z kolei opowiadania to tak...
próbuje odzyskać bo kolega z innego forum na jego serwerze ma moje opowiadanie.. a forum padło przez RODO
ale wstępny plan to dokończenie mojej autobiografii w formie bardziej pamiętnika który będę rozwijać poszczególnymi
wpisami przez x lat.... potem dalej poza pamiętnikiem w planie mam:
Ci Co Mieli Gorzej... (opowiadanie o 3 osobach bardzo doświadczonych fabuła w całości wymyślona ale będą nawiązania
do mnie bo będzie tam fikcyjna wersja mojej postaci)
dalej...
cóż planuje napisać opowiadanie o antyutopijnej rzeczywistości (dopiero plan)
oraz
drugi Tomik wierszy tylko takich bardziej humorystycznych niż obecne.
Użytkownik Speedy95 edytował ten post 27 sierpień 2020 - 17:54