Chętnie poznam zdołowane osoby, którym brakuje równie zdołowanego towarzystwa. Najlepiej w przedziale 33-45 lat. Piszcie śmiało, może się dogadamy.
Użytkownik chińska_zupka edytował ten post 09 maja 2020 - 23:07
Napisano 09 maja 2020 - 23:06
Chętnie poznam zdołowane osoby, którym brakuje równie zdołowanego towarzystwa. Najlepiej w przedziale 33-45 lat. Piszcie śmiało, może się dogadamy.
Użytkownik chińska_zupka edytował ten post 09 maja 2020 - 23:07
Napisano 10 maja 2020 - 07:59
Wspólne dołowanie! A nie lepiej jakimiś pozytywnymi się otaczać?
Nie widziałam Cię wcześniej, ale chyba jesteś tu od baaaaardzo dawna, więc się przywitam
Napisano 10 maja 2020 - 20:02
Racja, wspolne dolowanie sie jest kiepskim pomyslem. Lepiej sie wzajemnie wspierac
Napisano 10 maja 2020 - 22:01
Mój post miał być być nieco żartobliwy, ale może to jednak zbyt smutny żart. W każdym razie jestem malkontentką, ale za to z poczuciem humoru (jakie by ono nie było)... Fakt, na forum jestem już od dawna, tzn. zaglądam od czasu do czasu, bo dystymia to moje drugie imię i czasem przypomni mi się, że często czuję się samotna i boję się przyszłości. Grobowych dołów już nie miewam, czyli jakiś postęp jest. Cierpię m.in. dlatego (poza patologicznym dzieciństwem), że mam mocno lewicowe poglądy (jestem nawet weganką) i trudno jest mi znaleźć znajomych z podobnym światopoglądem, którzy w dodatku zrozumieją moje problemy psychologiczne. Żeby było jeszcze śmieszniej, mam fobię społeczną i boję się poznawać ludzi w realu. Także tego...
Napisano 10 maja 2020 - 22:20
Napisano 10 maja 2020 - 23:14
Cierpię m.in. dlatego (poza patologicznym dzieciństwem), że mam mocno lewicowe poglądy (jestem nawet weganką) i trudno jest mi znaleźć znajomych z podobnym światopoglądem, którzy w dodatku zrozumieją moje problemy psychologiczne.
Wow!
Ja myślałem, że lewicowość to przede wszystkim akceptacja dla walki o społeczne wyzwolenie przy wykorzystaniu przemocy (przymusu państwowego) i odpowiedzialność społeczeństwa za jednostkę.
"Erst kommt das Fressen, dann kommt die Moral"Napisano 11 maja 2020 - 00:39
Lewicowość to nie tylko polityka, to cały światopogląd. Mam sporo lewicowych znajomych, ale większość z nich ma mało czasu, dlatego chcę poszerzyć grono przyjaciół, ale nic na siłę. Już trochę pożyłam, naprawdę sporo ludzi poznałam (głównie przez net, ale znajomości przenosiły się do reala) i tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że nie z każdym da się dogadać. Ale to przecież powinna być oczywista oczywistość. A radykałem to ja faktycznie jestem. :-D I zawsze szybko daję się poznać od tej strony, bo szkoda życia na udawanie. Nie będę tu zbyt wiele pisała o sobie, bo nie lubię robić tego publicznie. Jeśli ktoś z Poznania i okolic ma chęć, to niech napisze do mnie wiadomość, odpowiem. Dodam od razu, że mimo niepopularnych poglądów, jestem miła, empatyczna i pokojowo nastawiona. I co najzabawniejsze, najczęściej to nie ja zrywam kontakty, tylko moi, najczęściej bardzo religijni, znajomi.
Użytkownik chińska_zupka edytował ten post 11 maja 2020 - 00:50
Napisano 11 maja 2020 - 11:33
I co najzabawniejsze, najczęściej to nie ja zrywam kontakty, tylko moi, najczęściej bardzo religijni, znajomi.
Nie wiem czy tutaj religia ma coś do tego kto zrywa kontakty, to raczej nie przesądza od razu o tym, czy urwiemy z kimś kontakt, czy nie.
Owocnych poszukiwań!
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Grupa wsparcia dla przegranych mężczyzn |
Metody niekonwencjonalne | abnegat |
|
|
|
Chyba potrzebuję czyjegoś wsparcia |
Depresja - pytania i rozmowy | Filipk89 |
|
|
|
Grupa wsparcia Poznańgrupa, Poznań, spotkania i 1 więcej |
Psychoterapia / Psychologia | Czarnoniebieska27 |
|
|
|
A może tak GRUPA WSPARCIA w realu? |
Pokój zapoznawczy | JaNieWiem |
|
|
|
Potrzebuję rozmowy, wsparcia, zrozumieniadepresja, depresja nawracająca i 4 więcej |
Depresja - pytania i rozmowy | ewe123 |
|
|
Na luzie →
Pokój zapoznawczy →
Ktoś z Krakowa? Okolic?Napisany przez sadxlady , 29 sty 2018 smutek, depresja, społeczeństwo i 4 więcej |
|
|
||
Na luzie →
Swobodnie, rozmownie →
Spotkanie : Grupa POLSKA-WSZYSCYNapisany przez Gravi , 17 sie 2017 grupa, spotkanie, polska, wszyscy |
|
|
||
Leczenie →
Psychoterapia / Psychologia →
Grupa wsparcia PoznańNapisany przez Czarnoniebieska27 , 05 cze 2012 grupa, Poznań, spotkania i 1 więcej |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych