Za co dziś jesteśmy wdzięczni
Gość_Dasbotu96_*
Napisano 26 lipiec 2021 - 18:23
Napisano 26 lipiec 2021 - 18:27
@14349 tez lubie i doceniam terapie grupową
Myśli można oszukać, emocji nie.
Gość_Oreganok_*
Napisano 26 lipiec 2021 - 19:31
Dziękuję Wam. Owszem postępujący regres świadomości części forumowiczów dołuje.
Owszem ilość konstruktywnych i pożytecznych wpisów na forum jest homeopatyczna, ale…
ale mnie inspirujecie. Gdy przeczytałem wpis Pani @Saxania poświęciłem czas na internecie,
by zgłębić istotę narcyzmu i jest to przydatna wiedza. Dzięki za zwrócenie uwagi na ten temat.
Wpisy Pana @ Bevier i Pani @Sterrennacht
zainspirowały mnie do owocnch poszukiwań w temacie suplementów
i terapii. Miałem założyć trzy lub cztery tłuste tematy, by im i im podobnym dopomóc., ale...
Dowiedziałem się, że Bóg nie interweniuje, gdy jego dzieci cierpią bo chce,
by ludzie, którzy cierpią mieli bodziec oraz szansę zmierzenia się z trudnościami, wykazania się inicjatywą;
by sami odkryli jak sobie i innym pomóc i by to praktykowali z własnej inicjatywy dając ujście swojej wolnej woli.
Zatem cokolwiek pomocnego odkryłem w internecie – czeka tam na Was, na Waszą inicjatywę, zaangażowanie, by sobie i innym pomóc. Byłoby niegodziwe z mojej strony, gdybym wypisywał na forum “dobre rady i wskazówki” odbierając Wam szansę z samodzielnego dojścia do nich lub samodzielnego odkrycia ich w zasobach internetu.
Ponownie dziękuję, Panu @ Bevier (także za za przypomnienie o enneagrm'ie) i Pani @Sterrennacht, że zainspirowaliście mnie do poszukiwań i odkrycia kilku zaniedbanych przeze mnie aspektów dietetyki czy psychoterapii, a nie dzielę się z Wami moimi “okryciami”, bo ufam, że wspaniałą przygodą będzie dla Was odkrywanie sposobów na bycie zdrowszym i szczęśliwszym a wprowadzanie zmian na lepsze stanie się Waszą pasją.
BTW –Polskojęzyczny internet jest ubogi, lecz przy angielskim na poziomie przynajmniej A2/ B1(jak u mnie) można już trochę próbować korzystać z anglojęzycznych zasobów internetu, a tam jest odpowiedź na każdy Wasz problem. Powodzenia.
Użytkownik Oreganok edytował ten post 26 lipiec 2021 - 19:43
Napisano 26 lipiec 2021 - 20:55
Dziękuję Wam. Owszem postępujący regres świadomości części forumowiczów dołuje.
Owszem ilość konstruktywnych i pożytecznych wpisów na forum jest homeopatyczna, ale…
ale mnie inspirujecie. Gdy przeczytałem wpis Pani @Saxania poświęciłem czas na internecie,
by zgłębić istotę narcyzmu i jest to przydatna wiedza. Dzięki za zwrócenie uwagi na ten temat.
Wpisy Pana @ Bevier i Pani @Sterrennacht
zainspirowały mnie do owocnch poszukiwań w temacie suplementów
i terapii. Miałem założyć trzy lub cztery tłuste tematy, by im i im podobnym dopomóc., ale...
Dowiedziałem się, że Bóg nie interweniuje, gdy jego dzieci cierpią bo chce,
by ludzie, którzy cierpią mieli bodziec oraz szansę zmierzenia się z trudnościami, wykazania się inicjatywą;
by sami odkryli jak sobie i innym pomóc i by to praktykowali z własnej inicjatywy dając ujście swojej wolnej woli.
Zatem cokolwiek pomocnego odkryłem w internecie – czeka tam na Was, na Waszą inicjatywę, zaangażowanie, by sobie i innym pomóc. Byłoby niegodziwe z mojej strony, gdybym wypisywał na forum “dobre rady i wskazówki” odbierając Wam szansę z samodzielnego dojścia do nich lub samodzielnego odkrycia ich w zasobach internetu.
Ponownie dziękuję, Panu @ Bevier (także za za przypomnienie o enneagrm'ie) i Pani @Sterrennacht, że zainspirowaliście mnie do poszukiwań i odkrycia kilku zaniedbanych przeze mnie aspektów dietetyki czy psychoterapii, a nie dzielę się z Wami moimi “okryciami”, bo ufam, że wspaniałą przygodą będzie dla Was odkrywanie sposobów na bycie zdrowszym i szczęśliwszym a wprowadzanie zmian na lepsze stanie się Waszą pasją.
BTW –Polskojęzyczny internet jest ubogi, lecz przy angielskim na poziomie przynajmniej A2/ B1(jak u mnie) można już trochę próbować korzystać z anglojęzycznych zasobów internetu, a tam jest odpowiedź na każdy Wasz problem. Powodzenia.
Że ja niby kogoś do czegoś zainspirowałam? To zupełnie nowe doświadczenie...
Gość_Oreganok_*
Napisano 27 lipiec 2021 - 09:44
Że ja niby kogoś do czegoś zainspirowałam? To zupełnie nowe doświadczenie...
@Sterrennacht -nie doceniasz się. Mimo uwięzienia na głębokiej prowincji wykazałaś się zainteresowaniem czymś wyższym niż disco polo i plotki o strojach kuzynek– mam na myśli Twoją fascynację VanGoghiem I to wyróżnia Cię na plus. Dlatego, gdy opisywałaś swe problemy postanowiłem się doedukować się by wesprzeć Cię w ich rozwiązaniu. Z powodu moich przemian duchowych w końcu zdecydowałem nie ingerować na forum, więc nie widać tego jak bardzo podniosłem swoje kompetencje psychologiczne zainspirowany Twoimi problemami. Dzięki.
Napisano 04 sierpień 2021 - 14:24

Napisano 13 październik 2021 - 11:34
O jaki fajny wątek! Ja czuję się wdzięczna za to, że udało mi się w końcu dzisiaj jakkolwiek wyspać. Poza tym to średnio u mnie z innymi powodami do wdzięczności.
Gość_Nann_*
Napisano 13 październik 2021 - 11:50
ze nie odpuscilam,
- Willow47 lubi to
Napisano 13 październik 2021 - 23:29
Chyba za to ze znowu oberwałem. Kiedy wreszcie zmądrzeje???!!!
Napisano 28 październik 2021 - 17:07
Za Życie i Kreację
Napisano 30 październik 2021 - 18:37
za rodzinę
.gif)
Odwaga to panowanie nad strachem a nie jego brak
Napisano 02 listopad 2021 - 18:59

Gość_AdAm._*
Napisano 02 listopad 2021 - 20:23
Za muzykę. Nic lepszego nie ma.
Napisano 03 listopad 2021 - 15:14

- Willow47 lubi to

Gość_Oreganok_*
Napisano 04 listopad 2021 - 19:52
Poprosiłem o coś Boga (tajemnica) i spełnił to. Wiele razy Bóg już spełniał moje prośby,
ale tym razem poczułem się zaskoczony i zawstydzony Jego hojnością i dobrocią. Naprawdę nie wiem co powiedzieć...
Poczułem bezwarunkową miłość Boga, czego i Wam życzę.
Użytkownik Oreganok edytował ten post 04 listopad 2021 - 20:16
Gość_Teraźniejszy_*
Napisano 05 listopad 2021 - 15:40
,,, ja jestem wdzięczny za Prawo i Boża miłość , dobrych ludzi na mej drodze
Gość_Dasbotu96_*
Napisano 05 listopad 2021 - 16:35
Gość_AdAm._*
Napisano 06 listopad 2021 - 11:16
Za dużo rzeczy i sytuacji,np.za bezpieczną podróż, smaczną zupę,za koty które mnie relaksują,za kolejną książkę do czytania,chleb domowej roboty,za zapach liści podczas spaceru,za moich domowników,nooo.... wystarczy
Super Asiu! Świetnie czytać takie rzeczy pozdrawiam Cię!
Gość_Dasbotu96_*
Napisano 06 listopad 2021 - 15:16
Napisano 06 listopad 2021 - 16:25
Użytkownik Tapicer edytował ten post 06 listopad 2021 - 16:26
- Willow47 lubi to