Skocz do zawartości

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

kogo nam brakuje z forum

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
66 odpowiedzi w tym temacie

#61 hawwa

hawwa

jestem jaka jestem :O)

• Bywalec
  • 6 525 postów

Napisano 30 grudnia 2025 - 19:43

Niech Pani tego nie robi Pani Ewo , raptem trzy lata i beda dwie dekady i to jeszcze bez zadnego bana. :D[/size]Niejeden narwanny mlokos mogly pozazdroscic, oczywiscie powrotu do zdrowia gratuluje . Teraz juz tylko czas na radosc , spokoj i dzielenie sie cennym doswiadczeniem z juniorami . :)[/size] [/size]

No bana jakbym miała to raczej z tego konta korzystać bym nie mogła :D
Krystaliczna nie jestem i przez te 17 lat posiadałam kilka ostrzeżeń ;)
A powrót do zdrowia i dzielenie się? Hmm poprostu zmieniłam tok myślenia, poprzekręcałam trybiki w mózgu.

@Lumina możesz być zapalnikiem i od tego ludzie "odpalą się" oraz zaczną pisać :)
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej." Paulo Coelho

#62 Przypadek

Przypadek

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 106 postów
  • Imię:Vincenty

Napisano 01 stycznia 2026 - 06:58

hawwa , fajnie ze jeszcze trwasz na tym padole lez i podejmujesz wlasne zdrowe decyzje , mysle ze forum to cos co pozwala wyrazic siebie mozna pisac tu to co sie czuje , kiedy jestes szczesliwa lub smutna a zwlaszcza kiedy jestes juz zdrowa. Mozna tez dac upust swoim emocjom tak aby nie dostac bana, ale to juz liga z gornej polki  :D.Rozwoj osobisty jest inspirujacy , zycze konsekwencji i cierpliwosci w dzialaniu, pozdrawiam .  :) 

#63 Lumina

Lumina

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 105 postów
  • Imię:Bądźmy dla siebie dobrzy :)

Napisano 01 stycznia 2026 - 20:12

No bana jakbym miała to raczej z tego konta korzystać bym nie mogła :D
Krystaliczna nie jestem i przez te 17 lat posiadałam kilka ostrzeżeń ;)
A powrót do zdrowia i dzielenie się? Hmm poprostu zmieniłam tok myślenia, poprzekręcałam trybiki w mózgu.

@Lumina możesz być zapalnikiem i od tego ludzie "odpalą się" oraz zaczną pisać :)

Jestem na to zbyt doświadczona. Liczę, że znajdą się inni chętni a ja tym razem będę się przyglądać.

#64 hawwa

hawwa

• Bywalec
  • 6 525 postów

Napisano 02 stycznia 2026 - 11:51

hawwa , fajnie ze jeszcze trwasz na tym padole lez i podejmujesz wlasne zdrowe decyzje , mysle ze forum to cos co pozwala wyrazic siebie mozna pisac tu to co sie czuje , kiedy jestes szczesliwa lub smutna a zwlaszcza kiedy jestes juz zdrowa. Mozna tez dac upust swoim emocjom tak aby nie dostac bana, ale to juz liga z gornej polki  :D[/size].Rozwoj osobisty jest inspirujacy , zycze konsekwencji i cierpliwosci w dzialaniu, pozdrawiam .  :)[/size] [/size]

Nauczyłam się cierpliwości, nie tak w 100% bo nadal uczę się, nadal buduję i rozwijam skrzydła. Ale mój dawny totalny brak cierpliwosci gubił mnie. Dziś patrzę na życie inaczej, Nerwy to marnowwnie swojej pozytywnej energi, a przecież lepiej te energię spożytkować budując siebie.
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej." Paulo Coelho

#65 Przypadek

Przypadek

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 106 postów

Napisano 03 stycznia 2026 - 08:19

Cierpliwosci nigdy za wiele , jest ona kompatybilna z lagodnoscia , kto nie przestaje sie uczyc jest mlody mimo podeszlego wieku . Mam na mysli zbalansowane proporcje , tak aby zyc bez wyrzutow sumienia . Tracanie czasui energii na glupoty to prawdziwe marnotrawstwo lepiej zyc i byc na biezaco kontrolujac zyski i straty. Z tego co wiem to w polszy i nie tylko tam wybudowano wiele pomnikow glupocie , budzace usmiech ludzi do dzis .  :D  :unsure: 

#66 hawwa

hawwa

• Bywalec
  • 6 525 postów

Napisano 03 stycznia 2026 - 11:34

@Przypadek ja tam czuje się nastolatką :D co z tego, że po 40tce ale nadal nastolatką. Ja się nie starzeję tylko moje dorosłe dzieci xD

#67 Przypadek

Przypadek

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 106 postów

Napisano 06 stycznia 2026 - 08:28

Super hawwa wiesz co czujesz , czuc sie nastolatkiem po 40tce to znaczy uwolnic jak najwiecej dopaminy i serotoniny w zdrowym ciele zdrowy duch . Czas przemijania tez moze byc zabawny .  :)