Co chciałbym w sobie zmienić...
Gość_nicram1985_*
Napisano 27 luty 2019 - 11:09
Gość_BlankSpace_*
Napisano 27 luty 2019 - 11:17
Mi świetnie wychodzi udawanie, że się nie przejmuję. Natomiast chciałabym sobie zracjonalizować pewne rzeczy, przetłumaczyć jakkolwiek swojemu sercu, że jestem warta nieco więcej.
Napisano 27 luty 2019 - 13:06
Mnóstwo rzeczy, ogólnie całość. Z cech fizycznych chciałbym być lepiej zbudowany, mieć mniejszy brzuch. Teoretycznie już z XL do M slim fit spadłem, ale chciałbym mieć lekki kaloryfer albo chociaż płaski brzuch. A tak, to nie chciałbym być tak bardzo nie śmiały, chciałbym być bardziej otwarty na ludzi, potrafić łatwiej nawiązywać nowe znajomości, nie przejmować się wszystkim dookoła, nie brać tak wszystkiego do siebie, potrafić się cieszyć z tego co mam, być radośniejszą i ogólnie bardziej pozytywną osobą z większym poczuciem własnej wartości. Chciałbym stać się lepszym człowiekiem, a nie być ciągle czymś takim, jak jestem obecnie. I chciałbym nie mieć wahań nastrojów, tak dużych dołów, ciągłych myśli samobójczych i chciałbym się pozbyć tego wiecznie mi towarzyszącego uczucia wewnętrznej pustki.
Użytkownik Sidu93 edytował ten post 27 luty 2019 - 13:07
Napisano 27 luty 2019 - 13:13
- Willow47 i Ola1354 lubią to
Napisano 27 luty 2019 - 13:14
Mnóstwo rzeczy, ogólnie całość. Z cech fizycznych chciałbym być lepiej zbudowany, mieć mniejszy brzuch. Teoretycznie już z XL do M slim fit spadłem, ale chciałbym mieć lekki kaloryfer albo chociaż płaski brzuch. A tak, to nie chciałbym być tak bardzo nie śmiały, chciałbym być bardziej otwarty na ludzi, potrafić łatwiej nawiązywać nowe znajomości, nie przejmować się wszystkim dookoła, nie brać tak wszystkiego do siebie, potrafić się cieszyć z tego co mam, być radośniejszą i ogólnie bardziej pozytywną osobą z większym poczuciem własnej wartości. Chciałbym stać się lepszym człowiekiem, a nie być ciągle czymś takim, jak jestem obecnie. I chciałbym nie mieć wahań nastrojów, tak dużych dołów, ciągłych myśli samobójczych i chciałbym się pozbyć tego wiecznie mi towarzyszącego uczucia wewnętrznej pustki.
Znam Cię tylko z forum, nie rozmawiałam na żywo, nie widziałam jak wyglądasz ale rozmiar M slim fit to chyba super?
Na forum odbieram Cię jako miłego, życzliwego wrażliwca. Jesteś kulturalny i masz ciekawe podejście do życia. Szanujesz wartości rodzinne. Nie masz natury kłótliwca, nie czepiasz się ludzi. Fajny facet
- Ola1354 lubi to
.gif)
Odwaga to panowanie nad strachem a nie jego brak
Gość_SmacznyKeksik_*
Napisano 27 luty 2019 - 13:30
Gość_nicram1985_*
Napisano 27 luty 2019 - 14:15
Widziałem Twoją sylwetkę Mateusz i uwierz, że wszystko z nią ok. Chciałbym taką mieć.

Napisano 27 luty 2019 - 16:46
Willow i nicram, dziękuję za miłe słowa. M slim fit to całkiem dobrze, ale jak zdejmę koszulę, to już nie jest tak dobrze
I jeżeli chodzi o to co chciałbym w sobie zmienić, to chciałbym przestać zawodzić bliskie mi osoby
Gość_Liana_*
Napisano 27 luty 2019 - 18:59
Chciałabym pewna siebie, zdecydowana, przebojowa i nie nudna...
- szmaragd i Willow47 lubią to
Napisano 27 luty 2019 - 20:04
A ja chciałabym być bardziej zdecydowana
Napisano 27 luty 2019 - 22:02
Zaczac cieszyc sie z malych rzeczy... Doceniac drobnostki, czasem zyc chwila, mniej analizowac wiecej zyc.
- Willow47 lubi to
#BedzieGorzej. #NobodyCanSaveMe
Napisano 27 luty 2019 - 23:35
chciałbym być bardziej odważny, pewny siebie, radosny uśmiechnięty, bo codziennie chodzę smutny i widać po mnie, że nie jest ze mną ok. Chciałbym podejmować nowe wyzwania i mniej się bać. Ten strach totalnie plącze mi wszystko.
- Ola1354 lubi to
Gość_relic_*
Napisano 28 luty 2019 - 06:06

Gość_Liana_*
Napisano 28 luty 2019 - 06:26
@12742 ty zawsze wiesz co napisać aby podnieść na duchu człowieka
Gość_relic_*
Napisano 28 luty 2019 - 07:48
Gość_SmacznyKeksik_*
Napisano 28 luty 2019 - 10:24

Gość_relic_*
Napisano 28 luty 2019 - 10:33

Większość bolączek ludzi tutaj znam od wewnątrz, doprowadziłem swoje życie i psychikę do ładu, stąd może łatwiej mi zrozumieć pewne rzeczy i spojrzeć na nie oczami zaburzonych.
Napisano 28 luty 2019 - 12:24
Ja bym chciała być mniej wrażliwa, bardziej asertywna i mniej nerwowa.
Gość_relic_*
Napisano 28 luty 2019 - 12:28
- Daniela2018 lubi to
Napisano 28 luty 2019 - 12:58
O o o o, ja też!
Gdzie to można załatwić, kupić?
- Willow47 lubi to