Proponuję zmienić nazwę tematu na "Postanowienia 2021" lub po prostu "Postanowienia noworoczne" aby co roku nie zmieniać
Kolejny rok to kolejne podsumowanie i kolejne postanowienia u mnie:
Podsumowanie postanowień z 2019:
1. Nie zabić się. - Jak widać, udało się xd
2. Zaleźć inne rozwiązanie na problemy niż samookaleczanie się. - Nie znalazłem, po prostu już tego nie robię.
3. Zrobić prawo jazdy kat. A oraz kupić szybszy motocykl. - Nie wyszło.
4. Zrzucić trochę brzucha, przybrać masę mięśniową. - Masa mięśniowa przybrana, ale brzuch pozostał ;<
5. Zacząć więcej przebywać z ludźmi. - Udało się,
6. Zrobić certyfikat z Javy. - Nie wyszło
7. Ogarnąć się psychicznie. - Chyba nigdy nie wyjdzie.
8. Wynająć mieszkanie. - Udało się.
Podsumowanie postanowień na 2020:
1. Nie zabić się. - Udało się xd
2. Zrobić prawo jazdy kat A i kupić szybszy motocykl. - przełożone na 2022 xD
3. Zrzucić trochę zbędnych kilogramów. - tja, względem zeszłego roku to chyba +15kg mi przybyło xD Pandemia, więc praca zdalna i brak ruchu przez zamknięte siłownie oraz druga praca i efekt jest jaki jest.
4. Zrobić certyfikat z Javy. - przełożone na czas bliżej nieokreślony, z powodu pandemii na razie firma nie sponsoruje nam takich rzeczy xd
5. Nauczyć się reacta. - przełożone na czas bliżej nieokreślony, brak czasu z powodu drugiej pracy 
6. Nauczyć się androida. - przełożone na nigdy xD Uznałem to za zbędne.
7. Ogarnąć się psychicznie. - hehe
8. Odłożyć minimum 20k. - udało się odłożyć 40k + trochę pożyczyłem rodzinie i innym osobom i jak mi oddadzą to nawet 45 będzie. To najlepiej mi wyszło z moich postanowień 
9. Usunąć z mojego życia pannę A. - a nie, jednak to najlepiej mi wyszło xD Już mam ją całkowicie gdzieś, jedynie żal mi siebie jak pomyślę jaki ja głupi byłem i gdzie miałem oczy oraz rozum i własną godność 
Postanowienia na 2021:
1. Skupić się na relacjach damsko-męskich 
2. Kupić dom, ewentualnie pół bliźniaka.
3. Zmienić samochód.
4. Postarać się ogarnąć równowagę między życiem prywatnym, a zawodowym.
5. Kupić PS5.
6. Zgubić zbędne kilogramy, po otwarciu siłowni dalej kontynuować treningi, aby na koniec roku chociaż 80kg wyciskać, bo pewnie po tej przerwie cały progres poszedł się czesać ;/
7. Spróbować jednak znaleźć czas na naukę reacta, ale to jeżeli druga praca zakończy się wcześniej, a nie będzie jednak do końca roku 2021.
8. Ogarnąć się psychicznie.
To tyle u mnie, za rok zobaczymy co się udało, a co nie xD
Użytkownik Sidu93 edytował ten post 03 styczeń 2021 - 13:05