Wiek niema znaczenia
Kilometry rowniez😊
Jesli ktos cos to prosze sie odzywac😊
Napisano 23 grudnia 2018 - 11:55
Napisano 23 grudnia 2018 - 11:59
bardzo chętnie pomogę moze byc tutaj, albo gg.. jak wolisz, ja jestem w takiej samej sytuacji
Coś prowadzi mnie za rękę, może Pan, może szatan, sam już nie wiem co to jest
Napisano 23 grudnia 2018 - 20:35
Czesc.
Ja raczej sie na to nie pisze bo obecnie przesiaduje w Holandii - co za tym idzie samotnosc to moje drugie imie.
Przez ostatni rok potracilem wiekszosc kontaktow. Nie... To nie tak, ze stracilem to przez wyjazd. Po prostu roznica zdania, takie niedopasowanie mojej osoby to reszty.
A teraz? Jestem tak leniwy i brak mi ochoty, zeby z kims porozmawiac, popisac. Probowalem tyle razy z XXX osobami rozmawiac o roznych rzeczach i sie nie da, zwyczajnie zrezygnowalem z pomocy czy checi rozmowy o problemach (jak ja to nazywam "nadziemnych"). Jesli mam dostawac wiadomosci typu : Siema, co tam? ...
Ja sie rozpisuje, opowiadam, narzekam, chwale etc a dostaje odpowiedzi AHA. Eee nie wazne
Btw. Jakos samotnosc strasznie mi doskwiera, chcialbym wyjsc z kims zwyczajnie na kawe czy wyjsc na spacer i pogadac sobie o wszystkim i o niczym. Tylko jak, z kim, gdzie, kiedy... Ogolnie mniej zyje, wiecej rozkminiam to co powinienem robic... Nie wiem jak to rozwiazac, pogubiony, zagubiony, brak celu, sensu. Grom wie za co sie chwycic.
Pozdrawiaaaaaaaaaam i zycze, zebys kogos znalazla do popisania czy wyjscia ! :] #Skad jestes tak z ciekawosci ?
Napisano 23 grudnia 2018 - 21:26
Napisano 23 grudnia 2018 - 22:06
Okejka : ) Z Twoich stron jest tu dosc sporo osob ;o Na pewno wiecej niz z Warmii ;x Tzn bynajmniej na tym forum bo ludkow takich jak My to pewnie mnostwo wszedzie tyle, ze nikt Ci o tym nie powie, przykre. Zblizaja sie swieta i az tak samotnosc odczuwana? :l
Gaviora jeslem z woj lubelskiego miejscowosc radzyn podlaski
Napisano 23 grudnia 2018 - 22:07
Okejka : ) Z Twoich stron jest tu dosc sporo osob ;o Na pewno wiecej niz z Warmii ;x Tzn bynajmniej na tym forum bo ludkow takich jak My to pewnie mnostwo wszejdzie tyle, ze nikt Ci o tym nie powie, przykre. Zblizaja sie swieta i az tak samotnosc odczuwana? :l
Napisano 23 grudnia 2018 - 22:19
Skąd z Warmii?
Okolice Olsztyna, na daną chwile poleci ~~3~~ rok w Holandii ;x
Ty pomorze, dolkadniej cos? Warmia- Mazury gdzies bywales?
Użytkownik Graviora edytował ten post 23 grudnia 2018 - 22:20
Napisano 23 grudnia 2018 - 22:22
Napisano 24 grudnia 2018 - 13:44
Też jestem samotny, kiedyś tak nie było... Może powinienem zacząć się przyzwyczajać. Ale Ty walcz, szkoda życia na samotność.
Napisano 24 grudnia 2018 - 13:47
Masz z kim spędzić Święta? To bardzo ważne.
Napisano 24 grudnia 2018 - 19:49
Napisano 24 grudnia 2018 - 20:00
Bedzie gorzej.
Yep, najlepsze w tym wszystkim jest to, ze otaczaja Nas jacys ludzie a My tego nie czujemy.
Ja znowu wole spedzac czas sam niz spedzac go z nieodpowiednimi ludzmi przy ktorych czuje sie jeszcze gorzej ;x
Eeh, samotnosc nawet dzis, tragedia :]
Powodzenia ^^
Napisano 29 grudnia 2018 - 14:32
Napisano 29 grudnia 2018 - 16:31
Też jestem samotny, kiedyś tak nie było... Może powinienem zacząć się przyzwyczajać. Ale Ty walcz, szkoda życia na samotność.
Ponawiam post... Dlalej jestem sama i niekocjana przez wszystkich
O popatrz tutaj kolega napisal, ze rowniez jest samotny. Probowalas odezwac sie do kogos pierwsza? Trzeba tez zwrocic uwage czy tylko o tym mowimy i czekamy na cud czy dzialamy cos w kierunku, zeby nie byc samotnym Szczerze to wydaje mi sie, ze na forum ciezko bedzie \powiazac sie z kims w mega dobra relacje. Chyba, ze...
Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze jest to wykonalne i kilka kontaktow stad zostaly po dzis dzien - lepsze, gorsze ale warte siebie! <3 (Gorzej, ze brakuje czasu, pieniedzy i dziela kilometry)
Jesli juz probujesz tutaj to najwyrazniej w "zyciu" ciezko u Ciebie z takimi relacjami albo zwyczajnie takich nie chcesz. Sprobuj wejsc tu na czast, sprobuj opisac siebie w jakims temacie, na pewno znajdziesz z kims więź ;o Powodzenia, czekam i obserwuje
Jak rozumiesz slowo samotna? Masz z kims spedzac czas? wychodzisz z kims? Czujesz sie samotna nawet gdy otaczaja Cie inni ludzie? Masz przyjaciolke, przyjaciela?
Kiedy wedlug ciebie nie czulabys samotnosci? Wtedy gdy bedziesz sie z kims dogadywac, rozmawiac, spedzac czas? Czy bardziej mowisz o relacji damsko meskiej i czyms bardziej powazniejszym? Tak aby z ciekawosci pytam bo sam mam z tym lekki problem i osiagnac : BRAK SAMOTNOSCI - jest na prawde trudna, bynajmniej dla mnie.
Brakuje mi ludzi, chce z nimi spedzac czas - z tymi odpowiednimi. Nie potrafie czasem docenic zwyklej znajomosci, a czasem zwyczajnie chce byc sam narzekajac ze jestem sam, what the fuck.
Milego. #bedziegorzej
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Jestem zerem |
Swobodnie, rozmownie | j0hny21 |
|
|
|
Jestem w potrzasku |
Inne zaburzenia: borderline, schizofrenia, nerwice | Robot |
|
|