Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

Jak i gdzie kogoś poznać?

samotność rozwój relacje

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
118 odpowiedzi w tym temacie

#101 VvvV

VvvV

Bywalec

• Bywalec
  • 949 postów
  • Imię:P.

Napisano 29 listopada 2025 - 10:46

Są tego typu grupy na FB, ale tam niestety też liczy się głównie wygląd.

Próbując myśleć jak kobieta, to widziałbym to, że na takiej grupie to i tak jeśli znajdzie faceta to będzie on zaburzony. W taki czy inny sposób. To zawsze lepiej że skoro w tym aspekcie nie ma wyboru zdrowego, to niech przynajmniej będzie przystojny. Część panów się tutaj zgodzi,co do pań to pewnie żadna nie przyzna racji, ale tak to bym widział. Oczywista nie upieram się przy tym, to tylko dywagacje

"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"

#102 NoHope

NoHope

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 164 postów
  • Imię:Kamil

Napisano 17 maja 2026 - 21:44

Próbując myśleć jak kobieta, to widziałbym to, że na takiej grupie to i tak jeśli znajdzie faceta to będzie on zaburzony. W taki czy inny sposób. To zawsze lepiej że skoro w tym aspekcie nie ma wyboru zdrowego, to niech przynajmniej będzie przystojny. Część panów się tutaj zgodzi,co do pań to pewnie żadna nie przyzna racji, ale tak to bym widział. Oczywista nie upieram się przy tym, to tylko dywagacje

Ciężko się do tego odnieść, niestety nikt na tego typu grupach nie podjął się rozmowy ze mną, więc nie potwierdzę, ani nie zaprzeczę.

Osobiście nie mam już nawet FB, bo wkurzało mnie, jak ludzie bez problemu nawiązywali tam znajomości, a mi się nie udało.

Użytkownik NoHope edytował ten post 17 maja 2026 - 21:57

#103 VvvV

VvvV

Bywalec

• Bywalec
  • 949 postów

Napisano 18 maja 2026 - 05:47

Ciężko się do tego odnieść, niestety nikt na tego typu grupach nie podjął się rozmowy ze mną, więc nie potwierdzę, ani nie zaprzeczę.

Osobiście nie mam już nawet FB, bo wkurzało mnie, jak ludzie bez problemu nawiązywali tam znajomości, a mi się nie udało.

Nie chciałbym dobijać kogokolwiek , tego typu wypowiedziami ALE straciłem złudzenia co do relacji d-m dawnoooo temu. Kto nie ma urody, bajery, osobowości, zasobów i pozycji ten przegrał. Kto ma przynajmniej jeden z tych aspektów - może coś próbować albo się łudzić...

• Tawak lubi to

"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"

#104 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 3 278 postów
  • Imię:Anon

Napisano 18 maja 2026 - 16:39

Nie chciałbym dobijać kogokolwiek , tego typu wypowiedziami ALE straciłem złudzenia co do relacji d-m dawnoooo temu. Kto nie ma urody, bajery, osobowości, zasobów i pozycji ten przegrał. Kto ma przynajmniej jeden z tych aspektów - może coś próbować albo się łudzić...

Tak, życie zw złudzeniu albo w kłamstwie jest bardziej wygodne niż zderzenie się z prawdą, że jest się do niczego.

#105 VvvV

VvvV

Bywalec

• Bywalec
  • 949 postów

Napisano 18 maja 2026 - 17:36

Tak, życie zw złudzeniu albo w kłamstwie jest bardziej wygodne niż zderzenie się z prawdą, że jest się do niczego.

Żeby kłamać to trzeba się postarać, mieć dobrą pamięć itd itp ale jak wychodzi to jest to łatwe niż bycie sobą, szczególnie gdy się jest przegrywem. 

• Tawak lubi to

#106 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 3 278 postów

Napisano 18 maja 2026 - 19:03

Żeby kłamać to trzeba się postarać, mieć dobrą pamięć itd itp ale jak wychodzi to jest to łatwe niż bycie sobą, szczególnie gdy się jest przegrywem. 

Życie w incelskiej iluzji co do kobiet może być nawet bardziej wesołe niż zakłamanie (podryw).

Użytkownik Tawak edytował ten post 18 maja 2026 - 19:05

#107 Orezefil

Orezefil

Nowy uczestnik

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 23 maja 2026 - 17:17

Gadu gadu, a pomysłów na poznawanie brak xD Dzisiaj zrobiłem sobie spacer bo swoich terenach zalesionych, fajnie jest pochodzić swoim szybkim marszem napawając się słoneczną pogodą, ale mijając ludzi z tyłu głowy kołacze się że to jednak lipa łazić samemu bez osoby towarzyszującej z którą dobrze się rozmawia. Finalnie nie czuję mięty by powtórzyć to w najbliższym czasie.

#108 smutna wiedźma

smutna wiedźma

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 65 postów
  • Imię:Edyta

Napisano 26 maja 2026 - 09:00

A mi w ogóle takiej osoby nie brakuje, to dziwne? Może dlatego, że już taką osobę w życiu miałam, i nie sądzę bym mogła spotkać drugi raz. 

Straszna jest wiedza, która nie przynosi korzyści mędrcowi

#109 hawwa

hawwa

jestem jaka jestem :O)

• Bywalec
  • 6 527 postów

Napisano 26 maja 2026 - 11:53

Samotnym kobietom też ciężko kogoś znaleźć. Moją znajomą na takich grupach często zaczepiają żonaci i wysyłają jej zdjęcia pindoli... Więc nie tylko panowie mają problem...

Często kobiety też czekają na inicjatywę panów pierwszego nawiązania kontaktu...

Nie ma brzydkich kobiet i mężczyzn tylko są zaniedbani...

"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej." Paulo Coelho

#110 VvvV

VvvV

Bywalec

• Bywalec
  • 949 postów

Napisano 26 maja 2026 - 17:14

Samotnym kobietom też ciężko kogoś znaleźć. Moją znajomą na takich grupach często zaczepiają żonaci i wysyłają jej zdjęcia pindoli... Więc nie tylko panowie mają problem...

Często kobiety też czekają na inicjatywę panów pierwszego nawiązania kontaktu...

Nie ma brzydkich kobiet i mężczyzn tylko są zaniedbani...

Sa nieatrakcyjni ludzie i ewentualnie zaniedbani. Starych kawalerów jest więcej niż starych panien. Prawiczków 25+ wiecej jak dziewic itd itp Każdy wywieszą swoją "flagę" i jej oddaje "hołd". Dlatego ja patrzę jako facet i dla mnie jest to jasne. Facet ma zrobić pierwszy krok. Łatwo powiedzieć, gdy jest przebojowy , jak wy to mówicie "ciacho". Zaś jak jest zaburzony i często nieśmiały to tego nie zrobi. Kobieta może być nieśmiała, często jes to postrzegane jako....urocze

Użytkownik VvvV edytował ten post 26 maja 2026 - 17:45

• Tawak i sebastian86 lubią to

#111 sebastian86

sebastian86

Bywalec

• Bywalec
  • 846 postów
  • Imię:Sebek

Napisano 28 maja 2026 - 16:11

mnie juz od dawna nikt nie odpisuje na wiadomosc na portalach. moze za wysoko mierzę...

Użytkownik sebastian86 edytował ten post 28 maja 2026 - 16:12

#112 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 3 278 postów

Napisano 29 maja 2026 - 15:18

Jestem starym nieudacznikiem i nikt nie chce rozmawiać takich maksymalnych przegrywów jak ja.
Dziękuję jednak wszystkim, którzy wyciągnęli na forum rękę ku mnie.

#113 Mary Jane

Mary Jane

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 254 postów
  • Imię:Maria.

Napisano 29 maja 2026 - 16:26

Tawaczku, nie da się Ciebie nie lubić.

#114 Tawak

Tawak

blackpill

• Bywalec
  • 3 278 postów

Napisano 29 maja 2026 - 18:16

Tawaczku, nie da się Ciebie nie lubić.

Nie ma potrzeby, aby mnie lubić. Niosę przegrywom blackpill.

#115 smutna wiedźma

smutna wiedźma

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 65 postów

Napisano 01 czerwca 2026 - 08:13

mnie juz od dawna nikt nie odpisuje na wiadomosc na portalach. moze za wysoko mierzę...

A ze mną, jeżeli już gdzieś się zaloguję, rozmawiają dopóki zdjęcia nie zobaczą :D

#116 adresik

adresik

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 244 postów

Napisano 01 czerwca 2026 - 08:28

A ze mną, jeżeli już gdzieś się zaloguję, rozmawiają dopóki zdjęcia nie zobaczą :D

Dobra, dobra, tak jakbyś źle wyglądała 

#117 smutna wiedźma

smutna wiedźma

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 65 postów

Napisano 01 czerwca 2026 - 08:34

Dobra, dobra, tak jakbyś źle wyglądała 

Ale naprawdę tak jest :) Ale dziękuję za dobre słowo :)

Użytkownik smutna wiedźma edytował ten post 01 czerwca 2026 - 08:35

#118 VvvV

VvvV

Bywalec

• Bywalec
  • 949 postów

Napisano 01 czerwca 2026 - 09:47

Ja poznawałem parę kobit przez neta. Ktoś by powiedzial że nie jest ze mną aż tak źle, ale to nie do końca był ten typ i target a druga sprawa, zawsze odpowiadam, że "trafiło się ślepej kurze ziarno" + ponoć dobrze wychodze na fotkach. Już na szczęście jestem na to za stary  :lol:  

#119 sebastian86

sebastian86

Bywalec

• Bywalec
  • 846 postów
  • Imię:Sebek

Napisano 01 czerwca 2026 - 15:05

to gdzie Ty sie logujesz?