Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

Jak i gdzie kogoś poznać?

samotność rozwój relacje

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
118 odpowiedzi w tym temacie

#81 Czarodziej

Czarodziej

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 111 postów

Napisano 23 września 2018 - 15:23

Ja pozdrawiam z Krakowa.  ;)

#82 wykończony

wykończony

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 183 postów

Napisano 23 września 2018 - 19:07

Nie wiem o co chodzi ale pozdrawiam ze Śląska :P

#83 Gość_Walczicierp_*

Gość_Walczicierp_*
  • Gość

Napisano 23 września 2018 - 19:09

Śląsk widzę z dużą reprezentacją , też pozdrawiam  

#84 jamien

jamien

Nowy uczestnik

• Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 10 lutego 2025 - 11:41

Aktualnie staram się kogoś poznać ale jest trudno. Zwykle kończy się na jednym czy dwóch spotkaniach kiedy dziewczyna proponuje bycie znajomymi. Chce ze mną pisać, sama zagaduje ale nie chce niczego poważnego. Nie jestem brzydki, nie gadam głupot. Co może być problemem?
A i jeszcze drugie pytanie.Czy ktoś może stosował feromony? Myślicie, że coś takiego ma działanie?

#85 Mary Jane

Mary Jane

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 255 postów
  • Imię:Maria.

Napisano 10 lutego 2025 - 12:10

Mój boyfriend jest z Facebooka:). Zaczęło się od kilku komentarzy pod postem i dziś nasze majtki pióra się razem w pralce.

#86 EsimAysin

EsimAysin

Bywalec

• Bywalec
  • 514 postów
  • Imię:Ayşin

Napisano 10 lutego 2025 - 13:08

Można wszędzie, ale jeśli o wirtualny świat chodzi, to najwięcej ciekawych osób poznałam na czacie onet od tego wszystko się zaczęło i szkoda, że już nie istnieje, na forum fobicy, introwertyzm i oczywiście depresja. To forum już całkiem zmieniło moje życie, pozytywnie. Lepsze niż jakiekolwiek fora magiczne, szczerze pisząc, choć i są w sieci ciekawe.

#87 Barti22

Barti22

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 108 postów

Napisano 10 lutego 2025 - 18:41

Kiedyś aktywnie szukałem. Potem zadałem sobie pytanie, czy jestem warty poznawania, i przestałem. Świat się przeciwko tej decyzji nie zbuntował.

#88 Anters

Anters

Nowy uczestnik

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 11 lutego 2025 - 10:23

Zawsze trzeba liczyć się z odrzuceniem. Może po prostu nie podpasowaleś dziewczynie. Widziała w Tobie znajomego ale nie chłopaka. Jeśli jednak od razu powiedziała Ci,że nic z tego nie bedzie to nie nastawiaj się że się w Tobie zakocha. Pierwsze wrażenie jest ważne. Musi byc ta iskra.Co do feromonów to mam Uśmiech Ale nadal nie wiem czy to placebo czy rzeczywiscie działają. Warto jest spróbwać, mam jeden zapach, za który zebrałam wiele komplementów nie tylko od płci przeciwnej. Plusem jest również to, że zwiekszają pewność siebie.

#89 Barti22

Barti22

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 108 postów

Napisano 11 lutego 2025 - 14:58

Wincyj botów od pseudoreklam pseudospecyfików, forum wytrzyma...

#90 jamien

jamien

Nowy uczestnik

• Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 12 lutego 2025 - 13:02

Pewny siebie nie jestem i w sumie tutaj by mi się przydał jakiś kop w tyłek Jakich konkretnie używałaś?

#91 VvvV

VvvV

Bywalec

• Bywalec
  • 950 postów
  • Imię:P.

Napisano 14 lutego 2025 - 07:04

Mój boyfriend jest z Facebooka:). Zaczęło się od kilku komentarzy pod postem i dziś nasze majtki pióra się razem w pralce.

Z jednej strony zazdro. Z drugiej nie bardzo XD. Ja pewnie w analogicznej sytuacji jakąś feministkę dorwałbym, ale to musiałbym być dobry w te "klocki" , żeby chciała się ze mną zadawać XD  

"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"

#92 Anters

Anters

Nowy uczestnik

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 14 lutego 2025 - 10:41

Wiesz, czasami po prostu jest to kwestia niedopasowania. Albo po prostu ja nieco przerastała sytuacja, w której wyczuła, że Tobie za bardzo zależy na znalezieniu partnerki. Część dziewczyn potrzebuje stopniowego rozwoju znajomości, często zaczynając od kolezenstwa.Czy miłość istnieje ... pytanie bardziej natury filozoficznej.. .. gdzieś przeczytałam, że jest to proces chemiczny, który objawami przypomina silne zachorowanie na grypę z wysoką gorączką. Wybieramy partnera na zasadzie uwarunkowania genetycznego, czystego instynktu na który świadomie nie mamy wpływu. Pytanie brzmi: gdzie tu romantyzm. Gdzie te słynne motylki. Używałam i w sumie nadal używam Love Desire, skusiły mnie opinie na ich temat tak wieć postanowiłam przetestować i faktycznie pomagaja w kontaktach międzyludzkich.

#93 VvvV

VvvV

Bywalec

• Bywalec
  • 950 postów
  • Imię:P.

Napisano 14 lutego 2025 - 13:16

Wiesz, czasami po prostu jest to kwestia niedopasowania. Albo po prostu ja nieco przerastała sytuacja, w której wyczuła, że Tobie za bardzo zależy na znalezieniu partnerki. Część dziewczyn potrzebuje stopniowego rozwoju znajomości, często zaczynając od kolezenstwa.Czy miłość istnieje ... pytanie bardziej natury filozoficznej.. .. gdzieś przeczytałam, że jest to proces chemiczny, który objawami przypomina silne zachorowanie na grypę z wysoką gorączką. Wybieramy partnera na zasadzie uwarunkowania genetycznego, czystego instynktu na który świadomie nie mamy wpływu. Pytanie brzmi: gdzie tu romantyzm. Gdzie te słynne motylki. Używałam i w sumie nadal używam Love Desire, skusiły mnie opinie na ich temat tak wieć postanowiłam przetestować i faktycznie pomagaja w kontaktach międzyludzkich.

Fenyloetyloamina - to jest ra wasza miłość, to jest ta chemia. Reszta to tylko kwestie społeczne,kulturowe i cywilizacyjne. 

Użytkownik VvvV edytował ten post 17 lutego 2025 - 08:20

• Tawak lubi to

"Nie wierzę w miłość ani w to że można być szczęśliwym. Gdybym kiedyś uwierzył to musiałbym się powiesić"

#94 Orezefil

Orezefil

Nowy uczestnik

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 16 lutego 2025 - 23:00

Przydałyby się jakieś linki gdzie poznać kogoś do pogadania lub popisania nawet w formie listów w necie.

#95 Barti22

Barti22

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 108 postów

Napisano 18 lutego 2025 - 19:49

"kogoś"

Spotkałem trochę Kogosiów na swojej drodze życia. Okoliczności posadziły nas w tej samej poczekalni. No i czekaliśmy, wspólnie, lecz każdy na inny samolot.

• Magd@ lubi to

#96 Magd@

Magd@

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 358 postów
  • Imię:Magdalena

Napisano 18 lutego 2025 - 21:46

"kogoś"

Spotkałem trochę Kogosiów na swojej drodze życia. Okoliczności posadziły nas w tej samej poczekalni. No i czekaliśmy, wspólnie, lecz każdy na inny samolot.

Ależ zgrabnie opisana rzeczywistość - jak podejrzewam - większości, a przynajmniej sporej części kontaktów międzyludzkich na tym padole :)

#97 NoHope

NoHope

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 178 postów
  • Imię:Kamil

Napisano 22 listopada 2025 - 19:56

No też jestem ciekaw gdzie można kogoś poznać. Przez całą szkołę nie miałem ani jednej koleżanki, ani kolegi, ze względu na wygląd. Na studniówce szkoła postawiła warunek - idziesz z osobą towarzyszącą, albo wcale. Oczywiście nie byłem w stanie nikogo znaleźć, więc nie poszedłem. Nigdy nie byłem też w sytuacji, żeby odbyć stosunek seksualny za darmo, gdybym nie skorzystał z usług pań lekkich obyczajów, umarłbym jako prawiczek. To było 13 lat temu i od tamtego czasu nic. Portale randkowe - porażka. Kilka lat i zero dopasowań. Przynajmniej do czasu, kiedy nie wrzuciłem zdjęcia przystojniaka z AI. Jeszcze z opisem że konto jest fejkowe zdjęcie z AI i po prostu sprawdzam jacy ludzie są puści, że dają w prawo, nie czytając opisu, jak widzą przystojniaka na zdjęciu. Wtedy oczywiście dopasowań multum. Próbowałem również na grupach tematycznych ma FB, no ale niestety...
Tu znów moje zdjęcie wszystko zawaliło.

#98 Magd@

Magd@

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 358 postów
  • Imię:Magdalena

Napisano 24 listopada 2025 - 09:49

Mnie się wydaje, że młodym będzie coraz rrudniej kogoś poznać, ponieważ cywilizacja jest anty - ludzka, to bardzo szerokie zjawisko, ludzie są przystosowani do niedużych grup łowiecko - zbierackich, w których żyli setki tysięcy lat, podczas gdy cywilizacja liczy sobie ledwie z 10 tys. A jej obecna postindustrialna postać, która jest najbardziej oddalona od naszych naturalnych predyspozycji społecznych, ma ledwie kilkadziesiąt lat
  • Willow47 lubi to

#99 sebastian86

sebastian86

Bywalec

• Bywalec
  • 846 postów
  • Imię:Sebek

Napisano 24 listopada 2025 - 14:14

Mogłby powstać specjalny portal randkowy dla osób zaburzonych.

#100 NoHope

NoHope

Średniozaawansowany

• Bywalec
  • 178 postów
  • Imię:Kamil

Napisano 24 listopada 2025 - 22:25

Mogłby powstać specjalny portal randkowy dla osób zaburzonych.

Są tego typu grupy na FB, ale tam niestety też liczy się głównie wygląd.