Czy ktoś może polecić dobrego psychoterapeutę/psychologia w Lublinie, najlepiej z NFZ? Takiego, który faktycznie pomoże wyjść z dołka, a nie tylko robi sztukę dla sztuki?

Dobry psychoterapeuta, psycholog Lublin
Napisano 14 czerwiec 2018 - 19:46
Napisano 14 czerwiec 2018 - 19:53
Zdecydowalas sie na ten krok?
Napisano 14 czerwiec 2018 - 20:08
Szczerze, to zdecydowałam się na ten krok pod koniec października tamtego roku i od tej pory chodzę do osoby, która ma na tabliczce "psychoterapeuta, psycholog", ale nic mi te wizyty nie pomagają Dlatego myślę o tym, aby poszukać kogoś lepszego. Mam dość opowiadania jak mi minął tydzień, to nic nie wnosi. Nie chcę się wygadać, chcę przerobić kilka problemów, które mam i siedzą mi na psychice.
Napisano 14 czerwiec 2018 - 22:59
I bardzo dobrze zrobilas! Nie ma sensu takie krecenie sie w kolko z osoba, z ktora terapia nie idzie do przodu, czasem warto pozmieniac terapeute kilka razy zeby wlasnie odkryc czego szukamy, na czym najbardziej nam zalezy. W takim razie powodzenia!
Napisano 15 czerwiec 2018 - 11:37
Jak na NFZ, to najbardziej zaufałabym przyszpitalnej poradni przy ul. Abramowickiej 2. Ja korzystałam parę lat temu z prywatnej psychoterapii przy ul. Orlej. Mam mieszane uczucia co do niej, ale i nie byłam chyba w pełni wtedy na nią gotowa.
"Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad samym sobą".
Napisano 08 styczeń 2021 - 20:09
Popieram, ja chodziłem do Pani dr Heleny Kistelskiej-Sikory do poradni przy Abramowickiej, teraz Pani dr przeniosła się do przychodni na ul. Mickiewicza w Lublinie, tam przyjmuje właśnie na NFZ. Ja z pracy z Panią Heleną jestem naprawdę bardzo zadowolony, a muszę nadmienić że po wcześniejszym doświadczeniu z terapeutą facetem byłem bardzo sceptyczny . Namiary :
https://www.psycholog-lubelski.pl
Podejmij próbę i powodzenia .