Prośmy Św. Józefa o wstawiennictwo!
Napisano 19 marzec 2020 - 16:09
Prośmy Św. Józefa o wstawiennictwo!
Napisano 21 marzec 2020 - 20:04
Napisano 27 marzec 2020 - 03:44
proszę was o modlitwę za mnie bo czuję się bardzo źle.
Napisano 27 marzec 2020 - 18:23
Zapraszam serdecznie na codzienną modlitwę Różańcem Św. w intencjach uwolnienia nas od koronawirusa.
Start o 20:30
Wrzucam link do YT, ale można oglądać również na Fb (Teobańkologia).
Napisano 29 marzec 2020 - 00:07
Napisano 12 kwiecień 2020 - 06:52
Alleluja!
Zdrowia i nadziei dla Wszystkich!
![]()
Modlitwa za najbliższych
Dobry Ojcze, dziękuję Ci za moją rodzinę, za każdego z jej członków. Dziękuję za żonę (męża), rodziców i dzieci, rodzeństwo, wnuki i dziadków oraz za wszystkich, z którymi łączą mnie więzy krwi. Tobie zawierzam każdego z nas, Tobie oddaję naszą codzienność, zarówno tę pełną radości i optymizmu, jak i tę trudną, naznaczoną krzyżem.
Święty Jan Paweł II pouczał: "Drodzy bracia i siostry, ani na chwilę nie zapominajcie o tym, jak wielką wartością jest rodzina. Dzięki sakramentalnej obecności Chrystusa, dzięki dobrowolnie złożonej przysiędze, w której małżonkowie oddają się sobie wzajemnie, jest ona wspólnotą świętą. Jest komunią osób zjednoczonych miłością, o której św. Paweł tak pisze: "Miłość współweseli się z prawdą, wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma i nigdy nie ustaje" (por. 1 Kor 13, 6-8). Każda rodzina może zbudować taką miłość".
Za wstawiennictwem św. Jana Pawła II, papieża rodzin, proszę Cię, Boże, uświęć moją rodzinę, uświęć każdego z nas. Obudź w każdym z nas tę wielką miłość, o której pisał św. Paweł. Pomóż nam ją zbudować. Amen.
W: Modlitewnik za wstawiennictwem św. Jana Pawła II, Rafael, Kraków 2014.
Użytkownik Daniela2018 edytował ten post 12 kwiecień 2020 - 06:53
Napisano 14 maj 2020 - 19:37
Proszę was, módlcie się, Litanią loretańską, oto link:
https://www.brewiarz...loretanska.php3
Bo mamy obecnie maj i trzeba, modlić się loretańską ja obecnie co dzień odmawiam...
Od 2 tygodni w sumie.
Użytkownik Speedy95 edytował ten post 14 maj 2020 - 19:39
Napisano 22 maj 2020 - 16:58
Dziś w Kościele Katolickim wspominamy Św. Ritę, patronkę spraw trudnych, beznadziejnych.
Zachęcam do powierzenia jej swoich próśb i trosk.
Napisano 29 maj 2020 - 00:23
Napisano 09 czerwiec 2020 - 19:35
Napisano 04 październik 2020 - 01:38
Proszę o westchnienie w intencji ś.p. Incantation w drugą rocznicę śmierci......
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
![]() Muzyka która odzwierciedla stan waszego ducha![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Depresja a sztuka | Gość_atamina_* |
|
![]()
|
|
Proszę o pomoc- ankieta do pracy magisterskiej |
Depresja - pytania i rozmowy | Ada1998 |
|
![]()
|
|
Wsparcie/zrozumienie Waszych bliskich- jest, czy go nie ma ? |