Skocz do zawartości

Zdjęcie

Grupa wsparcia Poznań

grupa Poznań spotkania real

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
452 odpowiedzi w tym temacie

#41 Gość_nigdy_*

Gość_nigdy_*
  • Gość

Napisano 17 czerwca 2012 - 11:12

Dzięki z link, nigdy:) Ja jestem naładowana pozytywną energią, nieustannie niemal mysle o wczorajszym. Było super, chociaz oczekiwanie nie zostały sprecyzowane. Bardzo Wam dziękuję!!!

Proszę bardzo - dzwoń i daj znać, co powiedzieli, ok?

Oczekiwania zostały sprecyzowane, jedziemy nad morze/jezioro :D

#42 enola

enola

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 75 postów

Napisano 17 czerwca 2012 - 21:39

Wyjazd z Wami gdzieś tam w cholere jasną- marzenie. Piątkowe spotkanie podziałalo na mnie zbyt krótko. Znowu jest źle. Tak ogólnie jest do dupy, piszę to z pełna świadomością, mimo mioch sukcesów naukowych (ostatnie zaliczenie w budzie mam za sobą)
Pozdrawiam serdecznie i życzę duzo optymizmu
  • anche lubi to

#43 jasmin85

jasmin85

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 148 postów

Napisano 17 czerwca 2012 - 22:42

Wyjazd z Wami gdzieś tam w cholere jasną- marzenie. Piątkowe spotkanie podziałalo na mnie zbyt krótko. Znowu jest źle. Tak ogólnie jest do dupy, piszę to z pełna świadomością, mimo mioch sukcesów naukowych (ostatnie zaliczenie w budzie mam za sobą)
Pozdrawiam serdecznie i życzę duzo optymizmu

Musi ten wyjazd dojść do skutku, tylko najpierw musimy się jeszcze spotkać ;) ja też się do dupy czuje, w sumie mam wrażenie, że jak czegoś nie zmienię to do końca będzie już tak do dupy, a z drugiej strony nie mam aż tyle odwagi. Ehhhh........ Gratuluje Celinderek zdania zaliczenia, zawsze coś do przodu i masz przynajmiej teraz trochę więcej czasu ...
Buziaki pappapa

#44 Czarnoniebieska27

Czarnoniebieska27

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 60 postów

Napisano 18 czerwca 2012 - 09:27

Ech Kochane Dziewczyny, ze mną bardzo bardzo źle :( Spotkanie z Wami było cudowne, ale niedługo potem już się posypałam zupełnie :( Nie wiem już, co robić ze sobą i co ze mną będzie. Musimy się spotkac znowu...

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie

#45 Gość_nigdy_*

Gość_nigdy_*
  • Gość

Napisano 18 czerwca 2012 - 15:13

Ech Kochane Dziewczyny, ze mną bardzo bardzo źle :( Spotkanie z Wami było cudowne, ale niedługo potem już się posypałam zupełnie :( Nie wiem już, co robić ze sobą i co ze mną będzie. Musimy się spotkac znowu...

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie

A może jutro, czyli we wtorek? Awaryjna kawa popołudniowa?

#46 jasmin85

jasmin85

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 148 postów

Napisano 18 czerwca 2012 - 15:42

Ja nie mam niestety możliwości by się jutro spotkać, ale Wy jak macie czas to się spotykajcie !!! Byle by Czarnoniebieska poczuła się lepiej !!!!! Myśl Kochana, że choć się nie znamy tak naprawdę to każda z Was ma już miejsce w moim serduszku ;)))))) buziaki Kochane

#47 enola

enola

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 75 postów

Napisano 19 czerwca 2012 - 20:36

Jaśmin85 to, co napisałaś jest piekne. Ja równiez myślę o Was bardzo ciepło. Wróciłam do pracy i nie mam mozliwości dostatecznie często tu zaglądać. To kiedy się spotykamy?

#48 Czarnoniebieska27

Czarnoniebieska27

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 60 postów

Napisano 19 czerwca 2012 - 21:16

Kochane moje Dziewczyny, jeśli chodzi o kolejne spotkanie, to mam nadzieję, że widzimy się w weekend :) Ja też myślę o Was co dzień bardzo cieplutko i mam nadzieję, że nam wszystkim może zacznie się coś powolutku wygładzać i układać. Dajcie znać, jeśli weekend wchodzi w grę, piszcie, dzwońcie :)

Pozdrawiam Was serdecznie, buziole, dobrej nocy

#49 Czarnoniebieska27

Czarnoniebieska27

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 60 postów

Napisano 20 czerwca 2012 - 10:29

Słuchajcie, czy macie czas i siły na spotkanie w piątek wieczór?

#50 jasmin85

jasmin85

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 148 postów

Napisano 20 czerwca 2012 - 12:27

piątek raczej nie, jak już to sobota, ale mam obawy, że nie. Napisz dziś jeszcze w tej sprawie.

#51 Gość_nigdy_*

Gość_nigdy_*
  • Gość

Napisano 20 czerwca 2012 - 12:31

Słuchajcie, czy macie czas i siły na spotkanie w piątek wieczór?

Kochana, ja odpadam od czwartku "wzwyż" - wyjeżdżam w piątek rano. Mogę się zgłaszać dopiero na przyszły tydzień; powrót we wtorek.

Ale Wy się, oczywiście, bawcie bardzo dobrze [beze mnie, a pfe].

Jak się macie, w ogóle?

Pozdrawiam ładnie i gremialnie :)

#52 Czarnoniebieska27

Czarnoniebieska27

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 60 postów

Napisano 20 czerwca 2012 - 19:33

Dobra, jako że spotkanie musi być znowu w pełnym gronie, to szykujcie się na przyszły tydzień, Dziewczyny :)

U mnie kicha i słabo, ale pozdrawiam Was bardzo cieplutko i serdecznie, buziole!!!

E. ;)

#53 enola

enola

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 75 postów

Napisano 20 czerwca 2012 - 21:22

Witajcie moje drogie, u mnie jakos leci. Praca dom i nic poza tym. Jutro, czyli w czwartek pracuje od rana do wieczora, natomiast w piatek jestem w pracy całą dobę-masakra. Myślę o wolnym weekendzie. Szkoda, ze bez Was, no ale w przyszłym tygodniu coś wykombajnujemy. Pozdrawiam bardzo serdecznie:*

#54 jasmin85

jasmin85

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 148 postów

Napisano 25 czerwca 2012 - 12:47

Hallo hallo ..... co tu taki spokój ??? Czyżby jakaś wielka ciemna chmura zawiasła nad nami .....? Nademną jest taki wielki cumulus ;/ ale mam go w nosie !!! Mam parasolke i w razie czego moge się bronić! to jak tam, kombinujemy weekndowe spotkanie ?? Generalnie to w sumie tylko piątek mi pasuje, sobota i niedziela odpada, no chyba, że w tygodniu ...., ale to zależy od Was Kochane! piszcie, całuję każdą z osobną ;) buziaki

#55 Czarnoniebieska27

Czarnoniebieska27

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 60 postów

Napisano 25 czerwca 2012 - 15:07

Hej Dziewczyny, ja jestem jak najbardziej za spotkaniem w tym tygodniu albo w weekend, ja się dostosuję, dajcie znać, kiedy Wam pasuje...

Co u Was? Mam nadzieję, że jesteście dzielne i się trzymacie.

Ze mną bardzo bardzo źle, coraz gorzej, w środę idę do psychiatry. Kiedyś musi być ten pierwszy raz...

Trzymajcie się ciepło, ściskam Was serdecznie

#56 jasmin85

jasmin85

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 148 postów

Napisano 25 czerwca 2012 - 16:29

Czarnoniebieska, dobrze, że idziesz !!! na pewno odrazu nie będzie efektów, ale wiesz będzie lepiej, ja np. czuje sie lepiej bo mam generalnie wszystko w dup....... ;) i w końcu przestałam ryczeć i łazić ze spuchnietymi oczami! Trzymam kciukasy za Ciebie !!! i pamiętaj jak coś to masz nasze nr. telefonu i zawsze możesz sie odezwać ....! po te jesteśmy !!!! buziaki

#57 enola

enola

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 75 postów

Napisano 26 czerwca 2012 - 11:58

Dziewczynki, może umówimy sie w środę wieczorem, tak ok 19stej? Co Wy na to?

#58 Czarnoniebieska27

Czarnoniebieska27

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 60 postów

Napisano 26 czerwca 2012 - 12:29

Jak dla mnie ok, może być środa wieczorem, mogę być w środę koło 19 tam gdzie wtedy się spotkałyśmy

Co Wy na to?

#59 jasmin85

jasmin85

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 148 postów

Napisano 26 czerwca 2012 - 13:51

Mi pasuje ;) a jak NIGDY?

Użytkownik jasmin85 edytował ten post 26 czerwca 2012 - 14:01

#60 Czarnoniebieska27

Czarnoniebieska27

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 60 postów

Napisano 26 czerwca 2012 - 22:16

Słuchajcie wygląda na to, że wszystkim pasuje jutro 19.00 pod pręgierzem :)

Nigdy też będzie :)

Śpijcie dobrze, buziole