Witaj Nigdy, witajcie...
Bardzo się cieszę, że napisałaś... i mam nadzieję, że uda się zorganizować taką grupę w Poznaniu. Mam na myśli spotkania na żywo, raczej na mieście, w spokojnych miejscach, gdzie istniałaby możliwość porozmawiania o swoich problemach, ale i o wszystkim i o niczym. Chciałabym, aby każdy uczestnik miał możliwość wygadania się w bliskim, przyjacielskim, życzliwym gronie. Fajnie byłoby, gdyby to naprawdę funkcjonowało na zasadzie grupy wsparcia. Ale zwykłe wspólne wyjścia na piwo czy na kręgle też mogą nam pomóc. Zresztą niech to będzie otwarte na wszelkie modyfikacje i propozycje...
Proponowałabym spotkania raz w tygodniu...
Nigdy - fajnie, że napisałaś, naprawdę 
Wszyscy - piszcie...
Dorota
Podoba mi się ten pomysł, mogłoby to być naprawdę dobre. Jest mnóstwo miejsc w Poznaniu, gdzie dałoby się spotykać bez przeszkód, zresztą pewnie gdyby całość solidnie zorganizować, możnaby "zaanektować" gdzieś jakieś pomieszczenie w systemie zrzutkowym [finanse].
'Reklama' mogłaby pomóc nazbierać ludzi- na przykład w internecie. Nie wiem, Facebook założony specjalnie takiej grupie..? [Zastosowałam paradoks, bo sama Facebooka nie używam, ale ludzie go, hm, lubią].
Użytkownik nigdy edytował ten post 05 czerwiec 2012 - 13:35