Skocz do zawartości

Zdjęcie

Grupa wsparcia Poznań

grupa Poznań spotkania real

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
452 odpowiedzi w tym temacie

#1 Czarnoniebieska27

Czarnoniebieska27

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 60 postów

Napisano 05 czerwiec 2012 - 12:35

Witajcie,

Szukam chętnych do zorganizowania grupy wsparcia w Poznaniu. Może rozmowy na żywo i wspólne spędzanie czasu nam pomogą. Chętni piszcie, naprawdę zależy mi na tym...

Pozdrawiam serdecznie

Użytkownik Czarnoniebieska27 edytował ten post 31 październik 2012 - 16:52

#2 Gość_nigdy_*

Gość_nigdy_*
  • Gość

Napisano 05 czerwiec 2012 - 12:50

Witajcie,

Mam na imię Dorota, mam 27 lat, jestem z Poznania, jestem tu nowa. Szukam chętnych do zorganizowania grupy wsparcia w Poznaniu. Może rozmowy na żywo i wspólne spędzanie czasu nam pomogą. Chętni piszcie, naprawdę zależy mi na tym...

Pozdrawiam serdecznie,
Dorota

Cześć,

dobry pomysł! Zgłaszam się. Ja 24 lata, akurat mieszkam w P.

Powiedz, czy masz już jakiś konkretny plan odnośnie organizacji tej grupy? Spotkania prywatne, a może raczej coś w rodzaju terapii grupowej..? Napisz więcej, jestem bardzo ciekawa.

#3 Czarnoniebieska27

Czarnoniebieska27

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 60 postów

Napisano 05 czerwiec 2012 - 12:59

Witaj Nigdy, witajcie...

Bardzo się cieszę, że napisałaś... i mam nadzieję, że uda się zorganizować taką grupę w Poznaniu. Mam na myśli spotkania na żywo, raczej na mieście, w spokojnych miejscach, gdzie istniałaby możliwość porozmawiania o swoich problemach, ale i o wszystkim i o niczym. Chciałabym, aby każdy uczestnik miał możliwość wygadania się w bliskim, przyjacielskim, życzliwym gronie. Fajnie byłoby, gdyby to naprawdę funkcjonowało na zasadzie grupy wsparcia. Ale zwykłe wspólne wyjścia na piwo czy na kręgle też mogą nam pomóc. Zresztą niech to będzie otwarte na wszelkie modyfikacje i propozycje...

Proponowałabym spotkania raz w tygodniu...

Nigdy - fajnie, że napisałaś, naprawdę :)

Wszyscy - piszcie...

Dorota

#4 Gość_nigdy_*

Gość_nigdy_*
  • Gość

Napisano 05 czerwiec 2012 - 13:33

Witaj Nigdy, witajcie...

Bardzo się cieszę, że napisałaś... i mam nadzieję, że uda się zorganizować taką grupę w Poznaniu. Mam na myśli spotkania na żywo, raczej na mieście, w spokojnych miejscach, gdzie istniałaby możliwość porozmawiania o swoich problemach, ale i o wszystkim i o niczym. Chciałabym, aby każdy uczestnik miał możliwość wygadania się w bliskim, przyjacielskim, życzliwym gronie. Fajnie byłoby, gdyby to naprawdę funkcjonowało na zasadzie grupy wsparcia. Ale zwykłe wspólne wyjścia na piwo czy na kręgle też mogą nam pomóc. Zresztą niech to będzie otwarte na wszelkie modyfikacje i propozycje...

Proponowałabym spotkania raz w tygodniu...

Nigdy - fajnie, że napisałaś, naprawdę :)

Wszyscy - piszcie...

Dorota

Podoba mi się ten pomysł, mogłoby to być naprawdę dobre. Jest mnóstwo miejsc w Poznaniu, gdzie dałoby się spotykać bez przeszkód, zresztą pewnie gdyby całość solidnie zorganizować, możnaby "zaanektować" gdzieś jakieś pomieszczenie w systemie zrzutkowym [finanse].

'Reklama' mogłaby pomóc nazbierać ludzi- na przykład w internecie. Nie wiem, Facebook założony specjalnie takiej grupie..? [Zastosowałam paradoks, bo sama Facebooka nie używam, ale ludzie go, hm, lubią].

Użytkownik nigdy edytował ten post 05 czerwiec 2012 - 13:35

#5 Czarnoniebieska27

Czarnoniebieska27

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 60 postów

Napisano 05 czerwiec 2012 - 13:38

Fajnie :) Mam nadzieję, że się uda...

Faktycznie trzeba by "rozreklamować" pomysł, tylko w moim wypadku FB też nie wchodzi w rachubę... ale poczekajmy, może zgłosi się więcej chętnych, postaram się też umieścić info na różnych forach.

Chętni piszcie, zobaczmy ile osób się zbierze...

Pozdrawiam wszystkich!

#6 Czarnoniebieska27

Czarnoniebieska27

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 60 postów

Napisano 05 czerwiec 2012 - 13:41

Może udałoby się zorganizować coś już w przyszłym tygodniu...

#7 maciekpoznan

maciekpoznan

• Ex-Moderator
  • 5831 postów

Napisano 07 czerwiec 2012 - 07:20

Hej.

Ja obecnie mieszkam poza Poznaniem, co gorsza pracuję ciągle w delegacji :( Ale chętnie bym się spotkał jakby co ...

#8 jasmin85

jasmin85

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 148 postów

Napisano 10 czerwiec 2012 - 17:58

Witam,

chętnie dołączę do grupy. Czekam na propozycje,

pozdrawiam

#9 Czarnoniebieska27

Czarnoniebieska27

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 60 postów

Napisano 10 czerwiec 2012 - 20:02

Cześć Wszystkim,

Jasmin, Nigdy - cieszę się, że macie ochotę się spotkać... nie wiem, czy poczekamy na jeszcze kilka chętnych osób...

Piszcie, może się uda...

Pozdrawiam

#10 Gość_nigdy_*

Gość_nigdy_*
  • Gość

Napisano 11 czerwiec 2012 - 10:36

Cześć Wszystkim,

Jasmin, Nigdy - cieszę się, że macie ochotę się spotkać... nie wiem, czy poczekamy na jeszcze kilka chętnych osób...

Piszcie, może się uda...

Pozdrawiam

Ha, no dobrze, więc kiedy idziemy na wsparciową kawę? :)

#11 Czarnoniebieska27

Czarnoniebieska27

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 60 postów

Napisano 11 czerwiec 2012 - 10:45

W tym tygodniu? :)

Byłoby super...

#12 Gość_nigdy_*

Gość_nigdy_*
  • Gość

Napisano 11 czerwiec 2012 - 11:01

Jestem jak najbardziej za! Organizujmy się, bierzmy Jasmin85,ustalajmy dzień i chodźmy - a reszta pewnie dołączy w biegu, bo będzie fajnie ;).

#13 Czarnoniebieska27

Czarnoniebieska27

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 60 postów

Napisano 12 czerwiec 2012 - 10:41

Dziewczyny, macie ochotę spotkać się na razie tylko we trzy? Macie jakiś wolny wieczór w tym tygodniu?

Pozdrawiam...

#14 jasmin85

jasmin85

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 148 postów

Napisano 12 czerwiec 2012 - 19:33

Dziewczęta, piszcie kiedy i gdzie, ale muszę się przyznać, że troszkę się denerwuję na to spotkano ... wiem, że to głupie ale zawsze się denerwuje na coś nowego ;) hehe. Dostosuję się do Was tylko od soboty przez ok 10 dni raczej będe ograniczona czasowo, ale podajcie jakiś termin .... jakoś sie dogadamy ;)

#15 jasmin85

jasmin85

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 148 postów

Napisano 12 czerwiec 2012 - 19:34

jak by co to kombinuj czas na spotkanko ;)

#16 Czarnoniebieska27

Czarnoniebieska27

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 60 postów

Napisano 12 czerwiec 2012 - 19:47

Dziewczyny, proponuję w ten piątek wieczorem, co Wy na to?

Będzie fajnie, cieszę się bardzo...

Pozdrawiam

#17 Czarnoniebieska27

Czarnoniebieska27

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 60 postów

Napisano 12 czerwiec 2012 - 19:49

Na przykład piątek 20.00 w okolicach starego rynku możemy się umówić klasycznie pod pręgierzem, czyli tam gdzie cały Poznań się umawia ;) Na pewno się znajdziemy :) A tak na serio to oczywiście podam Wam mój numer i mam nadzieję, że się spotkamy :)

Pozdrawiam Was serdecznie Dziewczyny

#18 enola

enola

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 75 postów

Napisano 13 czerwiec 2012 - 07:12

cześć dziewczyny, bardzo chchałabym przyjść na to spotkanie. Nie jestem z Poznania i nie bardzo kojarzę, gdzie jest pręgierz no i jak się rozpoznamy?

#19 Czarnoniebieska27

Czarnoniebieska27

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 60 postów

Napisano 13 czerwiec 2012 - 09:59

Hej Dziewczyny,

Celinderek, przyjdź koniecznie...

Proponuję spotkanie w piątek o 20.00 na Starym Rynku. Celinderek, pręgierz to jest ten czarny słup przed głównym wejściem do ratusza, tam jest taki plac no i ten słup właśnie i jeszcze jest fontanna :) Zobacz tu : Mój odnośnik

Dziewczyny, jeżeli wszystkim pasuje ten termin to dajcie znać i wymienimy się numerami telefonów, żeby się jakoś odnaleźć...

#20 Czarnoniebieska27

Czarnoniebieska27

Nowy uczestnik

• Bywalec
  • 60 postów

Napisano 13 czerwiec 2012 - 10:21

Dziewczyny, Nigdy, Jasmin85, Celinderek, jeszcze tylko powiem, że czytam Wasze posty i mam wrażenie, że wiele nas łączy... cieszę się, że Was poznam i porozmawiamy, myślę że to nam wszystkim pomoże...

Jeżeli ktoś jeszcze ma ochotę dołączyć a waha się czy to zrobić, to niech się nie waha dłużej i rezerwuje czas w piątek wieczór...

Pozdrawiam cieplutko,
Dorota