Fajny wątek. Odświerzam go i przypominam o książce Marie Kondo "Magia sprzątania".
Gdy zrobi się gruntowny porządek z nadmiarem przedmiotów w mieszkaniu to łatwiej o porządek wewnątrz siebie..
Napisano 06 lipiec 2020 - 15:26
Fajny wątek. Odświerzam go i przypominam o książce Marie Kondo "Magia sprzątania".
Gdy zrobi się gruntowny porządek z nadmiarem przedmiotów w mieszkaniu to łatwiej o porządek wewnątrz siebie..
Napisano 06 lipiec 2020 - 20:46
@11150 Mam jej wszystkie książki. Przeczytałam od dechy do dechy. Obserwuję na Instagramie. I za cholerę garderoba nie chce się posprzątać
Napisano 06 lipiec 2020 - 21:33
Baaardzo polecam. Dają wiele do myślenia, mądre przemyślenia poparte rożnymi doświadczeniami i historiami.
Najpierw ja obfotografowałam i wysyłałam systematycznie przyjaciolce, za jakis czas ona jak czytala odwdzieczyla sie tym samym
Napisano 03 maj 2022 - 17:18
John Bradshaw "Powrót do swego wewnętrzenego domu". Myślę, że dość ciekawa. Opisuje kształtowanie się osobowości człowieka od pierwszych miesięcy życia i skutki w życiu dorosłym jeśli coś poszło "nie tak". Zahacza trochę o analizę transakcyją Erica Berne'a i daje wskazówki jak można próbować naprawić różnego rodzaju zaniedbania, które się zadziały.
Napisano 15 luty 2023 - 11:46
Użytkownik tebera edytował ten post 24 luty 2023 - 14:34
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
![]() Informacje o depresji, zdrowiu i rozwoju od anche![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Depresja - informacje zebrane | anche |
|
![]()
|
|
![]() książki![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Depresja a sztuka | grzestern |
|
![]()
|
|
Książki psychologiczne |