Cześć
chcialam wam powiedziec tylko ze jestem w takim stanie że proszę Boga zeby dal mi sile i odwagę na to żeby wkoncu skończyc z zyciem....
tak bardzo wszystkiego mam dosc....
wiem ze wszyscy tu jestescie chorzy i ja tez choruje juz kupe lat..
ale teraz... nigdy tak sie nie czułam... juz nie chce czuć
Strona 1 z 1
witam was
Napisano 05 luty 2012 - 10:37
Wiem jak się czujesz.Trzeba mieć nadzieję że będzie lepiej.Masz rodzinę?Kogoś bliskiego?
Czasem szczera rozmowa,wyżalenie się może być pomocne.
Trzymaj się.
Czasem szczera rozmowa,wyżalenie się może być pomocne.
Trzymaj się.
Napisano 05 luty 2012 - 11:19
A leczysz się? Korzystasz z terapii?To bardzo ważne.Wiem co czujesz dwa dni temu czułam się tak samo
Napisano 05 luty 2012 - 12:33
NIe lecze sie, mam męża- wspanialego męza... ale to mi nic nie pomoze cale zycie bylam traktowana jak nikt wazny jestem DDA i tak czuje sie teraz i chyba nic tego nie zmieni...
Napisano 05 luty 2012 - 15:10
Ty proś Boga o siłę do życia,a nie odwrotnie!Jeśli jesteś DDA to nawet mąż Cię nie dowartościuje(najukochańszy i najbardziej empatyczny),może być wsparciem,ale jeśli Ty sobie z tym nie poradzisz tam w głowie,to zawsze syndrom DDA będzie się za Tobą wlókł i niszczył Ci życie.Są terapie DDA,znam ludzi po nich i wiem,że można odciąć się od tego,na co w dzieciństwie nie miałaś wpływu,można żyć swoim zdrowym życiem.To bardzo ciężka droga,ale w końcu zaczyna się prostować,tylko trzeba być gotowym nią pójść.DDA wcale nie musi być na całe życie,przemyśl sobie to-może warto się odważyć?
No a życie... jakie życie?
Poprzerywana linia na dłoniach.
Napisano 05 luty 2012 - 16:25
nie wiem.. chodzilam juz na przerózne terapie... i nie chodzilam i byl okres ostatni rok ze bylo naprawde dobrze... usunelam konto z tego forum.. bo juz tu bylam kiedys.. wszystko bylo dobrze az od miesiaca mniej wiecej... jest tak zle jak jeszcze nigdy.... boje sie zostac sama w domu.., odezwalam sie do ludzi z ktorymi juz nie rozmawialam.. z ktorymi nie powinnam rozmawiac... ale nie chce byc sama... a mój mąż nie moze brac ciagle urlopu... wczoraj sie pocielam..
Napisano 06 luty 2012 - 22:11
A dokończyłaś jakąś terapię?Bo trzeba dokończyć,a i to sprawy nie załatwia,bo potem jest ciąg dalszy-praca narzędziamy i wiedzą o sobie,jaką się dostało.Terapia DDA jest długa i trudna,wielowymiarowa bym powiedziała,ale daje efekty i ułatwia życie.Jest fatalnie,to co Ci szkodzi iść po raz kolejny po pomoc i walczyć o siebie?Podejmujesz kroki tylko chyba nie w tę stronę,co?Co Ci dało pocięcie się?Ulgę?Satysfakcję?Poprawiło coś?Ano nie sądzę.Tak samo po co wracasz do kontaktów,do ludzi,którzy-jak wyczytałam-są dla Ciebie szkodliwi?Dobić się?Poplątać sobie jeszcze bardziej?Szukaj pomocy i szukaj siły w sobie,bo to Ty i tylko Ty będziesz musiała to życie przeżyć na własne konto.Zawsze możesz tutaj zajrzeć i z siebie wywalić,to Ci nie zaszkodzi,a może da jakąś spokojniejszą chwilę,zawsze ktoś tu jest,lepsze to niż nic chyba.
No a życie... jakie życie?
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc