Depresja.ws - Forum: przed nawrotem - Depresja.ws - Forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

przed nawrotem Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   RainyNight 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Wyślij prywatną wiadomość
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów 4

Napisano 01 luty 2012 - 01:41

witam cieplo Forumowiczow.
z depresja zmagam sie juz dlugi czas, 4 lata temu podjelam leczenie, kiedy bylo juz naprawde zle-zaczelam wchodzic w autoagresje. nawroty sie utrzymuja. i chyba jestem u progu kolejnego epizodu.
mam przyspieszony rytm serca, nieokreslony lek... rodzaj zagubienia, paniki wewnetrznej.
boje sie kolejnego nawrotu, czuje, ze sie zbliza. bol w klatce piersiowej, brak tchu.
moj Boze, ja juz naprawde nie chce chorowac.

mam 20 lat, studiuje za granica na wymarzonym kierunku. i nie wiem zupelnie co jest ze mna nie tak..
0

#2 Gość_Alinoe_*

• Grupa: Gość

Napisano 01 luty 2012 - 13:33

Witaj
jestem w podobnym stanie. wybieram się do psychiatry, nie wiem czy to nawrót czy co.. średnie pocieszenie pewnie.. cóż, trzymajmy się.. :)

Użytkownik Alinoe edytował ten post 01 luty 2012 - 13:33

0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   konicufka 

• Średniozaawansowany
  • PipPip
  • Postów 194

Napisano 01 luty 2012 - 16:32

i ja się dołączam, czuję jak lecę w dół, stoję na krawędzi, wszystko przez mega stres ostatnio, ale sytuacja już opanowana, ale machina ruszyła.. jak to ku...a zatrzymać?! pzdr
I'm so bittersweet...
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   RainyNight 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Postów 4

Napisano 03 luty 2012 - 01:18

dziekuje za przywitanie.

zawsze kiedy czuje sie tak kosmicznie zle, no nie mam na to innego slowa, nie pamietam co robie ani co sie dzieje wokol mnie.
i moze nie uwierzycie, ale przed chwila wyszukalam to forum w google i bylam absolutnie zaskoczona, ze jestem na nim zalogowana.

teraz czuje sie dobrze, mam jakas motywacje, wiele waznych spraw do ruszenia. czuje, ze poradze sobie z nimi, wszystko pojdzie dobrze, niczego nie zawale. dopiero po ich wypelnieniu - rune w dol.

pozdrawiam wszystkich cieplo, mysle najcieplej i najjasniej o wszystkich cierpiacych w tej chwili. trzymajcie sie.. trzymajmy sie..
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1