Witam. Jeśli ktoś się leczył u p. dr. Longiny Zalskiej prosiłbym o opinie i komentarze. Pozdr.
Strona 1 z 1
czy ktoś się leczył u p. dr. Longiny Zalskiej Psychiatrzy Warszawa
Napisano 24 styczeń 2012 - 19:30
Witaj. Mam spore doświadczenia jeśli chodzi o psychiatrów i leki. Jakiś czas temu już sobie odpuściłam to towarzystwo. Ale przypadek trafiłam w internecie na nazwisko dr Zalskiej.Ludzie piszą, że jest świetnym fachowcem, dobrze dobiera leki i pomaga. Poczytaj. http://www.znanyleka...atra/warszawa/.
Przyjmuje prywatnie w Babka Medica i w Centrum Medyczne Bemowo. Na wizytę czeka się 2 - 3 miesiące (ciekawe ile czeka się na wizytę w ramach ubezpieczenia). Ale warto dzwonić wcześniej bo czasami ktoś zrezygnuje z wizyty. A i wizyta nie należy do tanich - 220 pierwsza wizyta, 160 kolejne (Babka Medica).
Byłam u niej 2 razy. Nie widzę różnicy między wizytą u niej i u innych psychiatrów -rozmowa, recepta i zalecenie psychoterapii. Ale może komuś pomogła. Może więc warto zaryzykować i pójść do niej.
Przyjmuje prywatnie w Babka Medica i w Centrum Medyczne Bemowo. Na wizytę czeka się 2 - 3 miesiące (ciekawe ile czeka się na wizytę w ramach ubezpieczenia). Ale warto dzwonić wcześniej bo czasami ktoś zrezygnuje z wizyty. A i wizyta nie należy do tanich - 220 pierwsza wizyta, 160 kolejne (Babka Medica).
Byłam u niej 2 razy. Nie widzę różnicy między wizytą u niej i u innych psychiatrów -rozmowa, recepta i zalecenie psychoterapii. Ale może komuś pomogła. Może więc warto zaryzykować i pójść do niej.
Użytkownik szmaragd edytował ten post 13 marzec 2012 - 16:54
,,Jeśli jestem tym, co posiadam i to stracę, czym wówczas będę? [...] Jeśli jestem tym, kim jestem, nie zaś tym, co posiadam, nikt nie może mnie pozbawić pewności ani zagrozić mojemu bezpieczeństwu i poczuciu tożsamości" - Erich Fromm.
Napisano 18 luty 2012 - 18:01
I jak, byłeś u niej? Pytałam o terminy wizyt - w babka medica zapisują na czerwiec
,,Jeśli jestem tym, co posiadam i to stracę, czym wówczas będę? [...] Jeśli jestem tym, kim jestem, nie zaś tym, co posiadam, nikt nie może mnie pozbawić pewności ani zagrozić mojemu bezpieczeństwu i poczuciu tożsamości" - Erich Fromm.
Napisano 12 maj 2012 - 17:31
Kwiecień minął....
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc