W skutkach ubocznych są rzeczy takie jak:
zaburzenia wytrysku, niezdolność do wytrysku, zmniejszenie popędu płciowego, zahamowanie orgazmu (u kobiet), impotencja.
Mój facet bierze Citabax już bardzo długo (2,3 lata?) Nie mamy problemu z seksem, ale obawiam się o to, że kiedyś może być bezpłodny. Jak duża szansa jest na to? Chciałabym w przyszłości mieć dzieci...
Strona 1 z 1
CITABAX A SEKS
Napisano 19 styczeń 2012 - 16:44
Chyba trudno jednoznacznie na to odpowiedziec, kazdy organizm jest inny, jednak jesli sie zaczna problemy z seksualnoscia, zawsze mozna zmienic lek na inny. A efekty uboczne maja to do siebie, ze nie zawsze wystepuje, z reguly nie wystepuja nawet (zazwyczaj).
Napisano 19 styczeń 2012 - 21:01
nigdy nie spotkałam się z hipotezą dotyczącą stricte bezpłodności i zażywania leków psychotropowych i raczej nie wydaje mi się by istniało jakieś połączenie między tymi dwoma czynnikami : )
nie zamierzam cię truć pigułkami ze słów. nie potrafię uchronić od smutku.
Napisano 20 styczeń 2012 - 00:01
Brałem citabax pół roku i też nic.

"Ponieważ nic nie jest niemożliwe, człowiek powinien mieć wielkie marzenia. Im większe, tym lepiej." - Michael Phelps
"A odwaga nie polega na tym, żeby nie czuć strachu, lecz na tym, żeby mimo strachu robić swoje." - Tal Ben-Shahar
"Wszystko będzie dobrze w końcu. Jeśli nie jest, to jeszcze nie koniec."
Napisano 20 styczeń 2012 - 01:44
Bo chodzi mi raczej nie o problemy co do samego seksu a konsekwencje w przyszłości tzn bezpłodność.
Ja sama teraz biorę citabax ale wszystko jest w porządku
Ja sama teraz biorę citabax ale wszystko jest w porządku
Napisano 20 styczeń 2012 - 11:59
no tak, ale efekty uboczne tyczą się ewentualnych problemów przy seksie, a nic nie wspominają o bezpłodności : )
nie zamierzam cię truć pigułkami ze słów. nie potrafię uchronić od smutku.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc