Depresja.ws - Forum: do forumowiczów - Depresja.ws - Forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

do forumowiczów Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Owieczka 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Wyślij prywatną wiadomość
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów 7

Napisano 18 styczeń 2012 - 23:55

Przykro mi to stwierdzić, ale nie tego się spodziewałam rejsetrując się na tym forum.... .
zero zainteresoania kimkolwiek, pokój zapoznawczy.... hmmm..... . Każdy kto ma ze sobą problem i chce sie nim podzieli na tym forum i szuka tu wsparcia pewnie nie w małym stopniu sie zawiedzie, pogrąży a jego wiara w innych niewątpliwie zmaleje... to tyle i dziękuję za Waszą 'obecność', 'zainteresowanie' oraz 'rozmowę'.
Myślę, ze powyższe zdanie podzielam nie tylko ja... .

:)Pozdrawiam
Owieczka
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Beretta 

• Histoire d'une âme
  • PipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Postów 2816

Napisano 19 styczeń 2012 - 11:30

Owieczko, dałaś mi do myślenia. Teraz widzę, jak bardzo jestem obojętna na potrzeby innych ludzi, którzy szukają wsparcia, dobrego słowa, a ja nie jestem w stanie im tego dać.
Dziękuję Owieczko, że zwróciłaś mi uwagę na ten problem.
Przepraszam Ciebie i inne osoby, które dotkliwie odczuły brak zainteresowania ze strony 'starszych' forumowiczów.

Użytkownik Bertha edytował ten post 19 styczeń 2012 - 11:42

F60.7 Specyficzne zaburzenia osobowości - Osobowość zależna
F39 Zaburzenia nastroju (afektywne), nieokreślone
Zaburzenia nastroju z elementami lęku społecznego

Dum spiro, spero - Dopóki oddycham, mam nadzieję ---> Moje motto życiowe
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Zaklęta w marmur 

• Zadomowiony
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Moderator
  • Postów 1741

Napisano 19 styczeń 2012 - 11:43

Hm..Ja z kolei nie do końca rozumiem Twoją nerwowość i ocenę.Piszesz,że zero zainteresowania kimkolwiek.No to przegeneralizowałaś sporo,bo nie zauważam,by ktoś był ignorowany,czy odrzucany,a zwłaszcza,jak piszesz-każdy.Doskonale wiem jak to jest zapukać w jakieś drzwi i usłyszeć echo,a przeważnie sie już woła,gdy jest bardzo ciężko i nagle..nic,cisza.Przeżyłam to,jest to bardzo przykre,ale nigdy nie rościłam sobie praw do tego,że ktoś musi się mną zainteresować,bo inaczej zaraz go podsumuję.Prawda jest taka,że nikt nie musi i wymagać tego chyba się nie powinno.Jesteś tu tak krótko a wydałaś dość krzywdzący wyrok.Wiesz,tu są różni ludzie i jeśli ktoś nie potrafi czy nie ma siły zareagować na jakiś post(a już na pewno by reagować na każdy to musiałby być pewnie botem)to tego nie robi i ja bym go nie winiła za to,tylko czekała,bo nie wszystko jest na pstryk.Poza tym chyba wolisz otrzymać zaangażowane i szczere odpowiedzi niż "witaj na forum.Będzie dobrze",wywalone od picu?Ankietę jakąś zrobiłaś,że wiesz ile osób ma zbieżne z Twoim zdanie?Na pewno i tak jest,bo nie dogodzi się wszystkim,ale myślę,zupełnie bezstronnie,że dogryzanie za to,że po 2 dniach od postu nie ma reakcji(a ja widzę,że jednak jest),jest trochę nie w porządku.Wiedz,że każdy tu jest z jakimś problemem i każdy prawdopodobnie czegoś szuka i Ty zapewne również nie zawsze potrafiłabyś ze swoich bolączek przejść do..masowego niesienia pomocy ludzkości.Trzeba wypośrodkować a nie tylko oczekiwać.Chcesz to bądź,obserwuj,uczestnicz i wtedy stwierdź czy to spełnia Twoje oczekiwania czy nie.Więcej dystansu i otwartości,mniej nerw.
No a życie... jakie życie?
Poprzerywana linia na dłoniach.
3

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Sukces 

• Średniozaawansowany
  • PipPip
  • Postów 415

Napisano 20 styczeń 2012 - 00:59

Owieczka. Masz nasze zainteresowanie :) W czym możemy Ci jeszcze pomóc ?
Dlaczego niszczysz swój Sukces?
www.celsukces.blogspot.com
0

#5 Gość_Ancik_*

• Grupa: Gość

Napisano 20 styczeń 2012 - 10:43

Owieczko czy Ty liczyłas na to, że wszyscy użytkownicy tego forum będą się interesować Tobą ??? Trochę nie w tę stronę idziesz. Tu jak w życiu są osoby, które są bardziej otwarte na innych, a na innych mniej. Nie można generalizować. Zresztą tak samo nie wiem czy wymagania, które stawiasz są na miejscu. Zwłaszcza, że każdy z nas z czymś się codziennie zmaga. No i jeszcze jedno: najpierw zobacz ile jest Ciebie, a potem osądzaj innych.
2

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   XAW 

• Zadomowiony
  • PipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa: Moderator
  • Postów 3145

Napisano 20 styczeń 2012 - 15:28

Czasem trzeba dluzej poczekac na odpowiedz, ale mysle, ze zwykle sie jednak ja otrzyma. I z reguly to jest tak, ze jak sie zainteresujemy innymi (bedziemy pisac w ich pokojach), to i oni u nas napisza. Wiec warto tez od siebie cos dac. I oczywiscie brac tez to, co inni daja. Widzisz ja sam mialem rozne nastroje, nieraz przez 2-3 miesiace potrafilem nic tu nie napisac choc czytalem i chcialem cos napisac, ale nie mialem sil, nie wiedzialem co, a nie chcialem byle co na odwal. Natomiast w innym czasie gdy mialem nieco wiecej sil to pisalem bardzo aktywnie, z kazda nowa osoba i ze starszymi uzytkownikami forum. Mysle, ze nie powinno sie tak osadzac z gory ludzi...czasem trzeba cierpliwosci. No i wlasnie warto cos od siebie dac, wtedy tez czesciej sami otrzymamy zainteresowanie i pomoc.
2

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1