Czy jest tu ktoś, kto stosował tą terapię przeciwdepresyjną?
Strona 1 z 1
ELEKTROWSTRZĄSY Czy poskutkowały przeciwdepresyjnie?
Napisano 14 styczeń 2012 - 16:41
nie zamierzam cię truć pigułkami ze słów. nie potrafię uchronić od smutku.
Napisano 10 maj 2012 - 10:10
WITAM OD ROKU MAM DEPRESJE, CZY JEST TU KTOŚ TAKI KTO CAŁKOWICIE WYZDORWIAŁ. jA NIE DAJE JUŻ RADY,STRASZNIE SIE MECZE I MAM JUŻ DOŚĆ ZYCIA... TRACE NADZIEJE
Napisano 15 maj 2012 - 13:24
Użytkownik naska25 dnia 10 maj 2012 - 10:10 napisał
WITAM OD ROKU MAM DEPRESJE, CZY JEST TU KTOŚ TAKI KTO CAŁKOWICIE WYZDORWIAŁ. jA NIE DAJE JUŻ RADY,STRASZNIE SIE MECZE I MAM JUŻ DOŚĆ ZYCIA... TRACE NADZIEJE 
Ja wyzdrowiałem, ale to czasami wraca. Zacznij psychoterapie albo (i) leki. Albo zmienic, boźle dobrane. Trzymam kciuki za Ciebie
Napisano 16 maj 2012 - 21:43
Temat zamykam. Link podała Anche.
Pozostała dyskusja jest nie na temat i proszę poszukac odpowiednich do tego wątków
Pozostała dyskusja jest nie na temat i proszę poszukac odpowiednich do tego wątków
"I jeśli posiadacie ten rodzaj niezniszczalnego rdzenia, nie tylko pozostanie on z wami na zawsze, ale w waszych najczarniejszych momentach także inni go w was dostrzegą i pomogą wam wyjść cało z opresji[...]"
"Wszystko sprowadza się do tego, żeby stanąć prosto, spojrzeć ludziom prosto w oczy, błysnąć zabójczym uśmiechem i powiedzieć: "Spierdalajcie. Jestem boska."
"Nie wkurzajcie mnie. Kończą mi się miejsca gdzie można ukryć ciała."
"Wszystko sprowadza się do tego, żeby stanąć prosto, spojrzeć ludziom prosto w oczy, błysnąć zabójczym uśmiechem i powiedzieć: "Spierdalajcie. Jestem boska."
"Nie wkurzajcie mnie. Kończą mi się miejsca gdzie można ukryć ciała."
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc
Temat jest zamknięty