Depresja.ws - Forum: Witam ponownie - Depresja.ws - Forum

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Witam ponownie Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   meetme 

• Nowy uczestnik
  • Pip
  • Wyślij prywatną wiadomość
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów 40

Napisano 30 grudzień 2011 - 18:05

Dawno mnie tu nie było... Minął już rok od rejestracji na forum. Trochę działo się podczas tego okresu, ale w końcu mogę powiedzieć MAM DEPRESJĘ.
Już nie jest to wymyślona diagnoza, którą sama sobie postawiłam. Nie jest to na pewno padaczka, na którą przez prawie rok mnie leczono ( z marnym skutkiem jak widać). Dzisiaj byłam na pierwszej wizycie, pan doktor postawił diagnozę i przypisał leki ( parogen i nasen). Zacznę je brać od nowego roku. Boję się co prawda skutków ubocznych, bo w przyszłym tygodniu mam kolokwium i zastanawiam się czy dam sobie radę. Czytając ulotkę trochę się przeraziłam, ale czego innego można się spodziewać na ulotce takich leków? :) Widzę światełko w tunelu, zobaczymy ile będzie świecić. A może tym razem dojdę do jego końca? Okaże się w praniu.
Pozdrawiam Was serdecznie, meetme.
Był mą podróżą dziką uwolnił mnie
Rockendrolowym snem i rozkoszą był
Po tak namiętnej nocy jak wierzyć że odszedł?
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   emcza 

• Średniozaawansowany
  • PipPip
  • Wyślij prywatną wiadomość
  • Wyświetl galerię
  • Grupa: Użytkownik
  • Postów 209

Napisano 30 grudzień 2011 - 22:48

Wyświetl postUżytkownik meetme dnia 30 grudzień 2011 - 18:05 napisał

Dawno mnie tu nie było... Minął już rok od rejestracji na forum. Trochę działo się podczas tego okresu, ale w końcu mogę powiedzieć MAM DEPRESJĘ.
Czytając ulotkę trochę się przeraziłam, ale czego innego można się spodziewać na ulotce takich leków? :) Widzę światełko w tunelu, zobaczymy ile będzie świecić. A może tym razem dojdę do jego końca? Okaże się w praniu.
Pozdrawiam Was serdecznie, meetme.

Witam na forum i pozdrawiam!
Nie trzeba Cię namawiać do wizyty u lekarza. Strach masz już za sobą. Teraz masz nadzieję. O nią najtrudniej w depresji. Chcesz wiedzieć ile "światełko" będzie świecić dla Ciebie. Wg mnie będzie świecić tak długo jak długo na nie będziesz patrzeć. Nie oglądaj się do tyłu bo tam jest ciemność. Wytycz sobie drogę i jej się trzymaj.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
GG: 43238245
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1