ZNAKI ZODIAKU SPOD JAKIEGO ZNAKU ZODIAKU JESTEŚ? :)
Napisano 03 styczeń 2012 - 11:29
Skorpiony są znane ze swoich intensywnych odczuć, determinacji i silnego zaangażowania we wszystko co robią. Wydaje się, że mają ogromną siłę woli, gdyż z reguły wiedzą czego chcą i potrafią nawet bardzo długo czekać na właściwy moment, by to uzyskać. Rzadko się poddają i są niezwykle wytrzymałe. Mają skłonność do popadania w skrajności i obce są im stany pośrednie. Nie lubią powierzchowności i przeciętności. Są obdarzone bardzo dużą siłą psychiczną, którą w zależności od stopnia rozwoju mogą wykorzystywać do wielkich celów lub w sposób destrukcyjny – np. gdy pozwolą, by kierowała nimi zazdrość i podejrzliwość.
Skorpiony odważnie zgłębiają tajemnice i poruszają kwestie, których inni się obawiają. Są wnikliwe, analityczne i nieustępliwe. Mają ogromną zdolność psychicznej regeneracji, dzięki której potrafią podnieść się po niepowodzeniach, które innych dawno by załamały.
Skorpiony długo pamiętają urazy i potrafią wziąć za nie odwet nawet po bardzo długim czasie, gdy inni dawno już zapomnieli o całej sprawie. Powinny uważać, by motywacją ich działań nie stała się chęć zawładnięcia innymi i uzależnienia ich od siebie.
W 100% zgadzam się z opisem osobowości skorpiona.
Napisano 04 styczeń 2012 - 08:16
Użytkownik emcza dnia 29 grudzień 2011 - 14:14 napisał
TO TAK JAK JA
Użytkownik spiro136 edytował ten post 04 styczeń 2012 - 08:26
Napisano 06 styczeń 2012 - 18:54
za to, że chciałam się śmiać,
tysiąc razy oddawać,
to, co trafiło się raz...
Napisano 09 styczeń 2012 - 21:43
Napisano 11 styczeń 2012 - 22:04
Jestem ciekawa czy naprawdę aż tak opis charakteru skorpionów do mnie pasuje czy też tylko sobie 'wmawiam'
Napisano 12 styczeń 2012 - 11:56
Witam kolejnego skorpiona
Napisano 22 styczeń 2012 - 17:16
F39 Zaburzenia nastroju (afektywne), nieokreślone
Zaburzenia nastroju z elementami lęku społecznego
Dum spiro, spero - Dopóki oddycham, mam nadzieję ---> Moje motto życiowe
Napisano 06 maj 2012 - 20:36
Użytkownik Nuteczka dnia 03 styczeń 2012 - 11:29 napisał
Skorpiony są znane ze swoich intensywnych odczuć, determinacji i silnego zaangażowania we wszystko co robią. Wydaje się, że mają ogromną siłę woli, gdyż z reguły wiedzą czego chcą i potrafią nawet bardzo długo czekać na właściwy moment, by to uzyskać. Rzadko się poddają i są niezwykle wytrzymałe. Mają skłonność do popadania w skrajności i obce są im stany pośrednie. Nie lubią powierzchowności i przeciętności. Są obdarzone bardzo dużą siłą psychiczną, którą w zależności od stopnia rozwoju mogą wykorzystywać do wielkich celów lub w sposób destrukcyjny – np. gdy pozwolą, by kierowała nimi zazdrość i podejrzliwość.
Skorpiony odważnie zgłębiają tajemnice i poruszają kwestie, których inni się obawiają. Są wnikliwe, analityczne i nieustępliwe. Mają ogromną zdolność psychicznej regeneracji, dzięki której potrafią podnieść się po niepowodzeniach, które innych dawno by załamały.
Skorpiony długo pamiętają urazy i potrafią wziąć za nie odwet nawet po bardzo długim czasie, gdy inni dawno już zapomnieli o całej sprawie. Powinny uważać, by motywacją ich działań nie stała się chęć zawładnięcia innymi i uzależnienia ich od siebie.
W 100% zgadzam się z opisem osobowości skorpiona.
Napisano 06 maj 2012 - 20:47
nieprzyjaciół . skorpion nigdy nie zapomina przysług , ale też nigdy nie wybacza krzywd .
Jestem skorpionem i jestem z tego dumny , szanuje nieprzyjaciół i nigdy nie zostawiam ; przyjaciół; w potrzebie
Napisano 07 maj 2012 - 12:10
z chińskiego-Tygrys
drzewo-Wiąz
wśród tych osób co znam,to ich znaki zodiaku dość dobrze odzwierciedlają ich charaktery
(Hi 39,19-25)
Napisano 07 maj 2012 - 21:34
W CHIŃSKIM- KOZA
Użytkownik adesia edytował ten post 08 maj 2012 - 12:45
Napisano 08 maj 2012 - 11:41
Rybka w całej okazałości
Z księżycem w bliźniętach,merkurym w rybach,wenus w wodniku,marsem w koziorożcu,jowiszem i neptunem w skorpionie,saturnem w strzelcu,uranem we lwie i plutonem w pannie.
Cała ja ....
Napisano 08 maj 2012 - 12:29
Podejrzałam zanim skasowałaś
Napisano 08 maj 2012 - 12:36
Ja też trochę z wodnika mam.....no wenus

Pomoc