nie wiem czy mój mąż ma depesje, czy tylko ja szukam wytłumaczenia...
Zaczęło sie w połowie wrzesnia-mąż od 3 msc pracował w nowej firmie, był zestresowany i zmęczony bo szef wrzucił go na głęboką wodę.Ja już mialam dośc, prosiłam aby czasem pomógl mi w domu aż wreszcie powiedziałam mu że sie wyprwadzam bo nie daje rady-wcale tak nie myslałam chciałam go tylo skolonic do przemyslen.On pojechał do szefa i pow.że rezygnuje z pracy bo rodzina jest dla niego najwazniejsza...na drugi dzień pow.szefowi że z projektów on przjdzie na budowę, żeby był wiecej w domu.Pytał mnie wtedy o moje oczekiwania i bylo ok!przez kilka dni, później zaczął się robić agresywny psychicznie, mało spał, był pobudzony albo w oóle nic mu się nie chciało, cały czas wbijał mi tak zwaną przysłowiową szpile non stop-bolało przeplakalam 3 msc-e, czasem mial w miare normalne zachowania, a to wyslalal mi ladnego sms-a itp, więcej też pił w delegacji lub na miejscu.ale przeważnie było źle, nie chciał rozmawiać.
Powiedział że nie wie co do mnie czuje, że jest mu wszystko obojetne.2 tyg.temu powiedzial że już mnie nie kocha-to było straszne.Powiedziałam mu że sie wyprowadzę.Jeszcze nadal z nim mieszkam, schudł, nadal nie może spać,zamyka się w pokoju, więcej czasu spędza w łóżku.Wydaje mi się że gdyby nic do mnie nie czuł to zachowywałby się w miare normalnie wobec mnie, tym bardziej że pow.żebym nigdzie nie szła tylko do czasu wyprowadzki tu mieszkała, a on cały czas zachowuje się okropnie, jest niedopoznania, 2 lata jesteśmy malzenstwem i bylo na prawdę ok.Może to że przeszedł na budowę to go zmiieniło, a może rzeczywiście już mnie nie kocha...nie poznaję go.Mama była dla niego zasze autorytetem-nie chce jej teraz sluchać, a jak slucha to w ogóle się nie odzywa...masakra, mam już dość..Co o tym sadzicie?wcześniej był osobą pobożną, teraz nie chce chodzic do kościoła, mówi że to przeze mnie, to co sie stało z jego pracą to tez przeze mnie.Obwinia mnie o wszystko, nie wiem może nie potrafi radzić sobie z problemami.Zawsze od rodziców dostawał to co chcial, motor, miszkanie, działkę...
Użytkownik sednap edytował ten post 26 grudzień 2011 - 08:04

Pomoc